Jeg fik i julegave en virkelig smuk ring af min datter fra Mark Østergaard. Den var desværre en smule for lille, så den skulle lige tilpasses i størrelsen. Ringen blev sendt retur til Mark, som... See more
Company replied
Mark laver nogle sindssyge flotte smykker af god kvalitet, der matcher ethvert outfit med deres enkle design. Kan varmt anbefale at shoppe hos ham, da man får en god personlig service, og han står alt... See more
Company replied
Mark laver de mest fantastiske smykker, hvor man kan se og mærke, at der er kredset for detaljen. Kæmpe fan af Recy! Kvaliteten og hele universet er helt perfekt - også håndlavet på det mest hygg... See more
Company replied
I efteråret ‘18 startede jeg smykkevirksomheden Mark Østergaard. Alle smykker hos Mark Østergaard er produceret i ædelmetaller og er håndlavede, det vil sige at ikke to smykker er ens. Jeg skaber først smykket, når ordren er bestilt, dette giver dig derfor mulighed for at have indflydelse på dit smykke.
Engtoftevej, 1816, Frederiksberg C, Denmark
Ringen blev sendt retur til Mark, som rettede den til – og han kom endda personligt forbi vores butik og afleverede den igen. Det synes jeg virkelig siger noget om både servicen og personen bag brandet.
Jeg er så glad for min ring, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg ønsker mig et smykke fra Mark Østergaard.
De varmeste anbefalinger herfra.

Reply from Mark Østergaard
Fremragende person, der har unikke og smukke smykker.

Reply from Mark Østergaard
Jeg købte de smukkeste øreringe fra Mark for over 2 år siden og de står stadigvæk så flotte den dag i dag. Hurtig og sødeste betjening, meget personlig oplevelse.

Reply from Mark Østergaard
Jeg har bestilt et par ringe hos Mark (det er et stykke tid siden, så se bort fra datoen), og jeg oplevede en utrolig god og skræddersyet service. Jeg ønskede at den forgyldte ring skulle være en anelse mere dyb guldfarve (så den matchede mine andre guldsmykker) - og han opfyldte mine forventninger til ringen, så den blev lige som jeg ønskede. Herudover kan man altid få den bedste ekspertvejledning til alt der har med smykker at gøre. Selve smykkerne holder meget bedre end de store brands. Jeg oplevede ingen problemer med forgyldningen, og selvom der anbefales at tage smykkerne af inden bad etc, så falmede farven ikke selvom jeg havde dem på 24/7.

Reply from Mark Østergaard
Så glad for fineste ørering og bedste service.

Reply from Mark Østergaard
Jeg er lykkelig for mit smykke, som er designet og produceret af Mark. Jeg oplevede god service og overraskende hurtig levering, trods smykket er håndlavet og efterfølgende forgyldt eksternt. Han får mine varmeste anbefalinger til de der ønsker at bære æstetik, kreativitet og personlighed.

Reply from Mark Østergaard
Jeg har fået special designet flere ringe af Mark og han opfylder altid mine smykkedrømme. Hans smykker er af høj kvalitet og servicen har altid været i top. Mark er god til at vejlede så behov bliver opfyldt og man opnår det bedste resultat ✨

Reply from Mark Østergaard
Jeg ønskede mig en ring i fødselsdagsgave og var så heldig at jeg fik den flotteste ring i den fineste kvalitet! Vil så gerne have flere af hans fine designs!

Reply from Mark Østergaard
Fik speciallavet en ring til min kæreste i forbindelse med vores vielse - sidder lige i skabet, klar anbefaling!

Reply from Mark Østergaard
Jeg har bestilt smykker fra Mark flere gange, og er så tilfreds hver gang - derudover fik min kæreste lavet den flotteste og personligste ring til mig i forbindelse med min fødselsdag, hvor Mark også hjalp med design og udtryk!

Reply from Mark Østergaard
Jeg har op til flere gange bestilt smykker hos Mark og kommer nok også til det igen - udover at de er super flotte, er han altid god at kommunikere med. Hurtig og grundig. Jeg kan virkelig anbefale at handle hos ham.
Kh. Andrea

Super tilfreds!
Mark yder altid en god kundeservice og laver de smukkeste smykker!

Reply from Mark Østergaard
Endnu en gang har Mark leveret et super godt stykke arbejde, og hans kundeservice er altid i top. Det bliver uden tvivl endnu en kæmpe anbefaling.

Reply from Mark Østergaard
Super god oplevelse med at købe et smykke hos Mark, fra start til slut, kan kun give mine bedste anbefalinger!

Reply from Mark Østergaard
Jeg fik lavet en special bestilling og jeg må sige at den oversteg en hver forventning jeg havde!
Mark var super hurtig til at vende tilbage på min henvendelse og designet var spot on. Jeg vil anbefale Mark til enhver der har brug for at få lavet et special design.

Reply from Mark Østergaard
Bestilte en specialfremstillet ring til min veninde til hendes fødselsdag. Mark var kreativ, imødekommende og hjælpsom i designprocessen. Sjældent har jeg oplevet så fin service i et "online-bestillings-forløb". Mine varmeste anbefalinger af Marks fantastiske smykker og service. Ringen var præcis som lovet - og leveret til lovet tid! Jeg vender helt sikkert tilbage som kunde efter denne oplevelse !

Reply from Mark Østergaard
Jeg har bestilt et par smykker fra Mark Østergaard, og jeg er så glad for dem!
De er super kvalitet og så smuk lavet!
Jeg er især imponeret over forgyldningen på min ring, som holder utrolig godt!

Reply from Mark Østergaard
Kvaliteten og hele universet er helt perfekt - også håndlavet på det mest hyggelige værksted i København!
Kæmpe anbefaling herfra! :)

Reply from Mark Østergaard
Har købt to ringe, hvor jeg i begge tilfælde har oplevet den bedste og meget personlige service, samt modtaget smykker som passer mig perfekt.

Reply from Mark Østergaard
Mark laver de fineste originale smykker - og de er fuldstændig tilpasset ens ønsker og mål. Kun varme anbefalinger herfra