Lunia Warszawa Reviews 12

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Otrzymałem towar inny niż zamawiałem

Otrzymałem towar inny niż zamawiałem. Kontakt praktyczne zerowy... odpowiada bot. Towar musiałem odesłać na własny koszt. Do Chin. Nie w Polsce... nie w Holandii...
Adres otrzymałem drogą e-mail. Paczka nie została przyjęta i odesłania z powrotem. Nie odebralem jej . Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zwrotu kosztów poniesionych za wysyłkę jak również za towar. Towar wysłany w grudnia. Nie polecam. Jeśli ktoś miał pdobny problem proszę o kontakt żeby sprawę skierować dalej...

February 11, 2026

OSZUŚCI

OSZUŚCI. TOWAR JAKOŚCI ' SYF'
PIENIĘDZY NIE ODDAJĄ NAWET PO KRETYŃSKICH PROPOZYCJACH ZWROTU 30% I TAK NIE ODDAJĄ NAWET TEGO. PACZKĘ TRZEBA WYSŁAĆ DO CHIN A I TAK NIE DOSTANIESZ ZWROTU! ZGŁOSZONE DO UOKIK !

November 28, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Trochę ciasne, ale przyzwoite

Buty wyglądają solidnie, ale są trochę ciasne. Mam nadzieję, że się rozbiją po kilku założeniach. Może wymienię wkładki, żeby było wygodniej. Jakość wygląda dobrze; żadnych śladów kleju ani zapachu.

Reply from Lunia Warszawa

Dziękujemy za wiadomość i opinię!
Cieszymy się, że buty wyglądają solidnie i że jakość jest zgodna z oczekiwaniami. Jeśli chodzi o dopasowanie: wiele modeli rzeczywiście trochę się rozbija po kilku założeniach. Wymiana wkładek może również poprawić komfort.

Jeśli jednak rozmiar nadal będzie niewygodny, proszę dać nam znać — chętnie pomożemy w wymianie lub znajdziemy inne rozwiązanie.

Rated 1 out of 5 stars

Ludzie z dala od tego sklepu!!!!

Ludzie z dala od tego sklepu!!!!
Chińska jakość po zachodnich cenach!!!!
Ja dałam się nabrać, bo zdjęcie piękne!!!!
Nie da się zwrócić towaru, fałszywa informacja na stronie!!!!

November 5, 2025

Reply from Lunia Warszawa

Dziękujemy za kontakt — jest nam naprawdę przykro słyszeć, że spotkała Panią taka sytuacja. To oczywiście nie powinno mieć miejsca.
Chcielibyśmy jak najszybciej wyjaśnić sprawę i znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Nasze produkty są kontrolowane pod względem jakości, a możliwość zwrotu powinna być zawsze dostępna zgodnie z naszym regulaminem. Czy mogłaby Pani przesłać nam numer zamówienia? Sprawdzimy natychmiast, co poszło nie tak, i zaproponujemy rozwiązanie — zwrot, wymianę lub zwrot pieniędzy.

Jesteśmy tu, aby pomóc i zadbać o to, aby sytuacja została właściwie rozwiązana.

Dramat

Dramat, jakość produktów zamówionych to koszmar i nic nie ma wspólnego ze zdjęciami na stronie. Nie można zwrócić bo nie wiadomo gdzie, a kontakt z zespołem tragedia. Nie polecam zakupów e tym miejscu

November 10, 2025

Reply from Lunia Warszawa

Dziękujemy za wiadomość — jest nam bardzo przykro słyszeć, że Pani doświadczenie było tak negatywne. Oczywiście nie powinno do tego dojść.
Chcielibyśmy jak najszybciej wyjaśnić sytuację i znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Czy mogłaby Pani przesłać nam numer zamówienia oraz ewentualne zdjęcia otrzymanego produktu? Dzięki temu od razu sprawdzimy, co poszło nie tak, i zaproponujemy właściwe rozwiązanie — zwrot, wymianę lub zwrot pieniędzy.
Zależy nam na tym, aby produkty odpowiadały zdjęciom, a kontakt z nami był bezproblemowy. Chcemy to naprawić.

