Kräver förskottsbetalning men levererar ej varor i rimlig tid. Dåliga på att svara i telefon samt på mail. Kommer välja annan leverantör vid nästa beställning.
Company replied
Beställde en Fatpall i september och efter jättemycket påtryckningar har vi fortfarande inte fått den. Känns som ett skämt förutom att vi redan betalat 8000 kr som vi aldrig lär få se igen Uppdate... See more
Company replied
Det verkar som att här är det enda stället som dom svarar på! Kommer gå vidare med en anmälan mot maskinexperten. Det har gått flera månader utan att jag fått mina pengar tillbaka. Dom skickar en k... See more
Company replied
Riktigt nöjd med köpet! Produkten fungerar som den ska och supporten var både snabb och trevlig när jag hade en fråga!
Company replied
förmedlar Truckar och Maskiner nya som begagnade inkl försäljning av reservdelar och service.
Norra Torggatan 1 , 43430, Kungsbacka , Sweden
Beställde en pallvåg den 6/3. Produkten angavs vid köpet vara i lager och betalning krävdes i förskott, vilket vi omgående fullgjorde.
Först efter mottagen betalning meddelade företaget att varan inte fanns i lager och att leveranstiden uppgick till 3-4 veckor.
Nu har det gått över en månad utan leverans.
Vi har begärt att häva köpet och få återbetalning, men detta har inte hanterats. Istället har vi fått återkommande besked som skjuter fram leverans eller återbetalning, utan att något konkret sker. Vi har även blivit lovade leverans “denna vecka”, utan att något sändningsnummer har skickats.
I efterhand kan vi konstatera att det hade varit klokt att kontrollera bolagets ekonomiska situation innan förskottsbetalning. Offentligt tillgänglig information visar att bolaget har 14 st betalningsanmärkningar, 68 anmälningar och skulder på över 1 000 000 kr, vilket ytterligare förstärker vikten av försiktighet. Mao är företaget nära konkurs. De har satt det i system att sälja produkter som de inte har och lura folk att betala i förskott. Bolaget har inte ens ett lager, verksamheten bedrivs från ägarens villa.
Vår upplevelse är att kommunikationen präglas av undvikande svar och fördröjningar, trots att betalning gjorts i förskott.
Rekommenderar starkt att undvika förskottsbetalning till detta företag.

Reply from Maskinexperten AB
Nu har vi kommit överens om att pengarna skall återbetalas ! det har nu gått 3 veckor & ingen återbetalning ! kanske tar 5-6 månader att få dom återbetalda som med den uteblivna beställningen !!
Det verkar som att här är det enda stället som dom svarar på!
Dom skickar en kredit men det kommer aldrig några pengar!
Vilket skämt företag.

Reply from Maskinexperten AB
Det är ganska lätt att göra en kreditupplysning gratis på olika hemsidor. Där är det väldigt tydligt att Maskinexperten har ett skuldsaldo hos kronofogden på över 1 000 000 kr! Alltså en frikkin 1 miljon! Det verkar inte heller vara någon slump eftersom att det sammanlagt rör sig om 78 betalningsföreläggande. Vi kommer som många andra också att vända oss till kronofogden om det inte händer något väldigt oväntat i veckan. Till exempel att det vi beställt dyker upp hos oss efter sex månader eller att vi får pengarna tillbaka in på kontot utan mankemang innan onsdag.
Hoppas att andra människor kollar upp detta företag innan de handlar. Det gjorde inte vi.

Reply from Maskinexperten AB
Uppdaterat: här nedan skriver Maskinexperten att dom har skickat varan och att vi mottagit kollinummer vilket helt motstrider det som de själva skrivit i mail senast idag nämligen det att varan inte är skickad och att vi får invänta kollinummer.
Har fått höra flera gånger tidigareatt varan kommer när som helst, ”den skickas idag”, ”den skickas senast den här veckan” osv osv

Reply from Maskinexperten AB
Min leverans har fortfarande inte kommit trots att det har gått flera månader. Jag har upprepade gånger kontaktat er och även krävt att få pengarna tillbaka, men utan någon respons eller lösning.
Detta är oacceptabelt. Jag har nu anmält ärendet till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) och kommer även att göra en polisanmälan.
Om ingen åtgärd vidtas omedelbart kräver jag full återbetalning utan ytterligare dröjsmål.
Företaget har bra utbud och bra kundservice vid beställning. Vi beställde truckar 22/10-25 och fick bekräftelse på att beställningen skickats från dem den 23/10-25. Företaget kräver förskottsbetalning- vilket är ovanligt men vi accepterade det. Då leveransen dragit ut på tiden har vi haft löpande dialog med företaget där det varit den ena ursäkten efter den andra. Nu senast är ursäkten att det ännu en gång dragit ut på tiden i leverantörsledet. Leverans beräknas nu ske inom 2-3 veckor. Den långa leveranstiden gör oss tyvärr mycket missnöjda med köpupplevelsen .
Beställde några grejor till ett saxbord i sommras tyvärr betalade jag ca 1000 kr har inte fått några grejor ännu... och inga pengar tillbaka fast jag begärt det mycket oseriösa.
Min leverans

