Fantastisk bespoke smykke og service
Jeg og min nu forlovede, havde et ønske om at designe en forlovelsesring sammen. Efter at havde undersøgt markedet, blev det klart, at vores specifikke ønsker til designet ikke var særligt kommercielt og det faktisk var ret svært, bare at finde en sten i den farve og form vi ønskede og at de guldsmede vi havde snakket med, gik langt over vores budget for et bespoke smykke. Så det efterlod os nedslået, og vi havde egentlig næsten opgivet at finde et sted, der ville lave vores drømmering, indtil min kæreste tilfældigvis stødte på Manich. På hjemmesiden kunne vi se mange flotte smykker og spændende designs, som straks fangede vores opmærksomhed.
Så vi tog straks kontakt og bookede et møde. Til mødet, som i øvrigt var enormt hurtigt arrangeret, blev vi taget godt imod af Erik, som venligt hilste og viste os op til hans showroom, og hvilket rum! Her kunne man se, at Erik brænder for faget med de mange flotte smykker, som var udstillet. Efter en kort introduktion fremlagde vi vores ønsker til ringen og lynhurtigt havde Erik allerede et layout og en plan for hvordan det kunne lade sig gøre. Her fik vi ikke et nej eller det kan vi vende tilbage med senere, nej vi fik en detaljeret beskrivelse af hvordan processen kommer til at foregå og en stor gennemsigtighed i hvordan virksomheden opererer, samt priserne på sten og guld. Før vores møde, må jeg være ærlig og sige, at jeg tænkte, det var for godt til at være sandt, så jeg er utrolig taknemlig for Eriks gennemgang af alt.
Da detaljerne var på plads og vi havde fået et godt prisestimat, tilbød Erik at han ville designe vores ring i et 3D program, så vi kunne sige god for designet inden, at den gik i produktion. Han lagde også vægt på, at alt dette var helt uforpligtende og 3D designet var på hans regning og hvis vi havde ønske til ændringer, ville han gerne imødekomme dem.
Vi forlod mødet med en positiv fornemmelse og vi var glade for, at vores ønsker ikke var umulige alligevel. Vi er virkelig taknemmelige for den fantastiske service vi modtog. Inden længe modtog vi en besked med et 3D design af ringen og vi kunne simpelthen ikke havde været mere tilfredse. Det var nøjagtigt som vi havde ønsket. Ringen gik i produktion og her var Erik igen fleksibel, for han tilbød, at ringen kunne afbetales over et par gange, hvilket var en stor hjælp med et større økonomisk råderum. Alle vores henvendelser og spørgsmål blev besvaret inden for kort tid og hele processen har føltes meget trygt og transparent, hvilket har været utroligt rart.
Endelig kom dagen hvor ringen kunne afhentes hos Erik og vi fik os en god snak omkring det endelige ring design og alt derimellem. Ringen blev overleveret til mig i en flot ringboksboks med lys, så den ville glimte flot uanset vejrforhold og omgivelser. Den store dag kom og hun sagde begejstret ja. Min forlovede har ikke kunne stoppe med at kigge på ringen og udnytter enhver chance for at vise den frem.
Erik har desuden sendt en vejledning til vedligeholdelse af ringen, som vi sætter stor pris på.
Så hvis du overvejer at benytte dig af Manich, kan vi på det kraftigste anbefale dem. Erik er professionel og hjælpsom og hele processen har været let og tryg.
Tak til Erik for en helt igennem fantastisk service, vi benytter os gerne af dig igen!