Company replied
Laszlo valde att lämna projektet dagen innan vi skulle träffa kommunen. Upplever Larszlo som lynnig, icke kommunicerande och duktig säljare som värnar om sina kompisars plånböcker mer än kundens. Lar... See more
Company replied
Om LT Ingenjörsbyrå och våra konsulter LT Ingenjörsbyrå är din personliga bygglovsbyrå. Konsultbyrån grundades i Borås 2017 och består idag av ett högkvalificerat team av ingenjörer och arkitekter som alla har fokus på bygglovsprocessen. Vi hjälper dig med ditt byggprojekt hela vägen till inflyttning. Idag hjälper vi privatpersoner med - Bygglovsritningar - Konstruktionsritningar - Energiberäkning - Brandskyddsbeskrivning - VVS-ritningar - Färdigställandeskydd - 3D fotorenderingar
Drakegatan 10, 41250, Göteborg, Sweden
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Lazlo har varit mycket hjälpsam att komma med förslag och kloka insikter i vårt kommande projekt och bygglovsansökan. Även varit flexibel i kommunikationen och omformning av ansökan för att ge oss så goda chanser som möjligt🙏 tack Lazlo!

Reply from LT Ingenjörsbyrå AB
Mycket hjälpsamma, både innan, under och efter uppdraget! Rekommenderar varmt!

Reply from LT Ingenjörsbyrå AB
Hade ett kort möte bokat för att stämma av inför kommande utbyggnad av huset. Information var saklig, jag upplever honom som mycket kunnig. Tyvärr verkar det som att vår detaljplan inte riktigt tillåter det vi vill göra. Nästa steg är att få någon form av bekräftelse från kommunen, går det vägen kommer jag att kontakta laszlo igen.

Reply from LT Ingenjörsbyrå AB
Larszlo är en duktig byggare på papperssidan och en duktig säljare

Reply from LT Ingenjörsbyrå AB
Vi är mycket nöjda med att ha anlitat Lazlo. Han har varit serviceinriktad, lätt att ha att göra med och levererade de handlingar vi var i behov av inför vår ombyggnation. Jag skulle gärna anlita Lazlo igen.

Reply from LT Ingenjörsbyrå AB
Har fått ett jättetrevligt bemötande och all tänkbar hjälp som jag som kund har efterfrågat för att uppfylla mina enskildas behov Mycket positiv upplevelse . En pålitlig firma som jag varmt vill rekommendera andra som står i byggplaner:)

Reply from LT Ingenjörsbyrå AB
Väldigt seriöst och professionell! Hjälpsam och trevlig bemötande! Kan starkt rekommendera!!!

Reply from LT Ingenjörsbyrå AB
Extremt engagerad, noggrann, trevlig och professionell! Hjälpte mig från början till slut med allt ifrån ritningar till slutförande idag!
Rekommenderas verkligen!

Reply from LT Ingenjörsbyrå AB
Bra, tydlig information och ett jättefint resultat. Vi gjorde en bild av ett tänkt hus på en tomt vi ska sälja. Utifrån ett förslag från vår sida skapades en jättefin bild.

Reply from LT Ingenjörsbyrå AB
Jag är mycket nöjd med min upplevelse. Tack Laszlo för god och professionell service.

Reply from LT Ingenjörsbyrå AB
Rekommenderar starkt. Laszlo är en kunnig och professionell person.

Reply from LT Ingenjörsbyrå AB
Fantastisk service! Personen var mycket kunnig och tog sig tid att svara på alla mina frågor. Jag kände mig verkligen välkommen och uppskattad som kund. Stort tack Laszlo.

Reply from LT Ingenjörsbyrå AB
Jag har bara haft ett möte med Laszlo hittills, men det gav ett väldigt gott intryck. Han var lyhörd, lösningsorienterad och tydlig i sin kommunikation. Det märktes att han verkligen utgick från mina behov och hade ett professionellt och engagerat förhållningssätt. Ser fram emot fortsatt kontakt och kan varmt rekommendera honom baserat på det intrycket!

Reply from LT Ingenjörsbyrå AB
Lazslo är väldigt kunnig inom all typ av renovering och lösningsorienterad med ett öga för vad som blir snyggast. Stark rekommendation att anlita honom till ditt nästa byggprojekt.

Reply from LT Ingenjörsbyrå AB
Lätt att komma i kontakt och kommer med förslag o tips.

Reply from LT Ingenjörsbyrå AB
LT hjälpte oss med bygglovshandlingar .
Fick ett bra bemötande med snabbinsats och reviderade handlingar efter kommunens önskemål . Bra prisbild och professionella, rekommenderar starkt.

Reply from LT Ingenjörsbyrå AB
LT ingenjörsbyrå professionellt företag och väldigt bra att jobba med.
Vi kan starkt rekommendera dem!

Reply from LT Ingenjörsbyrå AB
Fick snabb och professionell hjälp från Laszlo med mina frågor! Kommunen var väldigt diffusa i svaren medans Laszlo kunde ge mig konkreta svar och exempel!

Reply from LT Ingenjörsbyrå AB
Laszlo har hjälpt mig med min husdröm och det som kändes jobbigt med bygglov m.m tog han tag i och fixade väldigt smidigt med bravur! Bra återkoppling och väldigt kunnig inom sitt område. Kommer alltid anlita honom för framtida projekt och kan starkt rekommendera.

Reply from LT Ingenjörsbyrå AB
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.