Katastrofa

Nie należy się nawet jedna gwiazdka. Materiał jak na wycieraczkę do butów a nie na plaszcz. I problemy ze zwrotem.Brak informacji jak to zrobić. A moje maile podobno przychodzą bez treści i zespół nie może mi pomóc w moim klopocie

Reply from Lunia Warszawa

Dziękujemy za wiadomość — jest nam bardzo przykro, że spotkała Panią tak negatywna sytuacja. To zdecydowanie nie jest jakość ani obsługa, do której dążymy.
Chcielibyśmy jak najszybciej pomóc i rozwiązać problem.

Aby to zrobić, prosimy o przesłanie numeru zamówienia oraz — jeśli to możliwe — zdjęć otrzymanego produktu. Prosimy również o informację, z jakiego adresu e-mail były wysyłane wiadomości, abyśmy mogli sprawdzić, dlaczego mogły docierać bez treści.

Przekażemy jasne instrukcje dotyczące zwrotu i znajdziemy odpowiednie rozwiązanie — zwrot, wymianę lub zwrot pieniędzy.

Rated 5 out of 5 stars

Obsługa klienta zrobiła to perfekcyjnie

Brakowało jednego guzika i pomyślałam, że po prostu to zignoruję, ale napisałam do nich maila. Następnego ranka wysłali mi cały zapasowy komplet; szacunek. Sama kurtka jest solidna i wygląda jeszcze lepiej po kilku noszeniach. Naprawdę zdobyli moje zaufanie.

July 3, 2025

Reply from Lunia Warszawa

Serdecznie dziękujemy za tak świetną opinię!
Bardzo się cieszymy, że nasza obsługa klienta mogła szybko pomóc i że zestaw zapasowych guzików został wysłany już następnego dnia. Dbamy o każdy detal, dlatego ogromnie miło słyszeć, że czuła się Pani dobrze zaopiekowana.

Wspaniale również, że kurtka spełnia oczekiwania i wygląda jeszcze lepiej po kilku założeniach. Dziękujemy za zaufanie — zawsze jesteśmy do dyspozycji!

Nie polecam !!!!!!

Opóźnienie w dostawię, gatunkowo porażka ,chciałam zwrócić i tu zaczeły się problemy . Nie polecam!!!!!!!!!!

Reply from Lunia Warszawa

Dziękujemy za wiadomość — jest nam bardzo przykro, że spotkały Panią problemy związane z dostawą, jakością oraz procesem zwrotu. To oczywiście nie powinno mieć miejsca.

Chcielibyśmy jak najszybciej pomóc.
Czy mogłaby Pani przesłać nam numer zamówienia? Dzięki temu od razu sprawdzimy, co poszło nie tak, i pomożemy w zwrocie, wymianie lub zwrocie pieniędzy — zgodnie z Pani życzeniem.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności i zrobimy wszystko, aby rozwiązać tę sytuację.

Rated 5 out of 5 stars

Nie spodziewałem się, że tak mi się spodoba

Nie oczekiwałem wiele po tej kurtce, ale stała się moją codzienną opcją. Idealnie leży na bluzy, nie traci kształtu i wygląda porządnie. Założyłem ją w zeszły weekend i dostałem komplement od obcej osoby, więc tak; warto. Dostawa też była szybsza niż się spodziewałem.

October 30, 2025

Reply from Lunia Warszawa

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię!
Bardzo się cieszymy, że kurtka przerosła Pana oczekiwania i stała się codziennym wyborem. To świetnie, że dobrze leży na bluzie, nie traci kształtu i prezentuje się solidnie.

A komplement od obcej osoby? To najlepsza rekomendacja!
Cieszymy się również, że dostawa była szybsza niż przewidywano. Życzymy dużo radości z dalszego noszenia i dziękujemy za zaufanie!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look