Snelle verzending en goed contact
Snelle verzending en goed contact! Mijn tas is in het echt nog mooier als op de foto en ben super blij ermee!!!

Reply from Maison de Vintage
Maison de Vintage - The Maison of Your Designer Dreams! Welkom bij Maison de Vintage: het ultieme droomhuis voor fashion lovers! Hier krijgen pre-loved designer items een tweede leven – met liefde geselecteerd en klaar om opnieuw te stralen in jouw garderobe. Geboren uit een passie voor mode en een hart voor duurzaamheid, geloven wij dat luxe voor iedereen toegankelijk mag zijn. Want waarom zou je moeten kiezen tussen stijl en betaalbaarheid? Of je nu droomt van een iconische klassieker of op zoek bent naar die ene verborgen parel: bij Maison de Vintage ben je aan het juiste adres. Kom binnen, laat je inspireren, en vind jouw next designer love.
Nijkerk, Netherlands

Reply from Maison de Vintage
Super fijne communicatie en extra leuke hebbe dingetjes erbij. Ik koop zeker nog een x hier!

Reply from Maison de Vintage
Een prachtige tas gekocht voor mijn vriendin! Ik kan iedereen het aanraden om hier een aankoop te doen.

Reply from Maison de Vintage
Heel blij met mijn nieuwe tas! Mega goede kwaliteit en super lief geholpen met het vinden van de perfecte tas!

Reply from Maison de Vintage
Ik werd ontzettend goed geholpen met het vinden van mijn droomtas! De communicatie was erg snel en heel eerlijk en ik had mijn designer tas super snel binnen. Het was ook een cadeautje om uit te pakken en de tas zat netjes verpakt in een dust bag met authenticiteitcertificaat. Ik ben er super blij mee en als ik ooit nog op zoek ga naar een 2e designer tas zou ik zeker weer naar Maison de Vintage gaan!

Reply from Maison de Vintage
Maison de Vintage heeft echt enorm mooie tassen en deze zijn ook in goede staat! Daarnaast hebben ze ook hele leuke bag charms, dus zeker een aanrader!!

Reply from Maison de Vintage
Vriendelijke snelle communicatie. Vintage Celine tas gekocht en echt in hele goede staat. Koop vaker vintage tassen en die zijn vaak uit vorm als je ze ontvangt of ruilen heel muf, deze niet. Prijs-kwaliteit verhouding goed. Verpakking heel netjes, bewijs van echtheid en hele snelle verzending. Heel tevreden.

Reply from Maison de Vintage
Learn more about other kinds of reviews.