See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ville købe et produkt og lagde det i varekurv , men det kunne jeg ikke da det overstiger deres lagerbeholdning , skrev til dem D. 27 april om dette problem. Ringede til dem onsdag.30 april uden s... See more

Rated 1 out of 5 stars

Lyngby teknik's service er dybt skuffende. Prisstrukturen er fuldstændig urimelig - de tager det samme beløb for afhentning og levering. Desuden pålægger de et latterligt minimumskøb, der begrænser di... See more

Rated 1 out of 5 stars

Drivrem til Stiga. Forkert rem fremsendt, firmaet tonedøvt overfor reklamation, jeg sendte billeder af alt. Endte med at returnere remmen, fik remmen krediteret, men har selv betalt fragt frem og tlba... See more

Rated 1 out of 5 stars

Blev snydt af sloganet!: En god handel er når begge parter er tilfredse. En uduelig ansat kan ikke engang erkende hvor fejlagtig hans rådgivning har været til han kan opfylde deres betingelser me... See more

Company details

1. Tool Store

Information provided by various external sources

Lyngby Teknik sælger via egen forretning og E-handel havebrugsmaskiner, haveredskaber, arbejdstøj, sikkerheds beklædning, sikkerheds fodtøj, høreværn til børn og voksne, erhverv, det offentlige, boligselskaber, gartnere, alle med have, mark, skov og vej, sommer, efterår, vinter og forår. Vi sælger nyt og brugt på tilbud og udsalg alt med garanti. Originale og uoriginale reservedele til maskiner købt hos Silvan, Bilka, Bauhaus, Brugsen, Metro, Johannes Fog, Råd og Dåd, XL, Harald Nyborg, med store besparelser, egen import med salg til forhandlere og private forbrugere. Mærkevarer fra Danmark, Sverige, Tyskland, Italien, England, Japan og USA. Overtræk til havemøbler egnet til hotel og restaurant. Du kan via vor netbutik finde link til vore leverandører hvor reservedelstegninger og manualer er til stede. Mange bruger lytek.dk som katalog inden besøg i den virkelige Lyngby Teknik butik.

1.5

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Arrogant personale, dårlig kundebehandling.

Jeg kan kun tilsutte mig de øvrige anmeldelser, der pointerer den dårlige service og de ansattes ualmindeligt arrogante holdning over for deres kunder.
Jeg kan også tilslutte mig anmeldelserne om de manglende tilbagemeldinger - på telefon eller mail.

December 7, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og lav pris

Så de tidligere, negative anmeldelser, men vurderede at de stort set alle var fra folk der ikke viste præcist hvad de skulle købe.
Jeg fandt den reservedel jeg havde brug for (et hjul til en plæneklipper), bestilte det lørdag, og fik bekræftelse med det samme. Mandag fik jeg besked om afsendelse, og tirsdag modtog jeg varen.
Prisen var også den laveste jeg kunne finde, så jeg giver 5 stjerner.

June 20, 2017
Rated 4 out of 5 stars

Ganske udemærket behandlingstid

ledte på nette efter det billigste sted hvor jeg kunne finde de 2 kileremme jeg skal bruge til min havetraktor og det billigste sted var ved Lytek som deres hjemmeside hedder, jeg bestiller remmene og da jeg er lige ved at være færdig tænker jeg om jeg skulle have slået dem op på trustpilot men bliver enig med mig selv om at det hele ser okay ud og afslutte mit køb.
Bagefter er jeg aligevel nysgerrig og slår dem op, havde jeg gjort det inden min bestilling havde jeg ikke bestilt ved dem og havde mest lyst til at annullere min ordre.

Nu på 3 dag efter min ordre har jeg modtaget mine remme og er ganske godt tilfreds.
Vh JK.

May 31, 2017
Rated 3 out of 5 stars

Dele kom faktisk forholdvis hurtig

Dele kom faktisk forholdvis hurtig. Selvom ikke alt var lager vare. Jeg ringede for at få en forventet levering. Det var godt nok en skuffelse at snakke i telefon med dem. Ingen sans for service. Og undre mig et firma der får så mange dårlige anmeldere her. Ikke forsøger at rette op på det. Eller svare på tiltale. Tænker de må leve af erhvervskunder og ikke private

May 17, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Fuldstændig blottet for service!

Jeg mindes ikke nogensinde at have forladt en forretning og i den grad følt mig til besvær. Som ikke fag uddannet ud i havens mange maskiner, søger jeg hjælp - for at få hjælp.
Hos Lyngby Teknik bliver man mødt med en grad af mistro og irritation til en som kunde, som simpelthen er helt uacceptabel!
På et spørgsmål om hjælp og lidt kreativitet til at finde en reservedel, var svaret: "Har du et varenummer - ellers er det lidt svært for mig at vide hvad du vil have hjælp til??!"
Hvis man vælger at handle hos Lyngby Teknik, så skal man lade op med en stor portion positiv energi, tålmodighed og overbærenhed - og alligevel vil man formentlig gå derfra uden hverken varen eller sit gode humør. Så mit råd vil være: Find et andet sted!!

May 4, 2017
Rated 3 out of 5 stars

Send det reklamerede retur.

Jeg har handlet mange gange i Lytek, dog har jeg ikke haft nogen reklamationer, før nu.
Jeg skrev flere mail til dem men fik aldrig nogen svar. Jeg besluttede at sende den købte tændspole retur som lige var sat på min havetraktor men døde ret hurtigt. Det var jo lige meget fordi spolen virkede jo ikke, så jeg ofrede de 68 kr og sendte den med GLS og fik en kvittering, for så kunne jeg komme videre med klagen hvis ikke jeg hørte noget.
Men sørme så jeg fik en mail at de havde sendt mig en ny og den er modtaget.