Beställde förlängningsgafflar 8 nov-25
Betalt fakturan , inte fått någon leverans!!!
Mailat ang när lev skulle komma, inget svar, inga gafflar levererade 10/3-26
Varit i kontakt med en kollega som inte fått sina gafflar leverade på 1 år.
Så gott folk , handla aldrig av denna skojaren!!!

Reply from Maskinexperten AB
Jag beställde en skåp i november, dom kräver förskottsbetalning, hörde av mig i december fick till svar att dom ska komma upp detta, fick inget svar, hörde av mig igen 3 gånger i januari och sista gången så hävde jag köpet och fick en kreditfaktura, nu kämpar jag för att få den utbetald, har mailat dom tre gånger om detta men har inte fått pengarna tillbaka. *Edit tre dagar efter min recension så har jag fått krediten utbetald.

Reply from Maskinexperten AB
Jag beställde runt jul. Jag har kontaktat dem angående leveransen via telefon, men får bara ursäkter. De säger att det varit problem med frakten och att de ska skicka imorgon, eller att fraktsedeln låg på bordet och att det därför inte skickades iväg, och så vidare. Företaget säljer något utan att själva ha varan, och nya kunders betalningar används för att täcka tidigare beställningar. Detta likna ett så kallat pyramidspel eller Ponzi-upplägg, där systemet bara fungerar så länge nya kunder fortsätter betala in pengar.
Levererar inte!
Har beställt och betalat produkter i december 2025. Ff ingen leverans. Ringt och mailat men får ingen respons! Efter mailkontakt fått återbetalning nu i mars 2026.

Reply from Maskinexperten AB
Har beställt långgafflar, betalt faktura i förskott 1/12-25,fortfarande inte kommit några gafflar. Pratade med någon i början på januari som sa att dom låg på bil för leverans. det är nog en skojare detta.

Reply from Maskinexperten AB
Kräver förskottsbetalning men levererar ej varor i rimlig tid.
Dåliga på att svara i telefon samt på mail.
Kommer välja annan leverantör vid nästa beställning.

Reply from Maskinexperten AB
Marcus hjälpte oss bra med en begagnad truck

Reply from Maskinexperten AB
Måste dessvärre varna för detta företag.
2 st långgafflar beställda och betalade i slutet av oktober dvs 3 månader sedan. VDn hänvisar till diverse omständigheter men uppfattas, enligt mig, mest som nonchalant och undvikande.
Kan inte sätta fingret på det. Det är otvivelaktigt ett agerande som i praktiken innebär att likviditet skapas genom förskottsbetalningar utan motsvarande leverans. Eller så är det anmärkningsvärt bristande kompetens hos ledningen. Eller både och.
Jag får låta VDn svara hur tankarna går.
Nästa steg blir hävning. Inkasso om det inte funkar och sist tingsrätten. Suck vad jobbigt! Första gången jag stöter på denna typ av företag. Men förhoppningsvis den sista.
Linus

20/7
Jag beställer ett lyftbord och betalar direkt. Ska finnas på lager och levereras snabbt enligt hemsidan.
Inget händer och jag får till sist tag i dem efter en vecka.
Ansvarig CEO svarar:
- Vi har faktiskt varit på semester och jag har 1000 olästa mail.
- Vi har den inte på lager men en container är snart här...
28/8
Ingen leverans och jag annulerar ordern och begär pengarna tillbaka.
Efter en massa tjat från min sida och svar från Ansvarig CEOi stil med:
- Vi är i Kina med företaget och kan inte titta på detta nu
- Ekonomiavdelningen ska titta på detta
- Jag gör det i kväll
- vi har två veckors handläggningstid
så får jag en kreditfaktura 3/12.
Efter att jag tjatat ännu mer och fått höra bla att
- vi har snökaos
- jag har varit ute på kundbesök
så får jag pengarna 13/1 . Mao. ca 5 månader efter att jag annulerat ordern.
Det absurda är att varje gång man talar med Ansvarig CEO så får han det till att det inte är hans fel utan snarare att jag som kund är problemet.
Jag blev både glad och förvånad att jag fick pengarna innan firman går i konkurs.

Reply from Maskinexperten AB
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.