See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Allerede ved vurderingen viste Marco, hvor grundigt han arbejder. Han var ekstremt velforberedt og meget klar i sin vurdering samt i planen for hele forløbet. Marco er meget fornuftig, behageli... See more

Rated 5 out of 5 stars

Efter møder med flere mæglere valgte vi Marco, fordi han forstod præcis, hvad der gjorde vores lejlighed særlig – og fordi han var den, der bedst formåede at sælge sig selv. Det gav os tillid ti... See more

Rated 5 out of 5 stars

En enestående oplevelse fra start til slut. Vi har netop solgt vores lejlighed på Stockholmsgade gennem Marco, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Salget gik meget hurtigt og til en rekordhøj pr... See more

1. Real Estate Agents

Written by the company

MARCO er en ejendomsmæglerforretning specialiseret i at varetage unikke og eksklusive boliger i fortrinsvis København og Frederiksberg - og langs kysten nordpå. Om du skal købe eller sælge kan vi være behjælpelig igennem hele forløbet og vi tilpasser det individuelt til den enkelte kundes behov og ønsker.

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Hårdtarbejdende og seriøs. Behagelig og empatisk.

Som køber oplevede jeg, hvordan Marco tilpassede sin fremvisning til mit behov uden at overpromovere noget. Som sælger sørgede han og hans team for alt forberedelse til salg. Jeg skulle ikke bekymre mig om noget. Var helt igennem engageret og seriøs på en meget personlig måde og opmærksom på mine prioriteter. Købet blev afsluttet med godt resultat og jeg kan klart anbefale Marco og hans team til fremtidige sælgere.

January 16, 2025

Reply from MARCO

Mange tak for de pæne ord Elsebeth, de er meget værdsat!

Rated 5 out of 5 stars

minefaring med Marco or hans team

min erfaring med Marco er hans team, det var meget tilfredsstillede med em masse engagement, punktligheder og professionalisme ,jeg kan varmt anbefale det

October 8, 2024

Reply from MARCO

Mange tak for de pæne ord, vi har også været glade for det gode samarbejde.

En kæmpe anbefaling

Marco er dygtig og seriøs. Han skiller sig ud i en branche hvor tiden ikke altid er til den gode og behagelig dialog. Den får man hus Marco. En kæmpe anbefaling herfra. Min hus blev solgt hurtigt og effektivt.

October 4, 2024

Reply from MARCO

Mange tak for de pæne ord!!

Rated 5 out of 5 stars

Marco er dygtig, professionel og ikke mindste et utrolig behageligt menneske at samarbejde med omkring et hussalg

Vores oplevelse med Marco har hele vejen igennem været meget behagelig, imødekommende og professionel. Marco har utrolig godt styr på alting, dukker op til tiden, følger altid op og virker yderst kompetent og dygtig. Han er god at drøfte alting med omkring et salg og han er altid tilgængelig og venlig. Han får kun vores varmeste anbefaling.

June 7, 2024

Reply from MARCO

Mange tak Ann-Sophie for de pæne ord.

Rated 5 out of 5 stars

Kompetence og kvalitet i højsædet

Oplevede Marco i forbindelse med køb af bolig. Det var igennem hele købsprocessen en tillidsfuld, behagelig og meget professionel oplevelse.
Man var aldrig i tvivl om at der her var at gøre med en mægler med passion for at levere den bedste service inden for sit fag.
Marco og team leverede i øvrigt et super smidigt sagsbehandlingsforløb.
Derfor kan Marco kun anbefales!

April 26, 2024

Reply from MARCO

Tak for de yderst pæne ord Martin!

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse - endda som køber

Vi havde en rigtig god oplevelse med Marco ifbm. med vores køb af liebhaverejendom. Vi blev fra begyndelsen mødt af en meget behagelig, professionel OG noget så sjældent som nærværende og ærlig mægler. Og vi har set mange liebhaverejendomme med ligeså mange forskellige mæglere. Vores købsproces var ikke uden knaster og det navigerede Marco og hans team vældig professionelt og diplomatisk. Solid anbefaling herfra!

December 29, 2023

Reply from MARCO

Tak for den pæne anmeldelse Jonas, det sætter vi meget stor pris på og det glæder os at vores indsats og tilgang bliver værdsat.

