Maskinexperten AB  Reviews 46

TrustScore 2 out of 5

1.9

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Kräver förskottsbetalning men levererar ej varor i rimlig tid. Dåliga på att svara i telefon samt på mail. Kommer välja annan leverantör vid nästa beställning.

Rated 1 out of 5 stars

Beställde en Fatpall i september och efter jättemycket påtryckningar har vi fortfarande inte fått den. Känns som ett skämt förutom att vi redan betalat 8000 kr som vi aldrig lär få se igen Uppdate... See more

Rated 1 out of 5 stars

Det verkar som att här är det enda stället som dom svarar på! Kommer gå vidare med en anmälan mot maskinexperten. Det har gått flera månader utan att jag fått mina pengar tillbaka. Dom skickar en k... See more

Rated 5 out of 5 stars

Riktigt nöjd med köpet! Produkten fungerar som den ska och supporten var både snabb och trevlig när jag hade en fråga!

Company details

1. Forklift Dealer
  2. Machinery Parts Manufacturer

Written by the company

förmedlar Truckar och Maskiner nya som begagnade inkl försäljning av reservdelar och service.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

VARNING - se upp för detta bluffföretag!

Beställde en pallvåg den 6/3. Produkten angavs vid köpet vara i lager och betalning krävdes i förskott, vilket vi omgående fullgjorde.

Först efter mottagen betalning meddelade företaget att varan inte fanns i lager och att leveranstiden uppgick till 3-4 veckor.

Nu har det gått över en månad utan leverans.

Vi har begärt att häva köpet och få återbetalning, men detta har inte hanterats. Istället har vi fått återkommande besked som skjuter fram leverans eller återbetalning, utan att något konkret sker. Vi har även blivit lovade leverans “denna vecka”, utan att något sändningsnummer har skickats.

I efterhand kan vi konstatera att det hade varit klokt att kontrollera bolagets ekonomiska situation innan förskottsbetalning. Offentligt tillgänglig information visar att bolaget har 14 st betalningsanmärkningar, 68 anmälningar och skulder på över 1 000 000 kr, vilket ytterligare förstärker vikten av försiktighet. Mao är företaget nära konkurs. De har satt det i system att sälja produkter som de inte har och lura folk att betala i förskott. Bolaget har inte ens ett lager, verksamheten bedrivs från ägarens villa.

Vår upplevelse är att kommunikationen präglas av undvikande svar och fördröjningar, trots att betalning gjorts i förskott.

Rekommenderar starkt att undvika förskottsbetalning till detta företag.

April 17, 2026

Hej.
vad håller du på med ! ni blev lovade att det skulle skickas denna veckan som det är gjort, det är dokumenterat allt som talats i samtal och på mejl. nu får du sluta. du ringer och hotar oss och personal om hembesök med hotelser osv. sedan har du så fel om varsamheten i sig så det är skrämmande. vi är 7 stycken på företaget och håller till på Norra torggatan 1 i Kungsbacka och med ett lager i fjärås men med postadress på annat ställe i fjärås och det är inte så jävla konstigt. att hänga ut privata hemadresser som du gör och hotar oss är inte okej. din order är skickad och det är punkt slut.
Jag föreslår att du ändrar detta du skrivit och skriver igen när du vet vilka vi är och vart vi är och om vi har ett lager eller ej. detta är grovt skrämmande som du gjort emot oss. du är välkommen.

ha det bra och lycka till med produkt nästa vecka på tisdag och hoppas du är lika korrekt och uppdaterar detta efter det.

Anmälning

Det verkar som att här är det enda stället som dom svarar på!
Dom skickar en kredit men det kommer aldrig några pengar!
Vilket skämt företag.

April 14, 2026

Reply from Maskinexperten AB

Hej. Ser att den skulle varit utbetald 9|4 till dig så är korrekt att det är några dagar sent. Vi kommer utföra detta per omgående till dig. Ber om ursäkt för detta.

Stammis hos Kronis

Det är ganska lätt att göra en kreditupplysning gratis på olika hemsidor. Där är det väldigt tydligt att Maskinexperten har ett skuldsaldo hos kronofogden på över 1 000 000 kr! Alltså en frikkin 1 miljon! Det verkar inte heller vara någon slump eftersom att det sammanlagt rör sig om 78 betalningsföreläggande. Vi kommer som många andra också att vända oss till kronofogden om det inte händer något väldigt oväntat i veckan. Till exempel att det vi beställt dyker upp hos oss efter sex månader eller att vi får pengarna tillbaka in på kontot utan mankemang innan onsdag.
Hoppas att andra människor kollar upp detta företag innan de handlar. Det gjorde inte vi.

