See what reviewers are saying
Høj faglighed, professionel og trygt. Det er hvad man får ved Ditte hos Magrethe Klinikken i Silkeborg. Ditte er yderst professionel og er utrolig passioneret omkring sit arbejde, hvilket... See more
Med det samme man træder ind i den flotte klinik, mærker man strakt den varme og profesionelle stemning som Klinikken/Ditte giver. Ditte får virkelig en til at føle sig tryg. Hun er meget imødekommend... See more
Written by the company
Kosmetisk Speciallæge Klinik i hjertet af Silkeborg. Vi tilbyder anti-rynke og hudforyngende behandlinger med Botox, fillers, laser, skinbooster og kemiske peelings. Vi forhandler ZO Skin Health og udfører hudanalyser samt ansigtsbehandlinger. I klinikken vil du møde kosmetisk sygeplejerske Ditte Margrethe Brammer og hudlæge Kristian Bakke Arvesen, som begge har mange års erfaring i branchen. Hos os vil du altid starte ud med at få tilrettelagt et individuelt behandlingsforløb, som passer til netop dig og dine ønsker. Vi udfører udelukkende naturlige og harmoniske resultater, og vores kerneværdier er sikkerhed, høj kvalitet, faglighed og troværdighed. Vi er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.
Vestergade 32, st. tv., 8600, Silkeborg, Denmark
- kontakt@margretheklinikken.dk
- margretheklinikken.dk
Kunne ikke være bedre!
Klinikken tilbyder alle gængse behandlinger til fornuftige priser. Ditte tager sig god tid til at lytte og rådgive om den behandling der vil passe bedst til det man ønsker for sin hud. Og så er hun bare super sød! Desuden prøver hun ikke at sælge én alle mulige produkter hvilket er befriende. Min hud er virkelig flot efter Skinpen med PRP. Mine varmeste anbefalinger!
Rigtig god og professionel behandling i…
Rigtig god og professionel behandling i varme rammer 😊
Meget sød og imødekommende
Meget sød og imødekommende
Rigtig god oplevelse ☺️
Aldrig har jeg mødt en så dygtig til…
Aldrig har jeg mødt en så dygtig til sit arbejdet og samtidig så sød, Ditte tager sig virkelig tid til en og er meget meget lyttede😊
Jeg har haft flere dårlig oplevelser med botox og havde opgivet det, men gav Ditte en chance, hun har som den eneste fået det til at holde, samtidig med det stadig er ser naturligt, jeg var meget nervøs inden jeg skulle prøve igen, fordi jeg havde prøvet flere gange andre steder, hvor den ene side af panden var blevet tungt og min “ rynker” i pande, gik op af når botox forsvandt, men Ditte gjorde mig så tryg og startede stille ud og da jeg kom igen, kiggede hun meget på hvordan jeg brugte min mimik og hun fik det til at blive så flot, Ditte har gjort en kæmpe forskel for mig og så glad for jeg prøvede hende, det bedste jeg har gjordt for mig selv, er så glad for det og kan kun anbefalde Ditte til alle❤️
Fantastisk klinik
Fantastisk klinik!
Jeg er kommet hos flere forskellige klinikker, men Ditte topper altså!
God konsultation. Meget professionel. Smukke resultater. Og skide sød!
Professionel og dygtig!
Ditte er enormt professionel og dygtig til hendes arbejde. Hun har stor respekt for kundens ønsker og den behandling hun laver. Hun skaber de smukkeste resultater. Jeg er så glad for den filler behandling jeg har fået ved Ditte, og kommer helt sikkert igen!
‘Høj faglighed, professionel og trygt’
Høj faglighed, professionel og trygt.
Det er hvad man får ved Ditte hos Magrethe Klinikken i Silkeborg.
Ditte er yderst professionel og er utrolig passioneret omkring sit arbejde, hvilket er med til at skabe tryghed når man kommer hos Magrethe Klinikken.
Derudover er der altid rent og lækkert i klinikken, hvilket også er med til at gøre besøget rart.
10 stjerner herfra !
Man har jo nærmest lyst til at booke…
Man har jo nærmest lyst til at booke tider hele tiden bare for at tilbringe tid med Ditte. Så sød og imødekommende og man kan mærke hun ikke bare brænder for det hun laver, men det at imødekomme sine kunders ønsker og er oprigtigt interesseret i sine kunder. Hun er ekstrem dygtig til det hun laver, yderst professionel, og jeg er 110% tilfreds med hendes flotte arbejde♥️👌🏼
Tak for dig Ditte❤️
Stedet du besøger igen, og igen og igen! 🌟
Ditte er fantastisk! Jeg er faktisk sikker på, at hun må være en af de bedste behandlere i hele DK. Ditte formår allerede fra første minut, at få dig til at føle dig tryg. Man er slet ikke i tvivl om, at hendes kompetencer er 120 % i orden. Hun er så dygtig til at vejlede, og rådgive en. Ditte laver SÅ sindssyg flotte ‘naturlige’ resultater. Hun laver så naturlige resultater, at INGEN nogensinde vil opdage, at du har fået noget kosmetisk lavet. De vil simpelthen bare tro, at du har været heldig fra naturens side af. Jeg er vild med at Ditte kan lave det så smukt og samtidig holde det så naturligt. Det burde mange behandlere lære noget af, i stedet for at ‘overbehandle’.
