See what reviewers are saying
Company details
Written by the company
Wij zijn een meubelzaak
Contact info
Parallelweg 104, 1948NM, Beverwijk, Netherlands
- 085 877 02 31
- info@maison33.nl
- maison33.nl
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snelle levering en een fijne service!
Geen goede communicatie over de…
Geen goede communicatie over de levering. Je krijgt een dag van te voren te horen wanneer de bank komt en bij afzegging worden er kosten bij gebracht. Ook moet je een dag van te voren het hele bedrag voldoen wat wettelijk niet is toegestaan. Je betaald dus al voor je bank terwijl je hem nog moet krijgen. Op goed geluk!!
Red flags!!!! Niert doen
Grappig dat alle reviews bijna op dezelfde dag zijn geschreven. Gevalletje vriendendienst? Wij hebben de zaak bezocht. Het personeel heeft totaal geen verstand van zaken. Simpele vragen kunnen niet worden beantwoord. Waarmee is de bank gevuld? Geen idee. Levertijden? Ja ongeveer ….. garantie? 1 jaar. Waarop? Er zijn nooit problemen met onze banken. Kortom…. Red flags all over.
Bank is geleverd binnen aangegeven tijd…
Bank is geleverd binnen aangegeven tijd en heel erg mooi! Super blij mee :)
13 weken voor levering
6 tot 8 weken levertijd.
Op de site staat in voorraad, wordt geleverd na 13!! Weken.
Verkoper deed voorkomen dat ze een bedrijf inhuurde voor t vervoer en montage, ondertussen komt maison zelf en levert hem (na 13 weken dus) en geen montage.
Komen afspraken niet na.
Bank is wel goed, gelukkig…
Betaalbare kwaliteit
Wij zijn hier op een zaterdagmiddag even binnengelopen vanwege een eindeloze zoektocht naar een mooie, betaalbare boxspring. Bij Maison konden we rustig even rondkijken zonder direct aangesproken te worden, na 10 minuutjes rondkijken zagen we een boxspring op de eerste verdieping. Het betrof een ex-showroom model die we voor een zachte prijs mee mochten nemen. Personeel was erg behulpzaam en vriendelijk, een week later stond de boxspring al! Geweldige service, nogmaals bedankt Maison!
Ik ben ontzettend tevreden met mijn…
Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij MAISON33. De bank is niet alleen prachtig en comfortabel, maar ook van uitstekende kwaliteit. Het hele proces – van advies in de winkel tot levering – verliep vlekkeloos. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en nam echt de tijd om mee te denken over wat het beste bij mijn interieur zou passen. De levering was snel en netjes, en de bank stond direct perfect op zijn plek. Ik geniet er elke dag van en kan deze winkel absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en goede service!
Maisson33 service
Super service gehad door de medewerkers van maisson33 ,heel vriendelijk,snel,respectvol
Voor al je woonartikelen kan ik dit zeker aanraden!
Mooie bank gekocht goeie kwaliteit en…
Mooie bank gekocht goeie kwaliteit en goeie service!
Na lang zoeken hier de perfecte bank…
Na lang zoeken hier de perfecte bank gevonden, super goed geholpen door de medewerker. Ze denken goed mee, erg tevreden over de service en kwaliteit!
Goed geholpen bij het uitkiezen van een…
Goed geholpen bij het uitkiezen van een bank met de juiste maat. Levering ook top gegaan binnen de aangegeven tijd.
Al met al zeer tevreden !
Kwaliteit voor spotprijzen! Top!!
Geen moment spijt van onze bank. Het is bijna niet te geloven dat je voor zo’n lage prijs, zulke kwaliteit krijgt. Wij vonden Maison33 zeer klantgericht, ze hebben kennis van hun producten waardoor hun advies accuraat is. Mocht je nog op zoek zijn naar kwalitatief goede meubels voor een spotprijs, ga naar Maison33!
Topservice en prachtige bank van Maison33!”
Wij hebben onlangs een prachtige bank gekocht bij Maison33 en we zijn ontzettend tevreden! Vanaf het eerste contact viel de vriendelijke en persoonlijke service meteen op. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen eerlijk advies over de mogelijkheden.
De bank zelf is niet alleen een eyecatcher in onze woonkamer, maar ook van uitstekende kwaliteit: stevig, comfortabel en met een mooie afwerking. De levering verliep netjes en volgens afspraak, en de bezorgers hebben alles keurig geplaatst.
Kortom: Maison33 combineert stijl, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een mooie en duurzame bank!
Zeer tevreden met mijn nieuwe bank
Zeer tevreden met mijn nieuwe bank! Mij gaan jullie zeker nog terug zien komen voor een nieuwe bed.
Heel netjes en beleefd
Heel netjes en beleefd!
Word heel goed geholpen door een meneer en goed uitgelegd! Kwaliteit is ook zeer goed !! Superrr!!
Topwinkel met goede service!
Topwinkel met een ruime keuze aan banken en bedden. Hele goede service en geslaagd met onze nieuwe bank!
Snel en vriendelijk geholpen overall…
Snel en vriendelijk geholpen overall een hele fijne ervaring
Bank
Aantal maanden geleden een erg mooie bank weten te halen bij dit bedrijf. Nog steeds erg blij mee. De werknemers zijn vriendelijk en de service is zeer goed. Zeker een aanrader!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.