Makeonekeeper Reviews 21

4.5

1. Soccer Practice
  2. Soccer Club

Written by the company

Keepertræning for private og klubber. Vores ydelser er mental og fysisk træning.

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Hvis der er nogle drenge

Hvis der er nogle drenge, som går med en følese af, at de vil noget mere, og har mod på at kæmpe for det. Så skal i virkelig overveje at tage fat i Jonas Urgaard. Makeonekeeper har virkelig givet Elias et kæmpe rygstød, og er en af grundene til at han er hvor han er. Det er ikke kun træningen. Det er hele mindsettet omkring makeonekeeper der er one Off a kind. Kæmpe skud udtil Jonas, og alle de dygtige trænere der hjælper unge drenge, med at forfølge deres drøm.
Det hele starter i klubben. Men med lidt hjælp fra professionelle, og passionede mennesker, så kan man gå hele vejen.
Skud ud til Jonas Urgaard herfra. 💪

March 29, 2025

Målmandscamp i verdensklasse

Min knægt havde glædet sig voldsomt meget til d. 22 juni og vi havde selvfølgelig også talt en del om det derhjemme.
Vi ankommer og de bliver delt i grupper.
Jeg kan som far følge med lidt på afstand.
Intensiteten er høj henover de første 90 minutter og da jeg spørger August ,da de er på vej ind til mentaltræning, om det er godt får jeg en highfive og et højt "yes".
Efter frokost skal de igang igen.
Træningen foregår med samme høje niveau gennem knapt 90 minutter og de slutter af med en gang fodboldgolf.
Når jeg selv gennemlæser dette er bliver dette en genfortælling, men det er fordi der ligger så meget implicit i det.
Min knægt går i hverdagen til målmandstræning hos Jonas og makeonekeeper. Det er det han glæder sig allermest til i en travl hverdag med i forvejen meget fodbold. Han har lært vanvittigt meget og specielt hans selvværd og selvtillid er vokset kolossalt.
Alt det skyldes den træning han får hos Makeonekeeper.
Derfor kan jeg kun anbefale det! ikke kun campen, men også deres træningen i hverdagen..
Vh.
En meget tilfreds far
NB.
August havde en fantastisk dag

June 22, 2024

Keepercamp i Vordingborg

Hej med jer fra Makeonkeeper teamet.

Jeg vil bare sige at jeg fik en super glad dreng hjem i går efter Keepercamp. Kasper sagde at det havde været godt og lærerigt. Han synes, at det var et rigtig godt oplæg med den mentale keeper træning og noget som han godt ku ha brugt mere af med sit eget hold. For som han siger, det er vigtig viden, for at et hold kan fungeren sammen.
Han var boostet på selvværd. Det var fedt at se ham så glad og den fysiske træning havde også været super. Som han sagde, han kendte jo nogle af øvelserne, men det gjorde jo kun, at han var mere tryg i det og det var fedt at mødes med andre keepere.
Så til jer. I skal vide i gør en forskel og i er gode til at se det enkelte barns/den unges behov.
Vi håber fortsat at Vordingborg IF vil fortsætte samarbejdet med jer. Tak for jer.

Vh. Rikke

June 22, 2024

Fremragende og professionel målmandstræner

Jonas er en fremragende målmandstræner, som har talent for både at trænere nybegynder, samt professionel målmænd. Han er pædagogisk når det gælder unge målmænd, men samtidige meget seriøse på banen. Min søn på 12, rykkedes sig markant som keeper i sidste 1 1/2 år, takket være Jonas som træner. Udover det fodboldmæssige så er Jonas en fantastik menneske som er rar st omgåes med.
Tak for alt det du har gjort for min søn. Vores samarbejde forsætter helt sikkert mange år i fremtiden coach ❤️❤️❤️

December 1, 2023

Klasse keepertræning

Klasse keepertræning, med et træningsforløb som der hele vejen igennem har været gennemføret, og med mulighed for individuel tilpasning, så det er muligt at forbedre de ting man gerne vil. Kan helt klart anbefales

December 22, 2023

Helt igennem professionelt…

Helt igennem professionelt trænerarbejde!
Vi har købt et målmandsforløb til vores snart 10 årige søn - allerede efter første træning fik vores søn redskaber som forbedrede hans spil betydeligt. MakeOneKeeper arbejder ud fra den enkelte og identificerer hvor der er størst udviklingspotentiale 👏🏻
De varmeste anbefalinger herfra.

October 1, 2023
Makeonekeeper logo

Reply from Makeonekeeper

Tak for din feedback. fedt og se der ske en udvikling.

Take a closer look