Zeer teleurstellende ervaring met…
Zeer teleurstellende ervaring met MailBlue.
Wij hebben twee jaar lang een Professional 10.000-abonnement betaald, terwijl het account aantoonbaar structureel rond de 3.500 contacten bleef. MailBlue had hier volledig inzicht in, maar heeft hier nooit proactief op gewezen of een signaal over afgegeven.
Toen wij dit zelf ontdekten en om een redelijke oplossing vroegen, weigerde MailBlue elke vorm van compensatie. Er werd uitsluitend verwezen naar algemene voorwaarden en “gemaakte inkoopkosten”. Klantbelang, redelijkheid of meedenken speelde zichtbaar geen rol.
Het argument dat “de klant zelf verantwoordelijk is” gaat hier wat mij betreft mank. Als leverancier heb je volledig zicht op structureel overgebruik van abonnementen, maar nul verantwoordelijkheid om klanten hierop te attenderen. Dat voelt niet als partnership, maar als stilzwijgend laten doorbetalen.
Wat dit extra wrang maakt: een gedeeltelijke tegemoetkoming of korting had dit eenvoudig en netjes kunnen oplossen. Die bereidheid ontbrak volledig.
Mijn advies aan andere ondernemers: kijk nog even verder rond naar een geschikte partij. Verwacht geen actieve begeleiding of waarschuwing wanneer je langdurig onnodig te veel betaalt.

Reply from Mailblue