3.5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Jag är ägaren av Lossa.se

Hej, jag kan inte svara på dem som har lagt in omdömen gällande sajten, så jag hoppas att jag kan svara här.
1. Jag har inte skapat detta via Trustpilot, vilket är väldigt tragiskt, då jag inte kan hjälpa dem med ett svar.
2. Till Mikael,
som har skrivit 54 negativa kommentarer till företag: Vilken hemsk karaktär. Hur som helst, det står tydligt att detta inte gäller er som har betalat. Sajten har inte kunnat åtgärda betalningssystemet och därför kan det bli bulkfrågor om ni kan betala för dem som inte har betalat. Ett enda mejl hade räckt!

3. Till Viktoria
Vad orättvist! Vi betalade tillbaka dina pengar direkt när du kontaktade oss och vi har haft en underbar kundservice där vi svarar inom fyra timmar. Det är det enda vi alltid har fått bäst kritik för. Samma gäller för dig, Mikael.

4. Lasse Persson,
först vill jag tacka dig för att du skrev något positivt och tog dig tid att skapa detta för att få se vad andra tycker. Det är sant och verkligen svårt när vi aldrig har tagit ut en enda krona; allt går till utveckling, och vi prioriterar användning framför att kontrollera varje annons om de svarar eller ej. Inte alla kommer att svara när du säger hej på gatan till folk, och samma sak gäller här.

Du kan inte ge oss dålig kritik för att folk kanske har sett din bostad men inte vill byta mot din lägenhet. Du får respektera dem också. Men återigen, tack.

5. Kära folk!
Alla sajter inom denna kategori av lägenhetsbyte har falska annonser. Vi har varit medvetna om detta sedan 2011, och det är därför lossa.se skapades, så att inga falska annonser finns.

Tack för att ni låter detta vara kvar! Förresten, 50 kr för ett helt år är ingenting. Plus, dagarna börjar räknas när vi har infört nedräkning, så du får "gratisdagar" tills dess.

January 25, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Betalade pengarna men krävs nu på mer

Betalade pengarna som skulle aktivera annonsen i ett helt år. Detta skedde i december förra året. Nu fyra månader senare är min annons inaktiverad och när jag ska komma åt min profil kräver de att jag swishar en gång till. Känns som en bluff för att få in pengar.

Jag har under dessa fyra månader haft kontakt med några andra bytare, så i det avseendet fungerar det kanske, även om det känns som att de flesta håller till på andra plattformar. Så jag skulle satsa på något annat, även om denna är billig.

April 6, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Lossa

Helt okej hemsida att lägga upp bytesannons på.
Det syns inte, vad jag kan se, vilket datum annonserna lagts upp och därför är det svårt att veta hur långt annonsörerna har kommit i sina processer.
De som äger sidan borde ställa högre krav på de som lägger upp annonser. Av 25 annonsörer jag kontaktat har endast sju svarat och en mailadress fungerade inte alls. En uppmaning till er som annonserar är att skicka ett kort svar om ni inte är intresserade. Det tar inte lång tid att svara på ett mail...

August 24, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look