See what reviewers are saying
Ćpunki musicie być bardziej czujni bo od tych dragów wam sytyki padły i dajecie się wypierdalać na siano jakiemuś debilowi co se stronke z dragami zrobił na baita XDDDDDDDDDDDDD I chłop miał wybitny... See more
Złodziej i bandyta. Niech go ząb boli i hemoroidy swędzą. 250 zl poszlo sie ..... Oto dane okurwienca: Rafał Barański Bandurskiego 19/4 Szczecin ps. codziennie zamawiam po kilka razy na ich stro... See more
Nie polecam. Zamówienie opłacone, minęło już kilka dni i dalej brak wysyłki, a kontakt ze sklepem zerowy. Człowiek zostaje bez informacji i tylko się denerwuje, bo nie wiadomo czy w ogóle coś przyjdzie ale już minęło tyle czasu że na pewno nic nie wyślą, (LC tg @damiano_1312), z takim podejściem spotykam się pierwszy raz. Szkoda czasu, nerwów i pieniędzy. Kmwtw pozdro
@Szmaragdowa
@Szmaragdowa
Twoje polecenie @senorsilencio to oszust. Nie zamawiajcie!!
Zlodzieje
jimmythefun zgarnąl kasę i zero odzewu tak jak magiczne kryształy
WIADOMO SCAM!
Osoba która nie odróżnia "ćpunów", a osób które są zmuszone do stymulantów ze względów na prace.
Nie wiem po vo obrażać osoby które stosują stymulanty, nie cpuny jak jakiś (członek) tam napisal każdy wie ile może i czy może a jak nie to juz sprawa idiotyzmu... Moim zdaniem się właśnie sprawdza opinie takich stron, słyszałem ze na chajs wypierdalaja ale nie wiem, t nie zamowilem dlatego jeżeli ktoś ma fajna stronę zaufaną to proszę podpisać na TG @Pan_Z_Bloku
wgl nie klepie
wgl nie klepie. damian Ż. pseudonim hycel sie przekrecil ale ja normalnie jak po 2 piwach se matizem na hate wrocilem. recenzja tyczy sie produktu taifun 1gram (kupilem 5g)
beke mam jak hj z tych cpunkow co na…
beke mam jak hj z tych cpunkow co na policje chca isc a chceli kupic krysztal w necie XD
Ćpunki musicie być bardziej czujni bo…
I chłop miał wybitny pomysł na biznes aż chyba sam tak zrobię żeby te skończone trupy wysyłały mi sianko za free XDDDDDDD
Nie zamawiać bo to oszuści!
Nie zamawiać bo to oszuści!
Ich strona już dawno powinna zostać usunięta, a tych śmieci powinno spotkać to co najgorsze.
Ktoś coś zgłaszał? Odzyskał?
Witam,
Jakim cudem ta strona jeszcze działa? Jest już jakąś sprawa? Ktoś odzyskał pieniądze? Ja narazie dalej czekam na przesyłkę ale widzę, że raczej nie przyjdzie.
Pozdrawiam właściciela
Pozdrawiam właściciela i dobry pomysl z tymi wyjebkami cpunow na narkosy ps.jak chcecie kupic dragi to zapierdalajcie do darknetu na polskie fora np. te warzywne. Bo naprawde ktos musi byc glupi zeby uwierzyc w sklep z narko w clearnetcie bez invite.
Scam nie kupujcie zajebią siano…
Scam nie kupujcie zajebią siano przesylki nie bedze
780799052 jak coś ktoś pobraniowo…
780799052 jak coś ktoś pobraniowo .jebac magiczne dopalacze
!!UWAGA!! SCUM -
Tak jak myślałem. Scum.
Zamówienie zostało zrobione w celu weryfikacji legalności strony.
Wystawianie na sprzedaż takich środków jest nielegalne. A tym bardziej oszukiwanie naiwniaków.
Nie tym razem.
Strony rc-sklep.com/
magicznedopalacze.com/
nr konta bankowego 98 1870 1045 2078 1079 3612 0001
mail rc_sklep24@yahoo com
jak i cała korespondencja mailowa, zostaje jeszcze dziś zgłoszona do:
Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów
Rządowa strona zgłaszania Przestępstw GOV
Bezpośrednie zgłaszanie cyberprzestępczości NASK
Raportowanie niebezpiecznych adresów internetowych RAPORTY NASK
Zgłaszanie incydentów CERT
Centralne Biuro Zwalczania Cyberprzestępczości - POLICJA
Europejskie Centrum Bezpieczeństwa - EUROPOL
Dodatkowo porobiłem screeny ze strony: Kontakt, regulamin, asortyment.
Rafał Barański
Bandurskiego 19/4
Szczecin
Nie wiem czy te dane są prawdziwe, ale też zostaną zgłoszone.
Dodatkowo będę komentował gdzie się da i załączał tego maila
wraz z adresami stron na, których warto to zgłosić.
I będę namawiał ludzi do zgłaszania was gdzie się da.
Chcieliście ludzi w chuja robić? To teraz was będą robić.
magicznedopalacze.com
Czy mówimy o magicznedopalacze.com
Po otwarciu strony na samej górze mamy różowa ramkę z napisem magiczne kryształy z numerem konta 05 1090 1492 0000 0001 5595 1833 do zapłaty czy mówimy o tym oszuście na stronie w okienka są zdjęcia z dopalaczami i cena
Dobrze że na początek nie wjebalam tyle…
Dobrze że na początek nie wjebalam tyle kasy ile chciałam bo się cholernie zawiodłam. Strona wydawała się fajna,ku mojemu zdziwieniu były również leki. Mówię raj na ziemi ale zostałam brzydko mówiąc wyjebana. Życzę właścicielowi dosłownie wszystkiego na co zasługuje.
Zwykły oszust
Zwykły oszust. Brak wysyłki czy jakiegokolwiek kontaktu
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.