MANICH® Jewelry Reviews 16

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

1. Shopping & Fashion

Written by the company

Da vi sælger direkte uden om guldsmede detailleddet og har lave faste omkostninger, har vi mulighed for at videregive store besparelser tilbage til dig. Vi er overbeviste om, at vores priser er de laveste i branchen. Hvis du finder et nyt diamantsmykke med de samme specifikationer og certificeringer billigere end hos os, så refunderer vi dig forskellen. Gælder i op til 30 dage efter købet. Alle vores guld og diamantsmykker er håndlavede og i anerkendt juveler kvalitet. Vi sælger dem med prisgaranti på tværs af alle mærker såsom Ole Lynggaard, Georg Jensen, Klarlund, Hartmanns. osv. Smykkerne leveres med internationalt diamant & smykkecertifikat. http://www.igi.org Vi leverer dermed den bedste opnåelige sikkerhed for lødighed af ædelmetallet og kvaliteten af de anvendte diamanter. Vi tilbyder fleksibel betaling: 50 % ved ordrens indgåelse og 50 % når smykket er klar til levering. Vi er et online Juvelerfirma og har webbutik på www.manich.dk og modtager kun besøg ved forudgående aftale. Kontakt os gerne for gratis smykke / diamant rådgivning. Manich® Jewelry Denmark Juveler & GIA certificeret diamantgraderer Erik Manich https://www.facebook.com/ManichJewelry/

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk bespoke smykke og service

Jeg og min nu forlovede, havde et ønske om at designe en forlovelsesring sammen. Efter at havde undersøgt markedet, blev det klart, at vores specifikke ønsker til designet ikke var særligt kommercielt og det faktisk var ret svært, bare at finde en sten i den farve og form vi ønskede og at de guldsmede vi havde snakket med, gik langt over vores budget for et bespoke smykke. Så det efterlod os nedslået, og vi havde egentlig næsten opgivet at finde et sted, der ville lave vores drømmering, indtil min kæreste tilfældigvis stødte på Manich. På hjemmesiden kunne vi se mange flotte smykker og spændende designs, som straks fangede vores opmærksomhed.

Så vi tog straks kontakt og bookede et møde. Til mødet, som i øvrigt var enormt hurtigt arrangeret, blev vi taget godt imod af Erik, som venligt hilste og viste os op til hans showroom, og hvilket rum! Her kunne man se, at Erik brænder for faget med de mange flotte smykker, som var udstillet. Efter en kort introduktion fremlagde vi vores ønsker til ringen og lynhurtigt havde Erik allerede et layout og en plan for hvordan det kunne lade sig gøre. Her fik vi ikke et nej eller det kan vi vende tilbage med senere, nej vi fik en detaljeret beskrivelse af hvordan processen kommer til at foregå og en stor gennemsigtighed i hvordan virksomheden opererer, samt priserne på sten og guld. Før vores møde, må jeg være ærlig og sige, at jeg tænkte, det var for godt til at være sandt, så jeg er utrolig taknemlig for Eriks gennemgang af alt.

Da detaljerne var på plads og vi havde fået et godt prisestimat, tilbød Erik at han ville designe vores ring i et 3D program, så vi kunne sige god for designet inden, at den gik i produktion. Han lagde også vægt på, at alt dette var helt uforpligtende og 3D designet var på hans regning og hvis vi havde ønske til ændringer, ville han gerne imødekomme dem.

Vi forlod mødet med en positiv fornemmelse og vi var glade for, at vores ønsker ikke var umulige alligevel. Vi er virkelig taknemmelige for den fantastiske service vi modtog. Inden længe modtog vi en besked med et 3D design af ringen og vi kunne simpelthen ikke havde været mere tilfredse. Det var nøjagtigt som vi havde ønsket. Ringen gik i produktion og her var Erik igen fleksibel, for han tilbød, at ringen kunne afbetales over et par gange, hvilket var en stor hjælp med et større økonomisk råderum. Alle vores henvendelser og spørgsmål blev besvaret inden for kort tid og hele processen har føltes meget trygt og transparent, hvilket har været utroligt rart.

