Lodarmi

Company details

Contact info

Niet bestellen !

Ook ik heb besteld hier en niks ontvangen behalve bestelbevestiging. Nu al een ruim een maand aan het mailen en nog steeds niks gehoord.
Zie veel dezelfde ervaringen, is hier al een gecombineerde klacht uitgegaan?

Niet bestellen als je nog moet bestellen. Je geld ben je kwijt want je moet vooruitbetalen en je ontvangt niks!!!

April 4, 2023

Oplichters😡

Ook ik heb wat besteld in maart en 5 mails gestuurd, maar geen reactie terug. Vuile oplichters zijn het, is hier nu niets aan te doen, zodat wij allen ons geld weer terug kunnen vorderen??

March 17, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Lodarmi NIET BESTELLEN HIER!!!!!

Helaas zoals iedereen hieronder, lees ik nu pas de review. Ook bij mij omdat ik begin april 2023 bestelling heb geplaatst maar niets geleverd krijg. Net zoals meeste hieronder ook 3x een email gestuurd en via hun site gereageerd. Gelukkig heb ik mijn aankoop via creditcard gedaan. Dus kan ik mijn aankoopbedrag terugvorderen. Maar idd NIETS, MAAR DAN OOK NIETS BIJ LODARMI BESTELLEN!!!!!
Ps: Feit dat ze niets om deze reviews geven zegt natuurlijk ook al meer dan voldoende.

April 27, 2023

Oplichters

Hallo,

Ik ook op 9 April 2023 iets besteld, dacht dat het een Nederlandse site was, niet dus.
Tot op heden niks ontvangen en 3 email's verstuurd.

April 26, 2023

Scam

Scam. Geld kwijt, geen contact kunnen krijgen. Insta-pagina is ook ineens leeg.
Lesson learned, eerst reviews lezen.

April 25, 2023

NIET BESTELLEN!

Jammer dat ik de reviews nu pas lees. Grote oplichters. Ik heb zelf ook niks binnen gekregen nadat ik 2 ringen had besteld. E-mails verstuurd en geen antwoord gekregen.

April 23, 2023

Ook niks ontvangen

Ook niks ontvangen na meerdere mails te hebben gestuurd, houden je even aan het lijntje door een mail terug te sturen, maar daar houdt het mee op.. Deze oplichters dus weer wat centen rijker gemaakt tot grote spijt..

April 21, 2023

Ook opgelicht..

Helaas te laat deze reviews bekeken, tot grote spijt! Ook geld kwijt, na meerdere mails te hebben gestuurd. Eens een bericht gekregen dat ze ermee bezig zijn, maar daar hield het mee op! Gun hun dat geld niet, koop er niks!

April 22, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Koop niet bij dit bedrijf!

Koop niet bij dit bedrijf!
Pure internet oplichters!
Twee gouden ringen besteld.
Bericht ontvangen met Italiaanse trackingnummers die
niet blijken te werken.

March 31, 2023

Niks van bestellen

Niks van bestellen, is pure oplichting.
Sieraden zijn allemaal bij Ali express te bestellen, ik had twee ringen besteld en na lang wachten kwamen ze binnen... Zaten in Ali express envelopjes en kwamen uit China. Even opgezocht en waar hun 17,95 vragen voor een ring is deze exact te bestellen bij Ali voor 2,19 en het is gewoon plastice troep...

April 12, 2023

Vertrouw ze niet !!!!!

4 weken geleden sieraden besteld en nooit ontvangen. Ik heb ze wel 100de malen emails gestuurd, ze hebben nooit terug gereageerd. Ik wou ze supporten omdat het 4 vrouwen zijn die het hebben opgericht.
Mijn nichten precies hetzelfde meegmaakt. Nooit wat ontvangen !!!

March 31, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look