September 21, 2025

Reply from Maskinexperten AB

Samma person som tidigare person. Denna har fått kolli nummer för sin sändning. Tyvärr var det leveranstid på varan men inkommit nu och redan skickad.

Rated 1 out of 5 stars

Beställde en Fatpall i september och…

Uppdaterat: här nedan skriver Maskinexperten att dom har skickat varan och att vi mottagit kollinummer vilket helt motstrider det som de själva skrivit i mail senast idag nämligen det att varan inte är skickad och att vi får invänta kollinummer.
Har fått höra flera gånger tidigareatt varan kommer när som helst, ”den skickas idag”, ”den skickas senast den här veckan” osv osv

April 13, 2026

Reply from Maskinexperten AB

I din uppdatering beskriver du att detta ej stämmer. Detta är viss korrekt. skriv som det är. ring till vår kundservice och få kolli nummer över telefon också i sådana fall. lycka till med er produkt

Samma person som ovan som skrivit. Er vara är skickad som ni mottagit kolli nummer på. Vänligen uppdatera era recensioner sedan. Vi ber så mycket om ursäkt för sen leverans att det tagit denna tid som det gjort. Vi beklagar detta. Men som ni vet är den skickad nu. Ha det bra

Rated 1 out of 5 stars

Min leverans har fortfarande inte…

Min leverans har fortfarande inte kommit trots att det har gått flera månader. Jag har upprepade gånger kontaktat er och även krävt att få pengarna tillbaka, men utan någon respons eller lösning.

Detta är oacceptabelt. Jag har nu anmält ärendet till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) och kommer även att göra en polisanmälan.

Om ingen åtgärd vidtas omedelbart kräver jag full återbetalning utan ytterligare dröjsmål.

March 31, 2026

Otroligt lång leveranstid

Företaget har bra utbud och bra kundservice vid beställning. Vi beställde truckar 22/10-25 och fick bekräftelse på att beställningen skickats från dem den 23/10-25. Företaget kräver förskottsbetalning- vilket är ovanligt men vi accepterade det. Då leveransen dragit ut på tiden har vi haft löpande dialog med företaget där det varit den ena ursäkten efter den andra. Nu senast är ursäkten att det ännu en gång dragit ut på tiden i leverantörsledet. Leverans beräknas nu ske inom 2-3 veckor. Den långa leveranstiden gör oss tyvärr mycket missnöjda med köpupplevelsen .

March 25, 2026

Beställde förlängningsgafflar 8 nov-25

Beställde förlängningsgafflar 8 nov-25
Betalt fakturan , inte fått någon leverans!!!
Mailat ang när lev skulle komma, inget svar, inga gafflar levererade 10/3-26
Varit i kontakt med en kollega som inte fått sina gafflar leverade på 1 år.
Så gott folk , handla aldrig av denna skojaren!!!

March 10, 2026

Hej.
Tack för att du tog dig tiden att skriva till oss. Dina synpunkter är viktiga för att vi ska kunna utvecklas och bli bättre.

Vi beklagar att vi inte lyckades leverera enligt förväntan. Du får gärna ta kontakt med oss igen. Vi vore tacksamma om du i så fall kan ange då ditt ordernummer för att underlätta hanteringen.

Maskinexperten

Rated 1 out of 5 stars

Jag beställde en skåp i november

Jag beställde en skåp i november, dom kräver förskottsbetalning, hörde av mig i december fick till svar att dom ska komma upp detta, fick inget svar, hörde av mig igen 3 gånger i januari och sista gången så hävde jag köpet och fick en kreditfaktura, nu kämpar jag för att få den utbetald, har mailat dom tre gånger om detta men har inte fått pengarna tillbaka. *Edit tre dagar efter min recension så har jag fått krediten utbetald.

March 7, 2026

Hej.

Ni missar att ni fått er kredit utbetald och nej behövs inte kämpas. Vi betalar ut enligt våra rutiner. Ni har eran kredit utbetald.

Jag beställde runt jul

Jag beställde runt jul. Jag har kontaktat dem angående leveransen via telefon, men får bara ursäkter. De säger att det varit problem med frakten och att de ska skicka imorgon, eller att fraktsedeln låg på bordet och att det därför inte skickades iväg, och så vidare. Företaget säljer något utan att själva ha varan, och nya kunders betalningar används för att täcka tidigare beställningar. Detta likna ett så kallat pyramidspel eller Ponzi-upplägg, där systemet bara fungerar så länge nya kunder fortsätter betala in pengar.

