Υπάρχει κάτι πολύ ήρεμο σε αυτόν τον χώρο. Ίσως είναι η μυρωδιά του ξύλου ή ο τρόπος που μπαίνει το φως από τα παράθυρα, αλλά πραγματικά αποσυνδέεσαι από την καθημερινότητα όταν βρίσκεσαι εκεί.
See what reviewers are saying
Συνολικά, ήταν μια πολύ θετική εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν ξαναχρειαζόμουν ξύλινο σπίτι ή κατασκευή κήπου, θα τους προτιμούσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Όλη η διαδικασία κύλησε πιο ομαλά απ’ όσ... See more
Company replied
Company replied
Company details
Written by the company
Δημιουργούμε ένα μέρος για μια ζωή γεμάτη αρμονία. Το κίνητρό μας είναι περισσότερη σύνδεση με τη φύση, λιγότερο άγχος. Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τη δική σας όαση. Από την πρώτη μέρα, αναζητούμε νέους τρόπους για να υπερασπιστούμε τους πελάτες μας, αλλάζοντας το παιχνίδι με στυλ και χαμόγελο. Το ξύλο είναι ένα φυσικό, οικολογικό, ανθεκτικό και πολύ αισθητικό δομικό υλικό. Στη Maestro Casas πιστεύουμε πραγματικά ότι το ξύλο είναι η καλύτερη επιλογή στην κατασκευή σπιτιών.
Contact info
Alpha Street, 71408, Heraklion, Greece
- info@maestrocasas.gr
- maestrocasas.gr
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Είμαι άτομο που ενδιαφέρεται πολύ για…
Είμαι άτομο που ενδιαφέρεται πολύ για τη λεπτομέρεια και έπρεπε να συνεργαστώ με μια κατασκευαστική εταιρεία που είναι αξιόπιστη. Έψαξα πολύ μέχρι να βρω τη Maestro. Χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί τους. Η διαδικασία κατασκευής ήταν ομαλή και χωρίς προβλήματα και το αποτέλεσμα ήταν υψηλής ποιότητας.
Με περίπου 60 τετραγωνικά μέτρα
Με περίπου 60 τετραγωνικά μέτρα, το σπίτι είναι ιδανικό για εμάς. Ως νοικοκυριό δύο ατόμων, τα τρία δωμάτια μας δίνουν περισσότερο από αρκετό ελεύθερο χώρο για να αποθηκεύσουμε τα πράγματά μας και να βολευτούμε. Το ξύλο είναι πολύ υψηλής ποιότητας και αναδίδει μια υπέροχη, φυσική οσμή.

Κατά την εμπειρία μου
Κατά την εμπειρία μου, οι υπεύθυνοι έργων της Maestro είναι απόλυτοι επαγγελματίες στον τομέα τους. Μου εξήγησαν από την αρχή τι να περιμένω κατά την κατασκευή ενός ξύλινου σπιτιού. Δεν με απογοήτευσαν μέχρι το τέλος!

Με 66m²
Με 66m², έχουμε πολύ χώρο στη διάθεσή μας. Δύο υπνοδωμάτια είναι ιδανικά για εμάς, και η κόρη μας έχει επίσης το δικό της βασίλειο. Μαζί στο ευρύχωρο σαλόνι είναι απλά άνετα. Θα αγοράζαμε το σπίτι της Maestro ξανά και ξανά.

Reply from Maestro Casas
Μπορείτε να καταλάβετε αμέσως ότι το…
Μπορείτε να καταλάβετε αμέσως ότι το υλικό είναι της καλύτερης ποιότητας. Συνολικά, εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Το ξύλο είναι πολύ ανθεκτικό και η τοποθέτηση έγινε γρήγορα και σωστά. Το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα. Συνιστώ την εταιρεία σε όλους! Η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και ευχάριστη. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου.

Reply from Maestro Casas
Ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε…
Ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε τόση ανοιχτότητα σε ένα ξύλινο σπίτι. Το εξοχικό της Βαρκελώνης πλημμυρίζει από φως καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Είναι τόσο άνετο όταν πίνουμε καφέ το απόγευμα ή απλά χαλαρώνουμε.

Reply from Maestro Casas
Έβλεπα πολλές εταιρείες αλλά κατέληξα…
Έβλεπα πολλές εταιρείες αλλά κατέληξα σε αυτήν και είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου. Το ξύλινο σπίτι έχει εξαιρετική κατασκευή και διαχρονική αισθητική.