Fantastisk og Professionel service

Vi har netop afsluttet et yderst succesfuldt samarbejde med MARCO Ejendomsmægler omkring salget af vores lejlighed.

Vi havde tidligere forsøgt sælge boligen hos anden mægler uden held, men efter at have skiftet til MARCO skulle de blot bruge 15 dage, og så var lejligheden solgt, endda til en bedre pris.

Man fornemmer fra første øjeblik, at MARCO Ejendomsmægler ikke bare en klassisk mægler, og at man køber ind på en mægler, der ved, hvordan man præsenterer og varetager boliger af en vis karat.

Foruden de gode resultater, kvaliteten af materialet og det visuelle udtryk, så vil jeg især fremhæve Marco og hans teams tilgængelighed. Jeg har altid kunnet få fat i Marco, også sent på aftenen og tidligt om morgenen, når jeg har haft behov for at drøfte vigtige beslutninger, hvor han altid har haft overskud og ikke mindst haft de rette råd og vejledning, der gjorde, at vi følte os trykke igennem hele processen.

Vi vil varmt anbefale MARCO Ejendomsmægler til andre, der også skal have solgt deres bolig, eller skal købe en bolig.

December 19, 2023

Reply from MARCO

Tak for de pæne ord, de betyder rigtig meget for os.

Rated 5 out of 5 stars

Anbefales på det varmeste!

Vi har lige afsluttet et - noget kompliceret - salg af et liebhaversommerhus med Marco som ejendomsmægler.
Marco har været en fantastisk mægler, han har ydet god sparring, sørget for mega-flot salgsmateriale, leveret fyldige forklaringer, super opfølgning og måske allervigtigst: konstruktive forhandlingsløsninger! Seriøs, behagelig, dygtig og går den ekstra mil for at få handlen på plads og gøre både sælgere og købere glade!
Kan kun anbefales på det varmeste!

December 21, 2023

Reply from MARCO

Tak for din pæne anmeldelse Birgitte, den er meget værdsat.

Rated 5 out of 5 stars

Selve forløbet af salget har været helt…

Selve forløbet af salget har været helt igennem proffesionelt udført, God kommunikation både med Marco og hans team. Salget hurtigt gennemført og gnidningsfrit. 100% en mægler, der kommer til at stå for mine fremtidige salg.

December 1, 2023

Reply from MARCO

Tak for de pæne ord Nikolce, det betyder meget for os. Vi glæder os til at skulle samarbejde om flere salg i fremtiden.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk og yderst kompetent rådgivning

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra til Marco, som har hjulpet mig med køb af hus.
Hvis ikke det havde været for Marcos hjælp og kompetente rådgivning var min hushandel ikke faldet på plads.
Marco er helt unik indenfor sit felt og har med sin seriøsitet, kompetence og erfaring bidraget med stor tryghed under hele købsprocessen. Jeg vil til enhver tid anbefale alle der står overfor et boligkøb at bruge Marco som rådgiver. Marcos engagement og store professionalisme gør ganske enkelt hele forskellen.

November 28, 2023

Reply from MARCO

Tak Michelle for at dele din oplevelse med vores samarbejde omkring købet af dit hus. Vi er glade for vi kunne gøre en forskel, og sikre dig et godt og trykt køb.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk rådgivning og hjælp som førstegangskøbere

Marco har hjulpet os i forbindelse med, at vi skulle købe hus for første gang. Hans hjælp har været uvurderlig, og alt hans sparring, gode råd og seriøsitet har gjort, at vi har følt os i trygge hænder under hele forløbet. Vi kan kun give Marco vores allerbedste anbefalinger og vil klart bruge ham igen, hvis vi skal købe hus engang igen i fremtiden. Vi er meget glade for den hjælp, vi har fået, og den tryghed det har givet.

October 17, 2023

Hej Line
Tak for de pæne ord, det betyder meget for os.

Rated 5 out of 5 stars

Seriøsitet og god energi!