February 27, 2026

Levererar inte!

Levererar inte!
Har beställt och betalat produkter i december 2025. Ff ingen leverans. Ringt och mailat men får ingen respons! Efter mailkontakt fått återbetalning nu i mars 2026.

February 26, 2026

Reply from Maskinexperten AB

Hej Peter. tråkigt att lösa detta omdöme och tar åt oss. Dock vad vi kan se så har vi aldrig sagt att det skall vara problem att häva ditt köp eller liknande utan tvärt om, lite onödigt att skriva som du gjort. vi önskas att du ändrar om detta omdöme. Tack

Har beställt långgafflar

Har beställt långgafflar, betalt faktura i förskott 1/12-25,fortfarande inte kommit några gafflar. Pratade med någon i början på januari som sa att dom låg på bil för leverans. det är nog en skojare detta.

February 23, 2026

Reply from Maskinexperten AB

Hej. då har du fel i detta och vi ber om ursäkt förstås att det uppstått en leveranstid för dig på detta. vi har uppdaterat dig per mejl om detta. detta är inget skojjeri !

Rated 2 out of 5 stars

Kräver förskottsbetalning men levererar…

Kräver förskottsbetalning men levererar ej varor i rimlig tid.
Dåliga på att svara i telefon samt på mail.
Kommer välja annan leverantör vid nästa beställning.

January 15, 2026

Reply from Maskinexperten AB

Hej Pelle. 3dje plattformen du skriver på nu. tack för det.
du har fått din vara levererad av oss och allt fixat. tack färäven denna recension , lycka till

Måste dessvärre varna!!

Måste dessvärre varna för detta företag.

2 st långgafflar beställda och betalade i slutet av oktober dvs 3 månader sedan. VDn hänvisar till diverse omständigheter men uppfattas, enligt mig, mest som nonchalant och undvikande.

Kan inte sätta fingret på det. Det är otvivelaktigt ett agerande som i praktiken innebär att likviditet skapas genom förskottsbetalningar utan motsvarande leverans. Eller så är det anmärkningsvärt bristande kompetens hos ledningen. Eller både och.

Jag får låta VDn svara hur tankarna går.

Nästa steg blir hävning. Inkasso om det inte funkar och sist tingsrätten. Suck vad jobbigt! Första gången jag stöter på denna typ av företag. Men förhoppningsvis den sista.

Linus

January 27, 2026

Reply from Maskinexperten AB

Linus. helt otroligt detta du skriver även på detta stället ! ber nu dig här sluta med detta emot oss. Gällande mitt svar så har du fått svar och allt av mig tidigare utförligt och ärligt och ändå på detta vis , mvh VD , Tack

Helt oseriöst

20/7
Jag beställer ett lyftbord och betalar direkt. Ska finnas på lager och levereras snabbt enligt hemsidan.

Inget händer och jag får till sist tag i dem efter en vecka.

Ansvarig CEO svarar:
- Vi har faktiskt varit på semester och jag har 1000 olästa mail.

- Vi har den inte på lager men en container är snart här...

28/8
Ingen leverans och jag annulerar ordern och begär pengarna tillbaka.

Efter en massa tjat från min sida och svar från Ansvarig CEOi stil med:
- Vi är i Kina med företaget och kan inte titta på detta nu
- Ekonomiavdelningen ska titta på detta
- Jag gör det i kväll
- vi har två veckors handläggningstid

så får jag en kreditfaktura 3/12.

Efter att jag tjatat ännu mer och fått höra bla att
- vi har snökaos
- jag har varit ute på kundbesök

så får jag pengarna 13/1 . Mao. ca 5 månader efter att jag annulerat ordern.

Det absurda är att varje gång man talar med Ansvarig CEO så får han det till att det inte är hans fel utan snarare att jag som kund är problemet.

Jag blev både glad och förvånad att jag fick pengarna innan firman går i konkurs.

January 13, 2026

Reply from Maskinexperten AB

Hej Thomas fint skrivet efter uppgörelse, du har fått dem pengar du ville av oss , DU har också fått ha kontakt med oss privat på kvällar via telefon och tillomed erbjuden Goodwill men ville ej ta ersättning av oss så vi har gjort det vi kunnat för dig i detta. ärendet är stängt, fortsatt fin dag.

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look