Thomas er simpelthen fantastisk og…
Thomas er simpelthen fantastisk og formår på kort tid at finde frem til problemet. Han er meget behagelig og helt utrolig dygtig. Giver ham min varmeste anbefaling
Thomas kan på det varmeste anbefales
Thomas kan på det varmeste anbefales. Utroligt dygtig fagligt og en meget behagelig behandler.
Fornyet krop
Har gået hos Thomas i mange år og gået der fra hver gang med en krop der er blevet fornyet.
Grundet mit arbejde som kan være fysisk hårdt med tunge og skæve løfte har behandlinger altid været det hele værd
👍 ⭐⭐⭐⭐⭐
En skuffelse
Jeg havde desværre en meget dårlig oplevelse hos Thomas Månsson, så det blev kun ved den ene behandling. Jeg havde valgt ham ud fra de mange fine anmeldelser på hans hjemmeside, men jeg gik derfra svært skuffet.
Det er muligt at Thomas er en dygtig behandler, men hans facon bryder jeg mig ikke om. Jeg kan fint klare, at en behandler er meget direkte, hvilket Thomas også er, men jeg oplevede ham som uempatisk og meget hurtigt konkluderende i forhold til alt, hvad jeg sagde. En mere rummelig tilgang, større empati, tålmodighed og lytteevne savnede jeg. I dagene efter behandlingen måtte jeg mærke efter, om jeg havde lyst til flere behandlinger fra en behandler, der møder sine klienter (i hvert fald mig) på denne måde. Og jeg måtte bare konkludere, at min krop aldrig ville blive tilstrækkeligt tryg i hans hænder. Uanset hvor dygtig han end måtte være. Ærgerligt at bruge 850 kr på sådan en oplevelse. Andre vil muligvis opleve ham anderledes end jeg. Men han er ikke en behandler for alle.
Behandlingerne har desværre ikke…
Behandlingerne har desværre ikke rigtigt noget med osteopati at gøre. Man bliver "tjattet" lidt rundt af fortravlet og "slidt" behandler. Jeg har stor viden om osteopati (hvilket jeg ikke har oplyst behandler) og de behandlinger jeg har modtaget dér har intet med denne behandlings form at gøre. Osteopati har en holistisk tilgang til hver enkelt patient og hele kroppen tages i betragtning. Sådan er det ikke her. Det opleves endvidere at empati ikke findes. Oplevede virkeligt uinteresseret, udtryksløs, træt behandling. Jeg gav det 3 behandlinger for at være sikker på at "det ikke bare var mig". Nu er jeg videre til Aarhus osteopati - DET er noget helt andet.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.