fantastisch goede service
goede service, snel en adequaat.
vriendelijke en heldere communicatie
zeer tevreden!
goede service, snel en adequaat.
vriendelijke en heldere communicatie
zeer tevreden!
Ik had met spoed een loodgieter nodig, daar mijn wc pot verstopt was. Gezocht op internet en kwam uit bij 24/7 Loodgieterservice (tel.nr. 085-0046194). Ze kwamen met z'n tweeën gaven een snelle uitleg en gingen aan de slag. Zodra zij klaar waren moest er gelijk afgerekend worden (liefst met een creditcard). Ik heb alleen een bankpas. De volgende dag bleek dat het bedrag van € 1247,-- wel was afgeschreven, terwijl hun apparaat aangaf dat dit niet zo was en ze me ook nog andere bedragen hadden laten proberen, zodat er ook nog een bedrag van € 200,-- was afgeschreven. Er over gebeld dat ik mijn € 200,-- terug wilde hebben, het werd in behandeling genomen. Elke dag gebeld en ook om de toegezegde factuur gevraagd, toen werd mij beloofd dat ze donderdag zouden komen omdat ik alleen mijn geld terug kon krijgen als hetzelfde apparaat wordt gebruikt. Vrijdagochtend weer gebeld, werd beloofd dat ze die middag zouden komen, maar niemand gezien of gehoord. Waarom niet via de bank mijn geld terugstorten iedereen kan dat. Ik ben bang dat ik mijn geld nooit meer zie en ook de factuur niet. Ze geven "2 jaar garantie", maar je hebt geen poot om op te staan zonder factuur en ook heb je deze nodig voor, volgens hun, dat je dit kunt declareren bij je opstalverzekering.
Opgelicht! afvoer was verstopt. Twee mannen gekomen die 20 minuten in de weer zijn geweest. Veel te veel afgerekend (90,- per ontstopte meter en het was 23 meter zeiden ze - onmogelijk want het kan niet meer dan 10 meter zijn geweest.) Moest direct betalen via QR code en pin. In totaal 2500,- officiële factuur nooit gekregen. Als ik ze bel met 085 nummer nemen ze op met Loodgieterservice
OPLICHTERS !
Deze mensen komen op langs je deur zelfs als je alleen maar informeert.
Ze zetten je onderdruk om dan te betalen voor niks. Zelfs als je ze geen opdracht hebt gegeven.
Hun taalgebruik is ronduit schandalig en zeer dreigend.
Kwamen op zaterdagvond 23:00 om een gesprongen waterleiding te fixen. Ging om een lekkende koppeling.
1.5 uur werk en een factuur van ruim €7000. Moest ter plekke overgemaakt worden. Zeer opdringerig. Werd echt onder druk gezet om direct te betalen.
Niet bellen deze gasten. Ze komen in een ongemarkeerd busje, informeren je absoluut niet over de hoge kosten en zetten je dan onder druk om ter plekke te betalen.
Uiteindelijk hebben ze de waterleiding doorgeknipt en vertrokken.
Learn more about other kinds of reviews.