Magic touch Reviews 9

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

1. Barber Shop

Written by the company

Magic Touch er frisørkoncept og barbershop. Siden Magic Touch startede i 2013 har vi oplevet et hav af postive tilkendegivelser. Hos Magic Touch bliver du ikke bare klippet eller får et velsoigneret skæg. Vi ønsker at du får en mindeværdig oplevelse med. Magic Touch Barbershop er indrettet med omtanke for dit personlige behag. Når du træder ind af døren får du en nostalgisk oplevelse af en salon med ægte oldschool interiør. Vi tilbyder eksempelvis herrene en gammeldags klassisk barbering med ragekniv i retrostil. Alt dette til meget rimelige priser! Mens du læner dig godt tilbage i et af vores lækre frisørstole, gør vi en dyd ud af at forkæle dig. Vi giver gratis tips og vejledning om hårpleje og klipning. Og på hylderne finder du en række lækre hårprodukter. Vi har en kaffemaskine, hvor du kan slappe af med friskbrygget kaffe, en café latte, chokolade eller vand. Vi glæder os til at se jer til magiske øjeblikke. /Magic Touch Team

4.3

3-star
2-star
1-star

Fast kunde hos Magic Touch

Jeg har været fast kunde hos Magic Touch gennem længere tid, og jeg kan uden tvivl sige, at det er den bedste frisør og barberoplevelse, jeg har haft.
AK er utrolig dygtig, meget omhyggelig og ekstremt detaljeorienteret i sit arbejde. Han går aldrig på kompromis med kvaliteten, og man mærker tydeligt, at han brænder for sit håndværk. Han sørger altid for, at resultatet er perfekt også selvom det betyder, at han bruger ekstra tid ud over det planlagte.
Servicen er hver gang i topklasse. Man bliver mødt med et smil, godt humør og en professionel tilgang, som gør hele oplevelsen både behagelig og tryg.

Jeg kan varmt anbefale Magic Touch til alle, der ønsker en frisør og barber, hvor detaljerne og kundetilfredsheden er i fokus.

April 29, 2026

Hej Rico.
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er glad for din oplevelse hos Magic Touch.
Vi sætter stor pris på din feedback, og glæder os til at se dig igen snart

Rated 5 out of 5 stars

Altid god service og et super resultat!

Magic Touch er mit faste stop, når jeg er i København. Altid god service og et super resultat. Dygtige og venlige frisører!

Kan anbefale til alle derude, der ønsker en god oplevelse og frisure

April 4, 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse Sinan 🙏
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er tilfreds med både service og resultat. Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at du vælger Magic Touch, når du er i København.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 💈

Rated 5 out of 5 stars

Man føler sig velkommen og

Man føler sig velkommen og Nicklas har jeg haft siden han startede, som frisør - han er behagelig og blevet rigtig dygtig og omhyggelig

October 9, 2024

Hej Bo.
Mange tak for din anmeldelse! . Din feedback betyder meget for os, og vi er glade for, at du havde en fantastisk oplevelse med Niklas alt den tid.

Mvh Magic Touch

Den bedste barbershop i Denmark

Den bedste barbershop i Denmark. Kan varmt anbefales og du får tip top service hver gang. Den bedste frisure min søn har haft.

August 28, 2024

Reply from Magic touch

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback betyder meget for os, og vi er glade for, at du havde en fantastisk oplevelse

Fast kunde igennem 8 år og jeg har aldrig oplevet at gå utilfreds derfra💈🪒✂️

I alle de år jeg er kommet har jeg aldrig oplevet dårlig service, og heller aldrig oplevet at gå uden det helt perfekte resultat.
Hos MagicTouch kan du altid regne med god service, godt humør og en barber der ikke lader dig gå før han er tilfreds, om han så skal bruge længere tid end hvad du har bestilt så gør han det💪💪

August 30, 2024

Super god frisør Magic

Super god frisør, og dejlig service.

Frisøren er tydeligvis meget erfarne og har gjort det i mange år.

Jeg anbefaler stærkt frisøren på Amager, specielt Ahmed som er er ejeren af Magic Touch.

Genial :) 5 stjerner til Magic Touch og Ahmed.

August 30, 2024

Rated 5 out of 5 stars

Fast kunde i ca 7 år, det taler for sig selv.

Jeg har i nogle år prøvet forskellige barber shops, og har aldrig været helt tilfreds med resultatet.
Så fandt jeg Magic Touch.
Fantastisk dygtige frisører og barberer, og ekstrem god og venlig service.
Man føler sig velkommen hver gang, og bliver mødt med er smil.
Nu har jeg har været fast kunde i ca 7 år, og går altid fuldt tilfreds derfra.
Kan virkelig anbefales.

Amagerbrogade 197

January 12, 2024

Rated 5 out of 5 stars

Service og klipning i særklasse hver…

Service og klipning i særklasse hver gang👍🏻👍🏻

June 16, 2023

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har besøgt denne barbershop et par…

Jeg har besøgt denne barbershop flere gang, og jeg er virkelig imponeret over deres service og kompetencer. Barbershoppen har et fantastisk miljø med en venlig og hjælpsom personale. Jeg har altid været meget tilfreds med mine frisurer og har følt mig godt behandlet. Deres færdigheder og opmærksomhed på detaljer sikrer, at jeg får den perfekte frisure hver gang. Jeg vil varmt anbefale denne barbershop til alle, der søger en fremragende oplevelse!
Helt sikkert 5/5 her fra🤩🙏

February 1, 2023