Manggaards Reviews 6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Når en foodtruck er en succes!

Jeg havde Ann og hendes foodtruck ude til min fest. Mine gæster har sidenhen komplimenteret maden og den gode service. Maden var af særdeles høj kvalitet og mængderne var gode. Alsidigheden i hvad der blev lavet var lige i skabet. Kommunikationen op til festen forløb problemfrit og jeg har følt mig tryg i hele forløbet. De var to til at stå klar da gæsterne hentede maden. Det var lige i min ånd og jeg skulle ikke tænke på den del.
Prismæssigt var det bestemt til at betale og særligt når man tænker den minimale arbejdsindsats det krævede af mig som kunde.
Mit køkkenpersonale fik få instrukser som var lige til at gå til.
Jeg vil til enhver tid anbefale Ann og hendes Foodtruck. Ganske smilende, uhøjtidelig og effektivt.

Det er ikke sidste gang jeg benytter mig af det.

July 27, 2024

En rigtig god oplevelse🤩

Vi havde fornøjelsen af have Ann og hendes foodtruck til min datters konfirmation d. 28.4.24. Vi havde en fin kommunikation omkring ønsker til mad og Ann var god til at komme med forslag og input. Selvom vi måtte rette lidt ind, i forhold til nogle hensyn for enkelte gæster i sidste øjeblik, blev det modtaget med et smil og et det fixer jeg fra Ann. Det var lækker mad og der manglede ikke noget. Alle gæster var glade og mætte, da festen var slut, og Ann fik mange rosende ord med på vejen. Det var en rigtig god oplevelse og jeg vil helt klart anbefale Manggaards foodtruck til andre.

April 28, 2024

Fantastisk🤩

Vi havde fornøjelsen af Manggaards foodtruck til vores datters konfirmation i går den 21.4.24.
Allerede fra første telefonopkald følte vivis totalt hørt og forstået i hvad det var vires datter gerne ville have.
Vi startede ud med at få appies, lækre små nips rette for både store og små, efterfulgt at kæmpe burger med pommes🤩. Det hele var virkeligt lækkert og der mangler absolut ingen ting og alle blev mere en mætte. Der var store roser til kokken fra vores gæster ikke kun for den skønne mad, men også for kokken som person smilende, snakkende og med til at fuldende oplevelsen.
Vi sender den størst anbefaling herfra og det er ikke sidste gang at vi har besøg af Manggaards.

April 21, 2024

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse!
Meget lækker mad, veltilberedt serveret med et stort smil fra charmerende foodtruck.
Vores gæster var begejstrede og roste maden, sliders, fish and chips, salat og is dessert, for velsmag og hensyn til specielle ønsker og allergier.
Alt klappede.
Vi giver hermed vores varmeste anbefaling.

August 5, 2023
Rated 1 out of 5 stars

For dyrt

For dyrt.
Dårlig service.
Vi holdte fest for 110 personer.
Der kom kun en til at servicere, og hun stressede rundt, satte vores gæster i arbejde og fyldte alt for meget.

August 19, 2023
Rated 1 out of 5 stars

ADVARSEL

ADVARSEL! KAN IKKE ANBEFALES, OG HVIS DER BETILLES HERFRA, SÅ SØRG FOR AT FÅ ALT PÅ SKRIFT!!

Vi bestilte mad til konfirmation som catering, og det var ikke ligefrem nogen succes. på flere områder, både levering og maden - vi fik slet ikke det vi havde bestilt, desværre har jeg aldrig fået noget på skrift, blot en faktura som i øvrigt er fejlbehæftet

Først og fremmest så er catering mad en ting der er beregnet til at give folk en NEM løsning på mad til et stort arrangement! men der blev sprunget over hvor gærdet er lavest, og der var stort set kun købt ind for os!!

Jeg betaler 400 kr pr kuvert, Det bestilte jeg fordi jeg ikke ville bruge min tid i køkkenet på min datters konfirmation!!
Til den pris er det forventeligt at man får maden leveret, hvor den er klar til at smide på bordet! vi havde aftalt at der var forberedelse på vores forretter!!

Men når vi aftaler at der så ikke skulle være det store arbejde i forbindelse med hovedretten, så er der mange ting jeg er utilfreds med!!

Hvis jeg bare skulle lune stegen og kartoflerne, så havde vi været tilfreds! Men du leverer jo alt råt eller direkte indkøbt og solgt videre til os! - til overpris!

Du lever rå kød som kun lige er brunet, laver så en instruks på papir til vores køkken piger, at kødet skal have 220gr, indtil kernetemp er 50gr.
kød på 50 grader er RÅT!!! Sådan et Culottesteg skal som minimum op på 57-58 grader før den er rød/rosa, men spiselig!!! Som minimum skulle du have haft forberedt den i sousvide så vi bare skulle varme det!!! Alle andre steder ville have lavet det færdig også sat i varmekasser!

Vi havde så bestilt sprøde krydrede kartoffel-BÅDE! Det var ikke det vi fik, vi fik RUNDEkartofler som ikke engang var tilberedt! det er en fejl fra din side!! Desuden var de melede og smagte ikke af krydderi, selvom du siger de var krydrede! Også levere du det i plastik bøtter, som ikke kunne komme i ovnen! Det gav mere arbejde for mine køkken piger!

Vi bestilte 2 slags smør og 2 slags dressing, og fik kun én slags af hver! Til prisen forventer man at dressing og smør er lavet fra bunden!!

Den leverede salat 3 iceberg hoveder, var ikke snittet eller skyllet.
Salat kan sagtens snittes om formiddagen inden afhentning, UDEN at det bliver brunt!!

Kyllinge spyd havde jeg forventet var lavet fra bunden! Men du har købt dem færdiglavet og leveret frossen og igen - solgt videre til os!

Vi havde aftalt at du skulle levere maden til os, men det laver du om på 6 uger før festen! Du bilder mig ind at det havde vi aldrig aftalt?!! Det havde vi! Og efterfølgende modsiger du så dig selv,og siger at du nok skal fjerne leveringsgebyret på 500kr fra min regning!! Hvilket jo må betyde at du havde beregnet at du skulle levere til at starte med!!
Jeg finder så en løsning på det og får en veninde til at hente maden! Men aftenen før festen skriver du pludselig og spørger om vi selv kan have kasser med til at transportere maden i? Det virker for mig, som om du overhovedet ikke var forberedt på vores bestilling!!

Når maden bliver hentet, leverer du det i plastikbøtter, og ikke varmekasser.
men når vi selv skulle tilberede alt mad!!! så var det vel heller ikke nødvendigt med varmekasser

men plastikbøtterne vil du sørme have, at vi køre ud med igen.

Det er under al kritik det du har leveret til os!!

May 5, 2023

Take a closer look