Magnumvuurwerk Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

We hebben prachtig vuurwerk gekregen en erg van genoten. En bij het ophalen vriendelijk geholpen door het personeel

Rated 5 out of 5 stars

Gewoon goeie kwaliteit vuurwerk voor scherpe prijze handige site mooi overzichtelijk Aleen 1 nadeel als je niet bent ingelogd is soms je winkelmandje leeg majaa dat is niet zon ramp prima site en mo... See more

Rated 4 out of 5 stars

Goede producten, alleen heb kans dat sommige producten net iets afwijken van de productvideo. Website verder was in orde

Company replied

Company details

1. Beauty & Well-being

Written by the company

Magnumvuurwerk staat voor een spectaculair en knallend nieuwjaar!

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

24 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Ik was 2 pakketten vergeten in de…

Ik was 2 pakketten vergeten in de winkel en dat kwamen ze decade er na bij me thuis brengen.
Heel netjes.
Voor de rest prachtig vuurwerk tegen een goede prijs.
En makkelijk bij vooruitbestellen.
Alles staat klaar en je hoeft niet te wachten.

January 2, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Kreeg een Dummy in plaats van een normale pot

Ik had 2 vervangende producten gekregen. Waarvan 1 pot een Dummy was. Want er zat geen kruit in en geen lont aan. Dit vind ik schandalig!

December 29, 2022

Beste Dilan,
Dat is natuurlijk niet zoals het hoort. Wij begrijpen je teleurstelling. Wil je ons een email sturen met hierin je verhaal en bij welke winkel jij je bestelling opgehaald hebt. Dit mag naar info@broekhoff.nl. Al vast bedankt!

Rated 2 out of 5 stars

ik vond het vuurwerk niet goed tegen…

ik vond het vuurwerk niet goed tegen over de prijs.
het was een flop.

December 30, 2022

Beste Meneer Bekker,
Gelukkig hebben we heel veel consumenten na 2 jaar weer blij kunnen maken met een mooi stukje vuurwerk. Jammer dat jij een minder positieve ervaring hebt gehad. Wij zien dat jij een pakket hebt gehad via een veilingplatform. Dit is een mix geweest van allerlei soorten vuurwerk. Wil je zeker zijn van een knallende uiteinde kun je wellicht volgende keer voor dit bedrag zelf een stukje vuurwerk uitzoeken uit ons ruime aanbod.

Vuurwerk

beste vuurwerk winkel met goede prijzen en aardige personeel

December 30, 2022

Reply from Magnumvuurwerk

Dit zal de winkelier op prijs stellen! Hopelijk heb jij een knallend uiteinde gehad en mogen wij jou dit jaar weer verwelkomen als klant.

Via Broekhoff vuurwerk Super service

Via Broekhoff vuurwerk Super service, met problemen en/of vragen kun je ze mailen. En word er snel gereageerd en gehandeld. Op de afgesproken dag en tijdstip, staat de bestelling keurig klaar bij het gewenste ophaalpunt.

December 17, 2022

Reply from Magnumvuurwerk

Wat een compliment. Fijn om te horen dat in alle hectiek van de laatste dagen alles goed verlopen is en jij tevreden bent over ode service! Wij wensen je alle goeds voor 2023 en hopen je in december weer te mogen verwelkomen.

Rated 1 out of 5 stars

Drama

Alles ging goed, tot ik mijn artikel ging halen en het ineens uitverkocht bleek te zijn. Winkel kon er ook niets aan doen, want magnum kon niet meer leveren. Alternatief was er ook niet, laat staan een vergelijkbaar product. Kortweg: nooit meer magnum producten!

Edit: netjes zoeen antwoord op je klacht, maar als je vervolgens contact met ze zoekt (geven ze zelf aan), hoor je nooit meer wat van ze..

Edit 2: ik heb zojuist een reactie gehad van Magnum, zijn nog bezig om het jaar af te sluiten en het nieuwe jaar te starten. Ongeduld van mijn kant, wordt vervolgd.

December 29, 2022

Beste Ricardo,
Magnum was meer dan andere jaren in trek! Ondanks de ruime voorraad zijn er bepaalde artikelen toch vroegtijdig uitverkocht geraakt. Dit gaat Magnum geen 2e keer meer gebeuren! Dit jaar zal er nog meer ingekocht worden om de toenemende vraag naar deze fantastische producten te kunnen waarborgen. Wij komen graag in contact met je, om er voor te zorgen dat jij volgend jaar wel kan genieten van Magnum vuurwerk. Je mag ons mailen op info@magnumvuurwerk.nl.

Rated 2 out of 5 stars

Bestelling deels niet ontvagen.

Een deel van de bestelling niet ontvangen ondanks dat de order half november al was geplaatst. En veel gedoe in de winkel voor een oplossing. Laat staan een passende.

December 28, 2022
Unprompted review