Restaurant Løjtehus Reviews 30

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Har bestilt bord til stegt flæsk en onsdag og 35 min efter ankomst fik vi vores drikkevarerne og gik over en time før vi fik maden synges det kan gøres Beder også en del

Rated 5 out of 5 stars

Min hustru og jeg har i dag besøgt Løjtehus og fået dagens ret. Endelig et sted, hvor stegt flæsk med persillesauce bliver lavet, som det kan forventes - og smager derefter. Sådan skal det bare gø... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hvor er det sørgeligt at se, hvor mange mennesker, der har hovedet så højt oppe i måsen på sig selv-. Vi har kommet der i over 30 år og kan ikke genkende de dårlige anmeldelser l Til gengæld kan vi ge... See more

Rated 1 out of 5 stars

Forretten kom først efter 1 time og 10 min. Vi måtte rykke 2 gange for at få den. Rejecocktailen var meget simpel ( ikke en restaurant værdig). Hovedretten måtte vi også rykke for. Til hovedretten man... See more

2.8

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Havde bestilt bord til 8 kl 18:00 da vi…

Havde bestilt bord til 8 kl 18:00 da vi skulle bestille mad fik vi at vide vi kun måtte bestille 3 af retterne det har jeg godt nok aldrig været ude for og så gik der 1/2 time til vi fik vores drikkevare og 1 1/2 til vi fik maden som smagte ikke og en skid burde slet ikke ave nogen stjerner meget dårlig oplevelse

August 13, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Vi fik en påske platte med 7…

Vi fik en påske platte med 7 forskellige slags mad samt ost og æblekage.
Vi har endnu ikke spist ost og æblekage for maden var simpelthen så god så lige nu kan vi ikke spise mere.
Det kan kun anbefales

April 1, 2021
Rated 1 out of 5 stars

hej desv må jeg sige at det va …

hej desv må jeg sige at det va en stor skuffelse fik beef a la kit den va som en gemme steget og dagens ret der va 200 små pølser i og bacon og 3 stk kød til 149 kr og ris som va klistret og en stor cola til 58 kr som va som vand
alt ialt brugte 886 kr og det er det sku ikke vært gå forbi eller gå på en grill der for du mer for penge

August 15, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale Løjtehus.
Jeg havde bestilt et arrangement til min 60 års fødselsdag, som pga corona af gode grunde ikke måtte afholdes.
I stedet for sørgede de for, at jeg kunne låne borde, stole, glas m.v. vel at mærke helt uden beregning og ud over det leverede maden hjem til mig.
Jeg kunne på den måde kunne jeg alligevel holde min fødselsdag.
jeg har aldrig oplevet så stor service og kan kun anbefale stedet til alle andre.
Behøver jeg at skrive, at maden bay the way var helt fantastisk.
Så tusinde tak til Løjtehus

June 10, 2020
Rated 5 out of 5 stars

god mad og fornuftige priser

Besøgte Løjtehus fredag den 21.2. Sammen med 3 venner og havde en dejlig aften med masser af god mad til fornuftige priser. Vi kommer snart igen

February 22, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Fremragende mad og venlig betjening

Sådan skal det bare gøres. Perfekt flæsk, lækre kartofler, dejlig sauce samt tyttebær - alt lækkert tilberedt.

At vi så oplevede meget venlig service og kundepleje gjorde ikke oplevelsen mindre. Kommer gerne igen.

August 6, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Du kan ikke regne med en aftale

Vi ringede for at høre om der var plads til 2 samme aften. Vi fik at vide, at lige nu havde de travlt, men vi kunne komme 1 time senere. Da vi kom fik vi så at vide, at der ikke var plads og vi kunne derfor ikke få noget at spise. Så dårligt. Nu var klokken 19, og lidt sent at finde et andet sted. Så du skal altså ikke stole på det, hvis du aftaler noget på telefon. Virkeligt dårligt. Kommer aldrig tilbage hertil.

April 17, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Et lille selskab på ti personer

Et lille selskab på ti personer var åbenbart mere end den enlige tjener kunne overskue. Vi ventede over tyve minutter på at hun kom efter bestilling på drikkevarer (mad var bestilt på forhånd) yderligere ca. tyve minutter før de kom. Forret, to tarteletter som bestemt ikke var overfyldt kom efter yderligere tyve minutter. Vi nåede op på over halvanden time før der blev taget af bordet efter forretten, i mellemtiden måtte vi hente tjeneren, ved et andet selskab, for at få serveret nye drikkevarer.
Igen irriterende lang tid før hovedretten kom, og den var bestemt ikke noget at glæde sig til. Rødt kød uden nogen som helst smag et par rå gulerødder, pommes frites og en pulver bearnaisesauce. Igen lang ventetid på anden ombæring Og igen ud at finde tjeneren. Til sidst en isanretning, som var spist før tjeneren kom i tanke om at vi måske ville have kaffe. Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse. Havde der været fyldt med gæster havde det, måske, været i orden, men der var ingen i restauranten, dog et selskab andetsteds i huset, som åbenbart optog den enlige tjeners tid.

September 14, 2017
Restaurant Løjtehus logo

Reply from Restaurant Løjtehus

Lad mig lige hjælpe dig med din middelmådig anmeldelse.
Du deltog i Kittys fødselsdag, som jeg var så behjælpelig med at tilbyde en selskabsmenu til spotpris, hvilket hun glædeligt accepterede.
Menuen bestod af:
Tarteletter m/rejer, asparges i hummersauce.
Helstegt oksefilet med ægte bearnaisesauce, friske grøntsager og pommes frites.
Is tricolore.
Din oplevelse af menuen gider jeg ikke kommentere på.....
Vi havde dækket hyggeligt op med sølvtøj, hvide og friske blomsterdekorationer, da vi gerne ville hygge om jer. Men tjeneren blev tiltalt som om hun var en dum gås, og tingene kunne ikke gå hurtigt nok for nogle i selskabet.
Alle drikkevarer blev bestilt løbende i selskabet, da der ikke var aftalt noget på forhånd, og dermed giver det længere ekspeditionstid, ligesom at der først blev bestilt kaffe, da desserten var serveret.
Jeg synes at din anmeldelse er et mavesurt opstød, men hvis man ikke kan kende forskel på en ægte og en pulver-bearnaise, så er det også svært at komme med objektiv kritik.
Jeg giver din anmeldelse 0 stjerner.

Mvh
Svend Dahl Hansen
Restautør

Dårligste service

Mage til oplevelse skal man lede længe efter.. elendig service.. kommer ind 5 min i 20 om aften og får et bord og venter på servitricen der står og skriver i baren og 2 min over 20 går vi op og spørger om det muligt og bestille hvorefter svaret er at køkkenet lukker kl 20 og de har haft en lang dag??? Har aldrig oplevet magen til farce af en restaurant .. 0 stjerner med 0 på herfra

April 8, 2017

Take a closer look