Maaimesjes Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Artikel besteld op 13-06

Artikel besteld op 13-06, gemaild op op 22-07 waar het artikel blijft, zonder reactie. Op 10-08 om 20:16u weer een mail gestuurd en om 21.25u ontvangen we een link dat het artikel is verstuurd. Als er bij elke bestelling zo wordt gehandeld, triestig. Eerste keer en laatste keer hier te hebben besteld!

August 10, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Geen contact na bestelling; niets geleverd, geld teruggehaald.

1-7 besteld: "voor 21.30 besteld, volgende dag in huis".
Dus 3, 4 of 6 juli zou toch moeten kunnen.
Nu, 10-7, staat bestelling nog op "We maken deze artikelen klaar voor verzending."

Meerdere mailadressen gebruikt, maar geen enkele reactie.
Gezien eerdere matige ervaringen, besloten de betaling terug te halen. Jammer...

July 10, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Niets ontvangen, wel betaald

Bestelling geplaatst op 8 juni, nog niets ontvangen.
Op 22 juni telefonisch contact gehad met Jan Martijn Nijland en de mesjes zouden binnen 2 dagen binnen zijn.
Nu 29 juni nog niets binnen, telefoonnummer op website is buiten gebruik, het 06-nummer van Jan Martijn Nijland wordt niet meer opgenomen.
Nu een mail gestuurd, ben benieuwd of ik hier nog iets op hoor.

Inmiddels heb ik de bestelling in goede orde ontvangen, daarom mijn aantal sterren aangepast. Ik weet niet zeker of het probleem bij Maaimesjes.nl lag of bij PostNL. Maar kreeg geen reactie meer per mail of telefoon.

June 29, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling geplaatst op 21 juli en…

Bestelling geplaatst op 21 juli en verstuurd op 22 juli .
Bestelling nog steeds niet ontvangen
Mail gestuurd geen reactie …

August 2, 2025
Maaimesjes logo

Reply from Maaimesjes

Beste Jurgen,
Bedankt voor uw bericht en excuses voor het ongemak destijds. Ongeveer twee weken geleden heb ik u persoonlijk gemaild toen ik ontdekte dat uw bestelling helaas nooit verzonden was. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren.

Ik heb het pakket direct alsnog verstuurd en er één extra set mesjes bij gedaan als goedmaker. Hopelijk bent u inmiddels tevreden met de levering.

Maaimesjes.nl

Rated 5 out of 5 stars

Goede klantenservice na een foutje

Ik had eerst een slechte review geschreven omdat de bestelling niet compleet was geleverd. Foutje kan gebeuren, dus ik contact zoeken per mail.
Nou blijkt dat mijn mails nooit zijn aangekomen, de wondere wereld van techniek… Maar na de eerste review hebben we samen het misverstand opgelost en ben ik zeer goed geholpen. Daarom uiteindelijk vijf sterren, een foutje kan gebeuren, hoe je het oplost telt.

Niet geheel onbelangrijk: de mesjes maaien top.

July 10, 2025
Maaimesjes logo

Reply from Maaimesjes

Hoi Matthijs,

Dank je wel voor je eerlijke en fijne update! 😊
Soms maakt techniek er inderdaad een potje van, maar gelukkig kwamen we er samen uit. En fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de mesjes — daar doen we het voor!

Goed weekend

The Trustpilot Experience