Loodgieter Zwolle Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Belde voor lekkage boiler

Belde voor lekkage boiler. Zou 45,- voorrij kosten zijn. Binnen nadat hij gegeven had hoorde dat het start tarief voor eerste half uur 295,- Excl btw daarover kwamen onderdelen en daar na 44,- per kwartier. Dit hoorde we pas toen hij binnen was. Voorrij kosten wel betaald. OPLICHTERS

September 14, 2026

Oplichting

Service was snel en vriendelijk, binnen een half uurtje was hij klaar met 2 verstoppingen weghalen, rekening was vervolgens meer dan 1000 euro, regelrechte oplichting.

February 13, 2026

Oplichters

Oplichters. Ze kwamen met z’n tweeën naar mijn lekke kraan kijken en hebben geconstateerd dat deze inderdaad lek was. Vervolgens werd ik geadviseerd dit door een andere loodgieter te laten maken die geen 24uur service tarief berekend (dit was mij niet verteld toen ik de afspraak maakte). Daarna hebben ze gekeken naar een verwarmingsknop, gegoogled dat deze behoorde te passen, 2x proberen te draaien en zonder enige poging om hier gereedschap bij te pakken gezegd dat dit niet lukt. Onverrichte zaken weer weggegaan maar wel €55,- betaald voor de voorrij kosten.

November 24, 2025

Niet mee in zee gaan!

Het zijn oplichters. Ze zijn niet transparant over de prijzen, komen 's avonds en zetten je dan onder druk om veel te veel geld te betalen. De monteur wilde ons huis niet verlaten, tenzij we betaalden. Wij doen aangifte!

November 4, 2025

Oplichters!

Pas op!! Dit zijn oplichters. Het adres op de site is een virtueel postadres. Op dit nepadres opereren ze ook onder de naam ontstoppingen Zwolle. Ze berekenen astronomische bedragen voor zaken die helemaal niet gerepareerd hoeven te worden. Ze hebben geen enkele kennis van zaken. Reviews en keurmerken op de site zijn fake.

May 6, 2025

NIET okay

Via de website kreeg ik geen reactie. Gebeld en gevraagd naar een schatting van de kosten. Geven dan niet aan dat ze aan starttarief hanteren van 265,-
Lijkt alsof de revieuws op hun site van Google zijn, maar is niet het geval.

April 29, 2025

Oplichters

Oplichters. Eerst 3x afspraak verzetten dan treffen ze mijn vrouw, omdat ze te laat komen. Praten gewoon met je mee zonder onderzoek te doen maken klein rapport en je moet van te voren €690,- pinnen. Scheen de wasbak te zijn. Nu via de verzekering 2de partij laten komen, die deskundig was nu zijn het de voegen. En zit lekkage bij het bad.

Echt vieze oplichters ga nooit met dit bedrijf in zee. Website ziet er goed uit maar staat vol met onzin.

April 3, 2025

Voelde me echt bedongen

Hij kwam langs..met zijn loodgieter( handen) zou hij de klus wel klaren zei hij!
Hij zei wat het probleem was nieuwe stortbak voor de wc..en die kan vervangen voor mij..maar ging me €600,- kosten..op een Zaterdag ..volgens hem moest zijn gezin ook eten..en mevrouwtje vind maar een andere loodgieter vandaag...ik heb de voorrijkosten betaald en meneer ging weer! €600,- voor die prijs wil een goudenpot en nieuwe tegels

April 5, 2025

loodgieter-zwolle.com etc

Dit zijn oplichters in het hele land zouden ze hun diensten aanbieden. Er komen veel te dure zzp loodgieters. Dwingen met intimiderende toon 910€ te betalen voor een klusje van 1.5 uur, ze zouden de klus afmaken omdat ze materiaal misten maar laten het afweten.
Op de site staat ze er binnen 20 minuten zijn. We belde om 17.30 maar ze kwamen pas om 00.30, met smoesjes houden ze je aan het lijntje.

March 7, 2025

Complete afzetters

Complete afzetters. Nep reclame op de website met niet bestaande reviews. Ondanks wat de website meld zijn ze totaal niet transparant over hun prijzen. Ze zetten je af, en blijven wachten tot je de astronomische bedragen ter plekke over gemaakt hebt.

October 3, 2024

Is this your company?