MadsHavemand Reviews 9

Company details

1. Gardener
  2. Garden Center

Written by the company

Almindeligt vedligehold af private haver, græs/hæk/luge osv. Vedligehold af udearealer for institutioner, grundejerforeninger eller virksomheder. Enkeltstående opgaver som træfældning og anlæg af flisearealer/opgravning af bambus osv. Startede 2009 med kun Mads alene. I dag er der ca. 10 ansatte hvor vi har mere end 2000 tilbagevendende kunder årligt :-)

3.4

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Perfekt udført arbejde

Har brugt MadsHavemand til at klippe hæk ned og fjerne et træ.
Meget flot arbejde og prisen var aftalt på forhånd, så ingen problemer her..
Vil til enhver tid anbefale MadsHavemand og bruger dem gerne igen

November 9, 2025

3500 kr for hvad?

3500 kr i opstart for fjernelse af noget der ligner 25 kvm ukrudt, dette var tilsyneladende en for svær opgave, utilfredsstillende arbejde blev gjort. Endvidere løber man fra aftalen om en fremtidig månedligt besøg for hold af haven. Det virker som om at "virksomheden" blot ønsker lidt god øjeblikkelig omsætning, for dernæst at fordufte igen. Gør jer den tjeneste at holde jer langt væk, Mads "havemand" kan umuligt være havemand...!

August 11, 2025
MadsHavemand logo

Reply from MadsHavemand

Hej Nick
Lyder som opgaven vi havde for Helle Eriksen, der var meget tilfreds med vores 1. besøg, hvor vi ryddede haven for buske og træer, der dækkede hele haven samt ragede for langt ud på fællesarealerne. Udlejer havde pålagt hende at gøre noget ved haven og vi kørte også derfra igen med en ladvogn og stor trailer fyldt med affald.
Aftalen var som jeg har noteret at vi så skulle tales ved omkring videre vedligehold, men der har jeg ikke hørt noget.

Jeg har været havemand i næsten 20 år og har stadig mange af de første kunder jeg startede med og det er jeg meget stolt af.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har brugt Mads Havemand til…

Vi har brugt Mads Havemand til forskelligt havearbejde, både til lugning og klipning af buske og hække. Det har været en fornøjelse. Dygtige folk og rigtig god service. Vi kan varmt anbefale Mads Havemand 🙂🙂🙂

June 5, 2024

Supergod oplevelse!

Jeg har brugt Mads Havemand i mange år, og altid været meget tilfreds med arbejdet. Flere af mine naboer har samme oplevelse.
De negative indlæg der er her, forstår jeg slet ikke. Mads er en yderst reel og troværdig person.

September 25, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra det firma !!

Hold jer langt væk fra det firma !!! Brugte mange timer og resultatet var absolut IKKE som forventet. Kunne næsten ikke se, der have været havemænd. Bortset fra et træ, der var fuldstændig ødelagt !!

May 12, 2023

Madshavemand 👎🏿

Vi aldrig som i aldrig anbefale dette firma - de brugte 14,5 time på at slå græs ca 100m klippe ca 10 m hæk og klippe en busk ned - det er ved gamle mennesker så føler virkelig mine forældre er blevet udnyttet og så påstår de at de kørte 2 læs affald væk
Aldrig aldrig mere dette firma

August 2, 2023

BRUG ALDRIG DETTE FIRMA!

Jeg skriver som kunde der brugt Mads Havemand til havearbejde:

Magen til amatørfirma skal man lede længe efter. Egentligt flinke og rare mennesker, men arbejdet er ofte mangelfuldt, der bliver faktureret for timer hvor medarbejderne har sidder i deres bil uden foran huset og holdt pause. Dette påtalt til indehaveren af flere omgange, der bare forholder sig til at der sidder GPS tracker i bilen og derfor måtte medarbejderne jo være i gang med at arbejde på adressen.
Den berømte sidste dråbe var da jeg i november 2022 måned modtog en faktura for 1,75 times havevedligehold, men der var lavet lige præcist ingenting. Da jeg skrev dette til Mads med billeddokumentation fik jeg en sms retur om han ville kreditere fakturaen. I dag (marts 2023) kunne jeg finde en kopi af fornævnte faktura afleveret i en konvolut uden frimærke fra virksomheden. Jeg prøvede at ringe til manden, men han tog igen ikke sin tlf. Jeg skal nu bruge tid på et virksomhed der ikke holder sine aftaler, fakturerer for arbejde der ikke er udført, og et arbejde der generelt er mangelfuldt. Kan på ingen måde anbefale Mads Havemand.

March 19, 2023

Take a closer look