Endelig kom dagen hvor ringen kunne afhentes hos Erik og vi fik os en god snak omkring det endelige ring design og alt derimellem. Ringen blev overleveret til mig i en flot ringboksboks med lys, så den ville glimte flot uanset vejrforhold og omgivelser. Den store dag kom og hun sagde begejstret ja. Min forlovede har ikke kunne stoppe med at kigge på ringen og udnytter enhver chance for at vise den frem.

Erik har desuden sendt en vejledning til vedligeholdelse af ringen, som vi sætter stor pris på.

Så hvis du overvejer at benytte dig af Manich, kan vi på det kraftigste anbefale dem. Erik er professionel og hjælpsom og hele processen har været let og tryg.
Tak til Erik for en helt igennem fantastisk service, vi benytter os gerne af dig igen!

April 15, 2026

Sublim oplevelse.

En helt igennem fantastisk oplevelse.

Kontaktede Erik omkring en ring min kæreste ønskede sig.

Erik hjalp med både design og pris og var behjælpelig med svar både morgen og aften på mail.

Købte en solitare ring og Erik hjalp tilmed med at kontakte levering for mig da den var forsinket pga travlhed.

En go og tryg oplevelse hele vejen igenenm

January 2, 2025

5 stjerner - SÅ velfortjent

5 stjerner mindre kan ikke gøre det. Fantastisk betjening, vejledning/rådgivning, service og smukt slutresultat. Det er ikke sidste gang, jeg handler smykker hos Manich Jewelry. Hvad ønsker man sig mere end ærlighed og ægthed samt et smukt smykke til sidst. Så bliver processen vist ikke bedre…. Bevar jeres fantastiske service, det betaler sig i længden.

January 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig rigtig god service!

Rigtig rigtig god service!
De var rigtig grundige med alle detaljer for at kunne give den helt nøjagtige pris og alt blev overholdt som lovet!
Hurtig levering og produktet var som lovet og designet som jeg ønskede mig var perfekt!
Jeg kan varmt anbefale Manich jewelry da servicen er i top og prisen er bedere end alle andre steder!
Store 5 stjerner herfra!

December 11, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Bedst i Kvalitet og Pris!

Fantastisk service og bedre kvalitet med stor besparelse! [5 stjerner]
Vi stod i den situation, at vi havde forelsket os i et par vielsesringe fra et andet firma, men prisen på 20.500 kr. var desværre uden for vores budget. Vi kontaktede Manich Jewelry med billeder af ringene og spurgte, om de kunne hjælpe os med noget lignende.
Det viste sig at blive en super positiv oplevelse! De tog sig virkelig tid til at forstå vores ønsker og kom med et forslag, der faktisk endte med at blive bedre end original designet. De foreslog at gøre brudens ring lidt bredere, hvilket gav mulighed for en markant forbedring af diamant besætningen. I stedet for mange meget små diamanter med en samlet vægt på kun 0.03 ct i kvaliteten H,SI, fik vi en smuk besætning med IGI-certificerede diamanter med en totalvægt på 0.15 ct i den langt bedre Top Wesselton, VVS-VS kvalitet.
Det bedste var, at vi endte med at spare hele 10.000 kr. samtidig med at vi fik højere kvalitet! Vi betalte 10.500 kr. for ringene, som ikke bare matcher, men overgår det oprindelige design vi forelskede os i. Det er simpelthen imponerende at få femdoblet diamant vægten i bedre kvalitet og stadig spare så mange penge.

Vi er utroligt glade for vores nye vielsesringe og kan varmt anbefale Manich Jewelry til andre, der leder efter kvalitetssmykker til fornuftige priser. Her får man virkelig værdi for pengene!

