Snelle verzending
Snelle verzending, goed verpakt en wat was het ook leuk verpakt met een lief kaartje 😊

Reply from Made by Lova
Handgemaakte haaraccessoires voor iedere leeftijd. Van baby tot volwassene. In de webshop vindt je o.a. haarbanden, scrunchies, haarspeldjes, elastiekjes. In vrolijke kleuren en prints. Alles wordt handgemaakt.
Akkerdistel 58, 7891DV, Klazienaveen, Netherlands

Reply from Made by Lova
leuk product en snelle levering met persoonlijk kaartje

Reply from Made by Lova
Dochter heeft op de website zelf leuke haar spulletjes uitgezocht, overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen!
Een feestje om het pakketje uit te pakken, mooi verpakt en een extraatje erin, dat had ze niet verwacht en is er helemaal blij mee😊

Reply from Made by Lova
Het wordt snel verstuurd en mooi en goed verpakt. De speldjes zijn handgemaakt en zien er heel mooi uit!

Reply from Made by Lova
Twee haarbanden besteld. Tegen de kou. Perfecte pasvorm en voelen zacht aan. Heel fijn.

Reply from Made by Lova
De haarband winter besteld en helemaal blij ermee ,supersnelle verzending ik raad Made by lova zeker aan.

Reply from Made by Lova
Annemarie reageert snel! Bestelling werd zeer snel verzonden! Heel blij met de bestelde schrunchies die zij super mooi gemaakt heeft!

Reply from Made by Lova
Super snelle service! Product is favoriet hier! Heb er al 4 winter haarbanden besteld.

Reply from Made by Lova
Heerlijke haarbanden. 2 haarbanden gekocht. Snelle verzending, en leuk ingepakt. Kortom Top service!
Ze zitten heel goed. Als je je hoofd beweegt vliegen ze niet af!

Reply from Made by Lova
Learn more about other kinds of reviews.