De matrassenman.nl Reviews 10

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Kussens voor de caravan

Vandaag de bestelde kussens geleverd gekregen voor de caravan, allemaal kleinere stukken omdat de zithoek omgetoverd wordt tot tweepersoons bed.
De maatvoering is perfect, de hoezen pasten er goed omheen. Ik ga hier heerlijk op slapen.
De communicatie was zeer goed met dit bedrijf en zal het zeker aanbevelen.

September 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Goed geadviseerd en uitstekende service

Ik ben zeer tevreden over de service en het advies dat wij kregen bij de Matrassenman toen wij in de in de showroom bij de fabriek waren. Wij kregen hier goed advies op maat en er werd de tijd voor ons genomen, dit omdat wij allebei anders in bed liggen en hierdoor allebei een ander type matras nodig hebben. Na onze keuze gemaakt te hebben werden de matrassen binnen een week thuis bezorgd en slapen wij sindsdien weer heerlijk, bedankt Matrassenman (en vrouw)

December 6, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Deze winkel voor matrassen is echt…

Deze winkel voor matrassen is echt verschrikkelijk. De kwaliteit is extreem slecht en de veren zijn niet eens omhuld, zoals vermeld op de website. Ik raad het ten zeerste af om hier iets te kopen.

April 2, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Andere matras nodig ivm kuilvorming

Goed luisterend oor geboden Maaike en direct naar oplossingen gezocht en dit naar grote tevredenheid opgelost. Goede service zoals het vaker mogen zijn Nieuwe matrassen binnen vijf dagen in huis, prima advies gekregen en ze zijn heerlijk en ik weet nu dat ik terecht kan bij jullie als er wat zou zijn. Bedankt.

November 22, 2023

Wat een geweldige service

Wat een geweldige service! We kochten een vouwwagenmatras. Duidelijke communicatie, ook in het weekend per mail en super service! Ze deden wat er was beloofd. We hadden ons matras binnen 5 dagen in huis en konden zo heerlijk slapen in onze vouwwagen! Bedankt!

July 31, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Een grote miskoop

Een grote miskoop. Ik had 2 matrassen gekocht,nasa traagschuim,drukverlagend voor de rug,schouders en kniëen,ik dacht,fijn maar helaas zakken ze bij ons zover door dat mijn man en ik vreselijk rug-kniepijn hebben gekregen. Het blijkt dus dat ze geschikt zijn voor mensen tot 80 kilo,dat mogen ze er wel bij zetten. Contact opgenomen en ze nodigen ons uit om de matrassen passend te maken,tja ik heb geen mogelijkheid om daar te komen. Anders hoefde ik ze ook niet op de site te bestellen,ja toch?. Nou een dikke miskoop dus,geld weg,pijnlijke lichaam en nu op zoek naar andere matrassen. Echt waardeloos

January 9, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Zeer blij met dit bedrijf!

Ik heb hier een matras uit meerdere delen besteld voor mijn zelfbouw camper.
De bereikbaarheid service en kwaliteit zijn zeer goed.
Ook de prijs/ kwaliteit verhouding is prima.
Het matras werd ook binnen 2 weken geleverd, top!
fijn bedrijf dat zich aan de afspraken houd!!

May 15, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look