M-Clean Vinduespolering  Reviews 86

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Stabil og kvalitets vask af vinduer. Desuden hurtig svartid på henvendelser og kunne nemt tilpasse sig et tidsrum på dagen som ønsket i vores tilfælde. Kan klart anbefales.

Rated 5 out of 5 stars

Stabil og altid veludført arbejde.. Smilende og hensynsfuldt personale. De laver sjov med børnene, og har oplevet at blive ringet op da barnevognen stod under ruden - han ville lige høre om et barn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og ordentlighed. M-Clean er yderst pålidelig og har ordentlige faste folk, der sørger for at vores vinduer altid er yderst rene. Vi bor på 1. sal og M-Clean har brugt vaskeanlæg, so... See more

1. Window Cleaning Service
  2. Cleaners

Information provided by various external sources

Vinduespudsning til både private og erhverv. I 15 år har vi holdt nordjyders vinduer rene. Vi vil gerne være kendt for god service og kvalitet, som kunderne vil benytte i flere år. Arbejdet udføres i fast interval der aftales med hver enkelt kunde uden at der er nogen form for binding på aftalen.

4.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Stabil og kvalitets vask af vinduer

April 3, 2026

Altid fin pudsning

Altid fin pudsning, til tiden ....nemt at komme i kontakt med dem og prisen er OK...har brugt firmaet i flere år

June 28, 2023

Fantastisk service - i årevis

Det fungerer simpelthen bare nemt og bekvemt. Vi har rene vinduer takket være M-Clean. I løbet af de mange års samarbejde har vi fx ændret vores interval nogle gange, og kommunikationen er altid hurtig og serviceminded. Klar anbefaling herfra!

October 6, 2022

Jeg er yderst tilfreds

Jeg er yderst tilfreds. Jeg har brugt firmaet i flere år. Jeg bor på 3. sal og alligevel kunne de pudse mine vinduer til perfektion. Jeg kunne selv vælge hvor tit de skulle komme og da de i forvejen pudsede vinduer i samme gade fik jeg også rabat. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

May 22, 2022

Absolut pengene værd!

Professionel og grundig udførelse, der bliver altså skrubbet godt på de ruder! Let at komme i kontakt med firma, kort svartid på mail. Uden problemer ændrede de frekvensen for pudsning efter mit ønske. Vinduespudser har også selvstændigt indhentet samtykke fra min underbo til at stå i hans have for at udføre arbejdet (havde jeg selv glemt) - det er da god stil! Og prisen kan jeg bestemt ikke klage over.

March 31, 2022

Take a closer look