Ik heb na een maand pas mijn bestelling binnen gekregen, eerst kwijt geraakt met de post, vervolgens contact gehad met klantenservice, zou m'n bestelling op nieuw krijgen (met een extra armbandje om... See more
Company replied
Bij het bestellen van een ketting heb ik een gratis armbandje toegestuurd gekregen. Deze waren beide heel snel geleverd en super leuk verpakt. Perfect qua maat en allebei heel mooi van kwaliteit en af... See more
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
LYONA heeft hele goede service en kwaliteit van sieraden! Erg tevreden! 😊

Reply from Lyona
De sieraden waren echt leuk verpakt wat echt ideaal was aangezien ik dit als cadeau wou geven. Verder kon de kwaliteit ook niet missen.

Reply from Lyona
Prachtige sieraden en hele snelle levering.
Deze week ook nog bij elk sieraad een gratis armbandje. Kleindochters blij!!

Reply from Lyona
Levering veel later dan werd vermeld bij het bestellen
Slechte kwaliteit, helemaal van het gratis product
Heel jammer

Aanrader 💛✨
Prachtige oorbellen ontvangen, snel geleverd, ben er enorm blij mee, dankjewel!

Reply from Lyona
Mijn bestelling was weg maar het is allemaal goed gekomen en heb er 2 leuke armbandjes voor gekregen.

Goed opgelost.
Ondanks de leveringsproblemen veroorzaakt door Post NL, hebben ze prima opgelost door een tweede set oorbellen na te zenden.

Reply from Lyona
Waarom Lyona 5 sterren krijgt van mij, omdat er iets mis was gegaan met mijn levering en de klantenservice mij daar direct van op de hoogte bracht. De communicatie met de klantenservice verliep erg snel en prettig!
Met een beetje meer geduld kreeg ik mijn bestelling nog binnen de belofte tijd binnen en ik ben zeer tevreden met mijn producten.

Reply from Lyona
De sieraden waren prachtig.
Het waren cadeautjes en ze werden zeer gewaardeerd.
Echt super mooi.
Alleen jammer dat ze in plastic zakjes verstuurd werden.
Daar waren de sieraden te mooi voor ;)

Reply from Lyona
Bij Lyona een ketting besteld. Super blij mee! De levering was snel en de kwaliteit is goed! Mooie kleur goud en verkleurt niet. Ook was het pakketje leuk ingepakt. Zou er zeker nog een keer bestellen!
Ondanks dat ik het sieraad retour heb gestuurd doordat het te laat kwam om cadeau te doen ben ik heel positief over Lyona. Snelle en correcte service met bestellen en retourneren. Aanrader!

Reply from Lyona
Ik draag deze ketting nog steeds elke dag. Tijdens het sporten, het douchen, het slapen, altijd. Super goede kwaliteit en zit dus ook heel prettig. Allemaal complimenten over gekregen. Ik zal zeker weer bestellen bij Lyona!

Reply from Lyona
We kregen zonder problemen een tweede ketting opgestuurd
De eerste was zoekgeraakt bij de bezorgdienst.
Hartelijk dsnk.

Reply from Lyona
Ik heb een armband besteld bij Lyona en ik ben zeer tevreden! De armband is van goede kwaliteit, de bestelling ging soepel en de klantenservice is top.
Ze hebben daarbij een breed aanbod dus ik zou hier zeker vaker bestellen!

Reply from Lyona
De ketting is prachtig… I love it… Precies wat ik wou… Zeker een aanrader…

Reply from Lyona
Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling bij Lyona! De sieraden zijn niet alleen beautiful en stijlvol, maar ook van mooie kwaliteit. Alles werd met zorg verpakt en snel geleverd. Het voelt persoonlijk en met aandacht gedaan. Ik krijg veel complimenten als ik de sieraden draag en ik ga hier zeker vaker bestellen. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar mooie en betaalbare sieraden!

Reply from Lyona
Learn more about other kinds of reviews.