September 8, 2016

Aldrig mere Lyngby Teknik

Jeg har sjældent i mit voksne professionelle liv, været udsat for så ringe og uforskammet betjening.

Jeg mangler en rem til min Stiga Park til kraft udtag, og da Peter som ekspedienten hedder, ikke kan finde et nummer på remmen, fortæller han at han burde taksere ekstra, for at skulle måle den ( tager ca. 30sek. ), og han ikke har tid til at betjene mig, for han får jo ikke lavet noget som han siger, jeg minder ham så om at han er ved at generere et salg, og det trods alt er en rem til 320 kr. så det burde hjælpe lidt på humøret. Derefter går han sin vej i 5 minutter, og kommer så tilbage, og går ned i kælderen og henter en rem.
Jeg beklager selvfølgelig at jeg har været til ulejlighed og ikke vil være det igen.
De er heldigvis ikke de eneste der har stumper til Stiga.

Tak for L.o.r.t Lyngby Teknik

June 3, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Spøjs kundeservice, hvis man kan bruge ordet service

Jeg sendte Lyngby Teknik en forespørgsel pr. mail på en specifik reservedel som jeg ikke kunne finde på deres hjemmeside.
Endvidere spurgte jeg til om fejlen på maskinen kunne have andre årsager.

Dette var svaret:
"tak for din henvendelse, vi modtager så mange mails at vi ikke kan nå at behandle og besvare dem, prøv din lokale forhandler. Med venlig hilsen Peter"

Har også været kunde i butikken flere gange. Servicen er ikke videre venlig, men de har da kunne skaffe reservedele hjem et par gange. Leveringstiden har dog hver eneste gang ikke været overholdt, hvorfor jeg flere gange er gået forgæves. Nu synes jeg tiden var inde til at dele mine oplevelser med andre.

May 17, 2016
Rated 4 out of 5 stars

Stort udvalg og fin service

Bestilte en reservedel som desværre blev defekt efter ca. 30-60 min. brug. Skrev til Lytek og de svarede, at de blot skulle have delen retur og så ville de enten sende en ny eller give pengene tilbage. Det er god service!

De har et stort udvalg af reservedele og jeg vil nok også bruge dem igen en anden gang, hvis behovet opstår.

July 28, 2015

Super service!

Gode priser og super service!

Første gang jeg handlede der modtog jeg et forkert luftfilter, jeg skrev en mail til dem og dagen efter modtog jeg det rette filter. Anden gang jeg handlede der var der ingen problemer.

Ok hurtig levering :-)

July 27, 2015

Elendig service

Jeg havde hentet nogle klieremme som var bestilt til min plæneklipper. Da jeg kom hjem for at skifte dem viste det sig at de ikke var de rigtige, jeg tog da den gamle kilerem med op til forretningen, men de nægtede at gøre det mindste for at finde den rigtige. Magen til elendig service skal man lede længe efter. Det er en meget underlig forretning og det her helt specielt at man kan have en forretning med så dårlig service.

June 30, 2015

mærkværdig forretning

Jeg har d. 23-5-2015 bestilt reservedele til en plæneklipper hos LYTEK
De skulle efter hjemmesiden være på lager, til afsendelse efter
maks. 3 dage. Den 1-6-2015 kontakter jeg dem på mail. Ingen varer
og ingen respons. Efter endnu en uge uden svar, skriver jeg igen. stadig
ingen der svarer. Har annulleret ordren på mail og bedt om bekræftelse
på dette. Spændende om de ser den.

June 8, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Fejl på hjemmesiden - men uønsket som kunde

Kedelig og uforståelig reaktion, ingen kunde-'service'
Efter modtagelsen af en vare som ikke svarede til de tekniske data på Lyngteks hjemmeside, måtte det returneres. (returseddel proceduren kender de ikke) Efterfølgende spørgsmål om supplerende data (som ligeledes mangler på hjemmesiden) blev simpelthen ikke besvaret, og jeg modtog en email som sluttede med: " ... så må vi slutte her. "
Fejlen blev i mellemtiden rettet på hjemmesiden.
Men jeg er ikke længere velkommen som kunde . . . . kundeservice??
maj 2015

May 27, 2015

Hurtigt levering

Det er anden gang jeg har handlet ved firmaet og ligesom første gang gik alt smertefrit.

Bestilte i går kl. 8.42 og posten har lige været her med pakken

January 13, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte reservedele til plæneklipperen kl. 10.20 og fik en tilbagemeldning kl. 11.55 om at bestillingen var afsendt og pakken modtog jeg dagen efter.
PS - Jeg fik en yderst venlig og kyndig vejledning til valget af de regtige reservedele og ingen problemer med at komme i forbindelse med firmaet - kan kun anbefales.

October 2, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service. Lang svartid. Åbenlys ligegyldighed.

Tja 2 uger og ingen ordre modtaget. Rykket og rykket.
Manglede 4 slid stumper til en af verdens mest kendte motorsave.
Ingen svar om ventetid. Lamme undskyldninger om at de åbenbart laver fejl i Lytek fordi de arbejder meget hårdt i Lytek?? Ja det gør vi andre jo så nok ikke, da vi jo mest venter på staklerne i Lytek..

Annulleret min ordre, ud i bilen og ud til maskinhandel med Stihl skilt i vinduet. 3 dele i hånden straks fra en skuffe og sidste del på mandag..
Aldrig mere Lytek. Livet er simpelthen for kort..

May 2, 2014

Take a closer look