Mobuline B.V.  Reviews 14

4.4

Company details

1. Sailmaker

Written by the company

Een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en leveren van textiel design overkappingen Manta Roofs is een uitstekend alternatief voor de traditionele overkappingsvormen van hout of steen. Het is een exclusieve semi-permanente overkapping die geschikt is voor iedere buitenruimte.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Professioneel als belangrijkste eye catcher

Vanaf het eerste contact tot en met de service zijn wij zeer professioneel benaderd en betrokken geweest bij de voorlichting, het design en de plaatsing van de overkapping. Wij zijn als familie zeer onder de indruk van de kwaliteit en professionaliteit. De Manta Roof is een fantastische aanwinst voor onze tuin. Een sierstuk.

March 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over dit leuke bedrijf

Zeer tevreden over dit leuke bedrijf! Bart kwam bij ons thuis tekst en uitleg geven over de mogelijkheden om ons terras te overkappen en de zon meer te weren uit de woonkamer. We wilden zeker geen aanbouw met vergunning maar wel een fijne plek om langer buiten te kunnen blijven zitten. Er mag zelfs een heater onder: wat een luxe.
Zonder zijn eigen mening op te dringen kon Bart ons, mede door zijn jarenlange ervaring, van goed advies voorzien en met resultaat: een geweldig mooie overkapping. En als kers op de taart: super gemakkelijk en zelfs door mij alleen te hijsen en af te halen. Manta Roofs bedankt!!

June 10, 2025
Rated 4 out of 5 stars

We zijn erg onder de indruk van de…

We zijn erg onder de indruk van de service. Helemaal zoals aangegeven op de website. We hadden in begin wat schrik dat het te groot ging zijn. Maar dankzij de gedetailleerde 3D-render hadden we een duidelijk beeld. De installatie verliep ook vlot. We zijn zeer tevreden van het resultaat, helemaal zoals we in gedachten hadden. Ook niet zo bombastisch als we eerst dachten.

May 29, 2025
Rated 5 out of 5 stars

momenteel geen beter bedrijf met een kwalitatief goed product als wat hun leveren

Als horecaondernemer in Nederland is het altijd een uitdaging om te handelen met het wisselvallige weer. Het is frustrerend om afhankelijk te zijn van parasols voor schaduw, omdat het altijd een gok was: komt er zon, blijft het droog of slaat het weer ineens om? Wat als het plotseling gaat regenen of er een storm opsteekt? Gelukkig is dit probleem nu verleden tijd, dankzij de aanschaf van ons tweede membraandoek van Manta Roofs.

In plaats van de onbetrouwbare parasols hebben we nu een stevige, waterdichte en stormvaste oplossing. Het doek zorgt ervoor dat we, ongeacht het weer, zorgeloos kunnen genieten van feesten en partijen buiten. Niet alleen is het doek praktisch, het geeft de ruimte ook een prachtige uitstraling. Het ziet er strak, modern en elegant uit, wat de sfeer van elk evenement echt ten goede komt.

Wat ons daarnaast bijzonder goed bevalt, is het gebruiksgemak van het membraandoek. Het op- en afbouwen is snel en eenvoudig, wat voor ons als horecaonderneming een enorme meerwaarde is.

Wat ons vooral heeft verrast, is de uitstekende service van Manta Roofs. In 2023 kwamen we voor het eerst in contact met het bedrijf en kochten we ons eerste membraandoek. Bij een klein probleem met de installatie werd er snel en efficiënt gehandeld. We hoefden niet lang te wachten, en het probleem werd perfect opgelost. Deze klantgerichte benadering heeft ons volledig gerustgesteld en het vertrouwen in hun diensten versterkt, wat ervoor heeft gezorgd dat we nu een tweede membraandoek hebben aangeschaft.

Kortom, het membraandoek heeft niet alleen onze buitenruimte geoptimaliseerd, maar heeft ook onze zorgen over het weer volledig weggenomen. Het is een investering die zich absoluut heeft terugbetaald. Wij denken dan ook dat er momenteel geen beter product op de markt is dat dezelfde kwaliteit biedt. Daarom zijn we ontzettend tevreden over zowel het product als de service van Manta Roofs. Het is voor ons een absolute aanrader voor iedereen die zijn buitenruimte wil omtoveren tot een sfeervolle en functionele locatie voor elk soort evenement.

De huiskamer van het leudal

April 9, 2025

Top service

Top service, denken mee aan verschillende mogelijkheden. Komen afspraken na en makkelijk te bereiken. Doek hangt perfect en ziet er heel mooi uit. Kortom erg tevreden met een goede service!

June 13, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Restaurant Dalla Strega - Review

Bart et son équipe ont fait un super travail!
Nous sommes très contents du rendu de l'installation.
On peut voir la qualité du produit et des matériaux utilisés.
Tout était présent, une bonne organisation, un suivi du chantier et un respect des délais.
Au nom de l'équipe de Dalla Strega nous remercions Manta Roofs pour leur travail de qualité et leur professionnalisme.

May 11, 2024

Zeer tevreden klant

Prachtig schaduwdoek geleverd door Manta Roofs,zeer hoge kwaliteit. Mooi ontwerp, waarvan video een goed zicht geeft hoe het er uiteindelijk gaat uitzien.
Goede communicatie, heel betrokken, betrouwbaar en heel professioneel en enthousiast.
kort om een heel goede ervaring met Manta Roofs.

April 4, 2024

Elegante, speelse overkapping overkapping

Aangenaam kennismakingsgesprek thuis, alle mogelijkheden zijn bekeken, besproken en genoteerd Volgend gesprek was idem thuis, met een andere zeer aimabele medewerker, die de 'overkapping' voor ons heeft gevisualiseerd. Fijne, goede communicatie. Daarna snelle plaatsing van alle ankers, en drie weken later werd het doek opgehangen. Zeer vakkundig en snel gedaan. Het ziet er fantastisch uit, en we zitten helemaal droog, zelfs na een stortbui!! Nog een voordeel: in de winter halen we hem af, zodat we weer meer licht binnen hebben; met een vaste overkapping aan het huis, zou dat niet lukken.

August 16, 2023

Zeer tevreden klant!

We hebben gekozen voor Manta Roofs omdat hun technische know-how uitstekend was, waarbij ze tijdens de voorbereidende gesprekken onmiddellijk iedere optie visueel konden voorstellen. Verder was er de zeer snelle levertijd, de prachtige afwerking en de vlotte communicatie en dienstverlening.
Met andere woorden, wij zijn een zeer tevreden klant
Rob & Erna

July 3, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look