See what reviewers are saying
Written by the company
Ny Køreskole i Sorø
Kirkevej 4, 4180, Sorø, Denmark
- +4520919157
- ole-lunding@hotmail.com
- lundingskoreskole.dk
Virkelig fed køreskole
Fantastisk køreskole. Super rolig og behagelig kørelærer.👍👍 En kæmpe anbefaling herfra.
Jeg kan virkelig anbefale Lundings…
Jeg kan virkelig anbefale Lundings køreskole. Der bliver taget hånd om alt og alle gennem hele forløbet selv hvis man er meget nervøs for fx første køretime eller manøvrebane sker det i trygge rammer og med god hjælp. Alle køretimer og teorilektioner er super hyggelige.
Kørekort
Det har været en rigtig god oplevelse at tage kørekort hos lundings køreskole. Der har været gode teori timer, som foregår i mindre hold, hvilket gør det hyggeligt og gør så der er mere tid til at stille spørgsmål osv.
Ole er også en god kørerlærer, som er god til at lære fra sig og god til at vudere hvad man har brug for når det kommer til at køre:)
godt valg af kørelærer
Mega fedt med teori hjemme i stuen, meget snak salig og hjælpsom. Efter kørelektion havde vi ekstra tid også blev jeg inviteret ind til lidt is, meget hyggelig og forstående gut🙌
En god køreskole
En god køreskole, med et godt overblik og en fornuftig kørelærer som er pædagogisk. Et godt forløb med god undervisning i kørsel.
5 ud af 5
Jeg kan klart anbefale Lundnings Køreskole. Undervisningen var virkelig god og nem at forstå, og kørelæreren var tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, så man føler sig tryg bag rattet. Der var en god stemning både til teori og køretimer, og man føler virkelig, at han gerne vil hjælpe en med at bestå. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Lundings køreskole er en mega god…
Lundings køreskole er en mega god køreskole😁 Undervisningen er nem at forstå, og kørelæreren er virkelig flink og tålmodig. Man føler sig tryg, også selvom man laver fejl, og han er gode til at forklare tingene klart og tydeligt. Kan klart anbefales til andre der skal tage kørekort!
Kæmpe fornøjelse!
Kæmpe fornøjelse at tage kørekort her. Vi har haft et rigtig sjovt forløb sammen med Ole.
Kan klart anbefale alle at tage deres kørekort her! : )
Klart 5 stjerner til Lundings Køreskole!
Hele forløbet har været en virkelig god oplevelse. Undervisningen var nem at følge med i og jeg følte mig godt guidet hele vejen igennem både i teori og køretimerne. Ole gjorder en stor indsats for at alle elever var med og kunne forstå undervisningen.
Det har været en kæmpe fornøjelse og kan helt klart anbefale det til andre.
Kæmpe anbefaling
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Lundings Køreskole. Fra start til slut har jeg følt mig tryg, godt forberedt og taget seriøst. Ole er virkelig sød, tålmodig og utrolig god til at lære fra sig. Han er meget forstående og formår at skabe en rolig og behagelig stemning i bilen, også når man laver fejl. Teoriundervisningen var struktureret og overskuelig, og jeg følte mig rigtig godt klædt på til både teoriprøven og køreprøven. Jeg kan derfor varmt anbefale Lundings Køreskole til alle, der ønsker en tryg, professionel og virkelig god oplevede på vejen mod kørekortet🤩🚗
Bedste kørelærer på vestsjælland
Lundings køreskole er for dig som ikke har lyst til til at køre med en lærer med en god ven som du kan hygge dig med og snakke om alt mellem himmel og jord. På samme tid med at du lærer alt om at køre bil og være sikker på at du kommer godt igennem forløbet uden problemer. Ole er en fantastisk kører lærer som tager tingene i ens eget tempo om det så er med 130 eller 80. Kæmpe anbefaling.
Lundings køreskole kan klart anbefales
Lundings køreskole kan klart anbefales. Virkelig hyggelig teori og køretime med en sød og hjælpsom kørelærer. Dejligt at det ikke er nogle for store hold da man føler der er meget fokus på den enkelte elev.
Hvis man ønsker at have nogle hyggelige teori og køretimer og lærer en masse kan lundings køreskole helt klart anbefales.
Jeg havde en fantastisk oplevelse
Jeg havde en fantastisk oplevelse, han er altid forstående, sød og sjov at køre sammen med. kunne ikke få en bedre kørelærer.
Kan Virklig anbefales
Kan Virklig anbefales, har været mega godt forløb syndes jeg. Dejligt nemt system og Ole er virkelig en god køre lære!!
God oplevelse
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Lundings Køreskole. Ole er utrolig tålmodig og virkelig god til at hjælpe og guide én igennem hele forløbet. Jeg følte mig aldrig presset, men altid støttet, hvilket gjorde mig meget mere tryg som bilist. Kan varmt anbefales til alle, der ønsker en behagelig vej til kørekortet!
Mit forløb hos Lundings køreskole har været rigtig positivt…
Mit forløb hos Lundings køreskole har været rigtig positivt fra start til slut. Teoriundervisningen foregik i små hold, hvilket skabte en tryg stemning og mulighed for at få en grunding forklaring af tingene. Derudover var kørelektionerne meget fleksible, og kunne nemt tilpasses til min hverdag. Jeg er under hele forløbet blevet mødt med stor tålmodighed, og derudover en kørelærer som er dygtig til at lære fra sig , og jeg kan helt klart anbefale Lundingskøreskole til andre.
Det har været en rigtig god oplevelse…
Det har været en rigtig god oplevelse at tage kørekort hos Lundings køreskole. Teoriundervisningen var struktureret og man blev altid forberedt til den kommende uges kørsel. Jeg vil helt klart anbefale, at tage kørekort der.
Jeg vil helt klart anbefale lundings…
Jeg vil helt klart anbefale lundings køreskole.
Jeg havde en fantastisk oplevelse, Ole var tålmodig, flink og god til, at forklare tingene på en måde, der var nem at forstå. Der var behagelig stemning, og jeg følte mig tryg under hele forløbet.
5 Stjerner!
Jeg kan klart anbefale at tage kørekort hos Lundings Køreskole. Både teori- og køretimerne er meget hyggelige og lærerige. Det gør man føler sig bedst muligt klar til både teoriprøven og køreprøven.
Ole gør at man altid føler sig tryg bag rattet.
Generelt en fantastisk oplevelse.
Bedste i byen
Det var en rigtig god oplevelse at være elev hos Lundings Køreskole. Man tager altid derfra med et smil, og ny læring. Ole er meget tålmodig, og man glæder sig altid til at komme ud og køre med ham igen. Kan stærkt anbefales!