10 ⭐️’er for Dittes evner og kunnen. Og yderligere 10 ⭐️’er for Dittes helt igennem søde væsen. Hun er SÅ imødekommende og så behagelig en person. Ditte, just take my money! Tak for dig altså! 😀
Ditte er fantastisk!
Ditte er fantastisk!
Hun har fagligheden i orden og laver rigtig flotte resultater - ud fra DINE ønsker og behov.
Her bliver man set, hørt og behandlingen bliver tilpasset dine ønsker.
Man er ikke et nummer i rækken, men får virkelig en god behandling - og så er hun ud over at være dygtig, bare skide sød!
Virkelig godt
Er helt vildt imponeret over Dittes anbefaling til min hud. En lille uge efter laserbehandling er både kar og solskader forsvundet. Anbefaler varmt et besøg ved Margretheklinikken.
Virkelig fin oplevelse
Virkelig fin oplevelse. God service hele vejen igennem. Jeg kommer igen.
Fantastisk resultatet
Fantastisk resultatet. Smukke omgivelser og professionelle råd og vejledning.
Professionel og kyndig vejledning.
Jeg har gennem flere år fået Botox behandlinger og fjernet solskader hos forskellige klinikker, men jeg må indrømme at jeg aldrig har modtaget en så professionel og dybdegående vejledning som da jeg besøgte Ditte og Margrethe klinikken.
Ditte er yderst kompetent, dygtig til at vejlede og så er det meget tydeligt at hun brænder for sit fag og er dygtig til det hun gør. Der var god tid til dialog og gode råd til forebyggelse. .
Jeg vil klart anbefale alle som får kosmetiske behandlinger eller overvejer at få det lavet at besøge Ditte i Klinikken. Der vil I være i kyndige hænder.
Varmeste anbefaling til dig. Ditte
Fantastisk service og faglig kompetence
Jeg har fået foretaget en kemisk peeling og 1 ml filler i læberne.
Begge behandlinger har jeg været vanvittig godt tilfreds med!
Ditte brænder virkelig for sit fag, og det både ses og mærkes hvor dygtig hun er. Jeg følte mig i helt trygge hænder, både før og under behandlingerne.
Jeg glæder mig til næste behandling!
Helt igennem fantastisk behagelig og…
Helt igennem fantastisk behagelig og professionel behandling!
Allerede en uge efter min Frax behandling synes jeg min hud er blevet jævnt bedre. Tuer slet ikke tænke på hvor lækker den er om 3-6 mdr.
Varm anbefaling!
Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling! Ditte er så dygtig og kompetent. Klinikken er stilfuld og har en hyggelig og rar atmosfære. Jeg er aldrig gået skuffet derfra efter endt behandling! Har fået lavet kemisk peeling, hårfjerning med laser og fået filler hos Margrethe Klinikken og jeg kunne ikke være mere glad og tilfreds! Tak Ditte for god rådgivning og behandling. Jeg kommer som altid igen.
Dejlig klinik i skønne omgivelser
Dejlig klinik i skønne omgivelser, Ditte er meget grundig og lytter til ens behov.
Har følt mig i trygge hænder og hun står altid klar, hvis man har spørgsmål efter behandling.
KÆMPE anbefaling fra mig - Fantastisk sted ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
På Margrethe klinikken bliver jeg altid mødt med et stort smil. Klinikken er hyggelig og stilfuld indrettet, så man føler sig hjemme.
Jeg har bla. fået kompetent guidning og vejledning til min hud og jeg har følt mig i trygge hænder både ved botox, hårfjerning og peeling. Ditte er utroligt professionel, omhyggelig og imødekommende og går ind for et naturlig look. Så næste gang er det mine læber der skal have en tur hos hende.
Kan varmt anbefales ❤️
Dejlig og stilfuld atmosfære
Dejlig og stilfuld atmosfære, rolig og venlig.
Ditte er professionel, faglig og imødekommende.
Hun har et stort arrangement i sit arbejde og god til at forklare omkring de behandlinger hun har i klinikken.
Jeg kan anbefale Margrethe klinikken som er et besøg værd.