Jeg kontaktede MARCO Ejendomme, da jeg fra første blik på deres Instagram, havde fornemmelsen af en oprigtig og ærlig mægler, som udviste seriøsitet og stor tillid til faget og deres kunder. Derfor tøvede jeg heller ikke med at kontakte dem - ganske rigtig, med en svartid på blot 8 timer (der var weekend) beskeden sendt om aftenen, så hurtig svartid! Ringede op efter beskeden og fik en super dialog og rigtig gode tips til salg og måden at gribe et salg an på! Så kæmpe anbefaling til Marco ejendomme herfra! 😊

June 11, 2023

Reply from MARCO

Mange tak for snakken og de pæne ord Nikolaj :)

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling til førstegangskøbere som os

Min kæreste og jeg har netop været igennem et boligkøb som virkelig trak ud. Her var Marco og Annette den største hjælp. Som førstegangskøbere er der 1000 ting at tage stilling til, hvilket kan være uoverskueligt og lidt af en jungle at finde rundt i. Med hjælp fra de to søde og dygtige mennesker, kunne vi læne os tilbage og fokusere på det som var vigtigt for os, mens de klarede alt papirarbejdet. Derudover var det rart, at de altid stod klar max et par timer efter en henvendelse, da mange af beslutninger krævede hurtig handling. Kan klart anbefale dem til alle der står og mangler en god boligrådgiver.

May 22, 2023

Reply from MARCO

Mange tak for de pæne ord Julie, det betyder meget for os - specielt når handlerne bliver lidt mere kompliceret. Vi sætter pris på jeres tillid og ønsker jer tillykke med jeres nye hus.

Rated 5 out of 5 stars

Marco går det ekstra for at finde en løsning

Kæmpe engagement og en rigtig god balance mellem køber og sælger så alle føler sig forstået og hørt. Marco går det ekstra for at finde en løsning.
Der er rigtig mange ejendomsmæglere men meget få der kan det Marco kan.
Havde det ikke været for Marco så havde vi opgivet købet. Så derfor vores bedste anbefalinger

March 22, 2023

Reply from MARCO

Mange tak de pæne ord Flemming, det glæder os meget, når vi forsøger at give alle vores kunder en så unik oplevelse som muligt.

Køb af lejlighed

Vi har som køber oplevet Marco præsentere lejligheden på en meget fin og professionel måde. De afklaringer, der naturligt nok har været brug for undervejs, er blevet håndteret hurtigt og smidigt.
Vi har oplevet samarbejdet som ordentligt, serviceminded og ukompliceret.

March 21, 2023

Reply from MARCO

Tak for i har ulejliget jer med at skrive en anmeldelse af købsforløbet, det sætter vi stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem positiv førstegangs…

Helt igennem positiv førstegangs boligkøberoplevelse.

Vi havde lidt indstillingen til at det med at byde, kunne vi sagtens selv, men hold da op hvor blev vi glade for at vi sagde ja til hjælp med at byde på huset. Vi behøvede ingenting at gøre selv andet end at vente i spænding og allerede 3 dage efter at vi sagde sagde jatak, lå der en købsaftale med et beløb langt under end hvad vi selv havde forestillet os. Og det var prisen værd!
Derudover super god service hele vejen igennem og grundig køberrådgivning, som vi følte os trygge i.

Hvis vi nogensinde (gud forbyde det) skal sætte vores nye hus til salg, så ringer vi til Marco ;-).

Mvh. Anton

January 20, 2023

Reply from MARCO

Tak for den flotte anmeldelse Anton, vi takker for tilliden. :)

Uvurderlig hjælp

Vi valgte Marco Jønsson som købe rådgiver/forhandler, da vi stod og skulle købe vores første hus nogensinde. Og det har vist sig at være den mest tryghedsskabende og en økonomisk god beslutning.
Vi blev kyndigt vejledt og informeret om næste skridt i forløbet. Hos Marco er ingen spørgsmål dumme og han er kun et opkald væk, hvis der skulle opstå spørgsmål. Vi følte os meget trygge hele vejen i gennem. Men bedst af alt, var at Marco forhandlede flere hundredetusind af udbudsprisen for os! Det havde vi aldrig selv kunne gøre! Tusind tak for det Marco!

December 10, 2022

Reply from MARCO

Tak for de flotte ord Sarah, det betyder meget for os.

Take a closer look