Υπέροχο προϊόν και εξυπηρέτηση
Υπέροχο προϊόν και εξυπηρέτηση! Το ξύλινο σπίτι κήπου που παραλάβαμε είναι εκπληκτικό. Η εγκατάσταση ήταν γρήγορη και επαγγελματική. Η υποστήριξη πελατών ήταν πολύ εξυπηρετική. Σίγουρα θα το συνιστούσα!

Reply from Maestro Casas
Πρόκειται για ένα μοναδικό και μοντέρνο…
Πρόκειται για ένα μοναδικό και μοντέρνο εξοχικό σπίτι με σύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό που ενσωματώνει τόσο ασύμμετρα όσο και παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία... Κάθε φίλος που μας επισκέπτεται θαυμάζει την εξαιρετική ομορφιά αυτού του σπιτιού. Δεν μοιάζει με ένα τυπικό εξοχικό σπίτι, είναι πολύ ευφάνταστα σχεδιασμένο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το επέλεξα.

Reply from Maestro Casas
Δίσταζα να ξοδέψω τόσα πολλά χρήματα…
Δίσταζα να ξοδέψω τόσα πολλά χρήματα για ένα σπίτι κήπου, αλλά άξιζε τον κόπο. Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Το ξύλινο σπιτάκι κήπου έχει γίνει ένα αγαπημένο σημείο για την οικογένειά μου που περνάει χρόνο μαζί.

Reply from Maestro Casas
Εντυπωσιάστηκα από την προσοχή στη…
Εντυπωσιάστηκα από την προσοχή στη λεπτομέρεια κατά την κατασκευή του σπιτιού. Είναι σαφές ότι η εταιρεία ενδιαφέρεται για την ποιότητα και σου προσφέρει ότι χρειάζεσαι

Reply from Maestro Casas
Η διαδικασία παράδοσης ήταν ομαλή και…
Η διαδικασία παράδοσης ήταν ομαλή και αποτελεσματική. Το σπίτι έφτασε γρήγορα και ήταν εύκολο να συναρμολογηθεί χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Το συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη!

Reply from Maestro Casas
Έμεινα έκπληκτος από τις επιλογές…
Έμεινα έκπληκτος από τις επιλογές προσαρμογής. Η εταιρεία συνεργάστηκε μαζί μου για να δημιουργήσει ένα μοναδικό σχέδιο που ταίριαζε απόλυτα στις ανάγκες μου. 5/5!

Όλα ήταν τέλεια
Όλα ήταν τέλεια! Τοξύλινο σπίτι κήπου είναι ακριβώς όπως τα περιμέναμε. Η ποιότητα του ξύλου είναι εξαιρετική και η εγκατάσταση έγινε γρήγορα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την αγορά μας.

Φανταστική ποιότητα ξύλου
Φανταστική ποιότητα ξύλου! Το ξύλινο σπίτι έχει αντοχή και όμορφη υφή. Είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώνετε στον κήπο. Σίγουρα θα το συνιστούσα!

Reply from Maestro Casas
Πολύ καλή δουλειά στην κατασκευή
Πολύ καλή δουλειά στην κατασκευή! Το ξύλινο σπίτι μας φαίνεται καλύτερο από ό,τι περίμέναμε. Σας προτείνω να το δείτε και αν είστε σε θέση να αγοράσετε ένα για εσάς!

Reply from Maestro Casas
Υπέροχη επένδυση για τον κήπο
Υπέροχη επένδυση για τον κήπο! Οι ξύλινες αποθήκες και η πέργκολα που παραλάβαμε είναι εντυπωσιακές. Το ξύλινο σπίτι κήπου ολοκληρώνει τέλεια τον χώρο μας. Η ποιότητα του ξύλου είναι πολύ καλή και η εξυπηρέτηση ήταν γρήγορη.

Reply from Maestro Casas
Έβλεπα πολλές εταιρείες αλλά κατέληξα…

Reply from Maestro Casas
Το ξύλινο σπίτι μας είναι το τέλειο…
Το ξύλινο σπίτι μας είναι το τέλειο σημείο για παιχνίδι για τα παιδιά. Είναι ασφαλές και ευρύχωρο. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτή την εταιρεία σε γονείς!

Reply from Maestro Casas
Αλλάξαμε την καλοκαιρινή μας γωνία με…
Αλλάξαμε την καλοκαιρινή μας γωνία με ένα ξύλινο σπίτι από αυτή την εταιρεία. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό! Πολλοί φίλοι μας ρωτούν πού το αγοράσαμε. Σίγουρα θα επανέλθουμε για άλλες αγορές.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.