September 14, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Det virker godt men....

Jeg har før givet en anmeldelse af virksomheden på 5 stjerner. Den må jeg desværre trække tilbage på det kraftigste.
Smykkerne som jeg har fået er desværre i meget ringe kvalitet. Øreringe og fingerring er kort efter gået i stykker, diamantsten har rykket sig løse og fingerring flækket midt over. Manich frasiger sig ansvar da det er udover garanti, dog går andre kvalitetssmykker ikke i stykker på den måde. Så jeg vil blot understrege at de penge man måtte spare ved at handle her ender med en dyr udskrivning på reparationer på dårlig udført smykkehåndværk. Jeg kommer aldrig til at handle her igen.

January 18, 2020
MANICH® Jewelry logo

Reply from MANICH® Jewelry

Du henvender dig til os 4 år efter at vi har GRATIS har special designet 2 forskellige smykkedesigns til dig. Det gav dig en besparelse på 1500,-kr.

Det starter med en henvendelse fra dig til os fordi du havde fået et tilbud fra en anden guldsmed, der var for dyrt for dig og du valgte at bestille, hos os fordi at vi var 18.000,-kr billigere med vores tilbud og fordi at vores tilbud var med en væsentlig højere diamant kvalitet.

Din reklamation lyder på at ringen angiveligt er flækket midt over helt af sig selv, som du udtrykker det og vi beder dig om at sende den til os så vi kan behandle reklamationen - Det vil du ikke og du vil heller ikke tage billeder af ringen så vi kan vurdere reparationens art, så du har gjort det mere end svært for os at hjælpe dig.

Selv om at garantien var overskredet med 2 år fik du tilbudt reparation til et symbolsk beløb på 150,-kr det afviste du.

Det hele startede i øvrigt med at vi måtte rykke dig for betalingen af smykkerne - er det dette, der har resulteret i denne anmeldelse?

De bedste anbefalinger herfra

De bedste anbefalinger herfra! Super rådgivning fra Erik, fra start til slut. Og resultatet blev en fremragende diamantring, der faldt i god jord....iøvrigt hos en uddannet guldsmed!

July 31, 2019

Fantastisk service

Jeg kan uden tøven anbefale andre at handle på Manich.dk
Nem og hurtig bestilling, og ligeså hurtig levering.
Superflotte smykker der i design skiller sig ud, på den fede måde.
Mange totalt klassiske og så alligevel med et tvist.
Det er ikke sidste gang jeg handler her.
Charlotte

February 17, 2017

Sublim service!

Jeg tabte en sten i min ring og kontaktede Erik Manich. Jeg fik lynhurtigt svar - og han har nu sendt mig en ny sten samt 500 kr., så min lokale guldsmed kan sætte stenen i. Lynhurtig og god service ud over det sædvanlige!!! 👍

September 6, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Skuffende service

Rigtig skuffende leveringstid og informationer. Jeg gik med til en forlænget leveringstid (på grund af travlhed) på 4 uger (modsat de 3 uger der står på hjemmesiden), men blev yderligere, markant forsinket uden at de gav besked herom. Kun da jeg selv tog kontakt fik jeg af vide at min ordre ville blive afsendt i løbet af den 4 uge, hvilket først skete mandag ugen efter. Og det var endda ekstra vigtigt med en præcis levering da jeg skulle ud af landet sidst på måneden - noget jeg gjorde opmærksom på ved ordrens gennemførelse.

June 25, 2016

Den bedste service:-)

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Manich Jewelry. De har kvalitetssmykker til rimelige priser og de bruger rigtig god tid på og guide sine kunder hvis man er i tvivl om størrelse eller andet. Alt i alt en fantastisk god service- alle aftaler overholdes af manich jewelry i forhold til leveringen osv. Det er første gang jeg har handlet hos Manich Jewelry og bliver nu mit nye stamsted😊

December 20, 2015

Take a closer look