See what reviewers are saying
Hej, jeg har netop modtaget min anden lampe fra jer som jeg har glædet mig til ! Efter at have fulgt foreskrifterne med opstart af lampen og tændte for den virkede den fint i starten. Men: lampen tæ... See more
Company replied
Har modtaget de to smukkeste guld lamper, og selvom det var lagersalg og man blev advaret om, at produkterne kunne have fejl, så fejlede mine lamper ingenting. Så smukke og elegante!
Company details
Stouby Kirkevej 25, 7140, Stouby, Denmark
- +4529842021
- kontakt@luxio.dk
- luxio.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Jeg har købt 5 Luxio lamper
Jeg har købt 5 Luxio lamper, og de følger mig overalt. I mit orangeri, i haven, i campingvognen og ikke mindst inde i stuerne. Jeg er meget begejstret. Det er både læse og hyggelamper. Jeg har anbefalet dem til venner, og de er ligeså begejstrede. Tak for god oplevelse.
Kirsten
2 af lamperne tænder selv
2 af lamperne tænder selv. Og så har de det med at ændre lyset af sig selv.
Ville ikke købe derfra igen.

Reply from Luxio
Hej0
Efter at have fulgt foreskrifterne med opstart af lampen og tændte for den virkede den fint i starten. Men: lampen tænde uafbrudt af sig selv...... ustandselig!
Jeg er ked af det, men ser ikke anden udvej end at bede om tilbagebetaling af mit beløb!!!

Reply from Luxio
10/10
God service samt hurtig og nem…
God service samt hurtig og nem levering. Har købt tre lamper, som bruges en del, og de fungerer bare 💡💡
Hurtig levering 👏
Hurtig og super service
Tak for en god levering🎄
👍👍super super
Fine Lamper og en hurtig levering så…
Fine Lamper og en hurtig levering så det var en god oplevelse. Det kan jeg godt anbefale andre at handle hos jer.
God service og en vare til beskrivelsen
Lampen lever helt op til forventning
Super god service da jeg havde et lille problem,der blev løst hurtigt
En rigtig god oplevelse derfor 5 stjerner
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Smuk kvalitets lampe i smukt design, som giver et lækkert og dekorativt lys. Lynhurtig levering, god kundeservice og en generel rigtig god oplevelse, Handler gerne med jer igen!
Vanvittig kundeservice
Vanvittig kundeservice, den fik bare ikke for lidt. Alt fra indpakning til lampen. Fik endda 10 små Haribo slikposer med i min ordre :). Lampen passer perfekt til min nye lejlighed som jeg er flyttet ind i. Kan sagtens anbefalde lampen til andre som også lige er flyttet hjemmefra og som passer æstetisk og excellent til en ny lejlighed/hjem.
Flot lampe, alt var som det skulle!
God og hurtig levering! Lampen kan varmt anbefales og alt virker som det skal!
Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg fandt en VANVITTIG flot lampe…
Jeg fandt en VANVITTIG flot lampe herinde, som passede til mine behov. Alt fra køb til levering fungerede perfekt. Kan varmt anbefale.