3.9

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 3 out of 5 stars

Mat gekocht voor Mercedes Sprinter

Mat gekocht voor Mercedes Sprinter. Te duur voor wat het is prijs/kwaliteit. Mat werd geleverd in 3 gevouwen. Op zich niet erg mocht het soepel rubber zijn. Het is meer een plastiek/ rubber harde mat. Je ziet ook de knik van het plooien erin als je ze openplooid. Ze ligt ook niet plat op de vloer vanwege de hardheid. Het goede is dat ze perfect past. Laten we dan maar hopen dat ze lang mee gaat.

April 22, 2026

Super service van Mattenloods.nl

Super service! Ik had de rubber matten voor mijn Citroën eC5 besteld; bij het ophalen werd ik zeer netjes en vriendelijk geholpen met het plaatsen van de matten. Toen bleek dat het niet de juiste matten waren voor het nieuwste model (dit was ook bij de dealer niet terug te vinden). Zonder vragen of discussie kreeg ik een oplossing aangeboden; ik kon de niet passende matten achterlaten en door Mattenloods.nl zijn op maat de juiste gezocht, gevonden en geleverd. Nogmaals, geweldige service. Aanrader om bij te bestellen.

April 16, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Heel snel geholpen met een rubberen…

Heel snel geholpen met een rubberen laadvloer voor mijn Renault traffic dubbele cabine
De mat past perfect , na een heel goede communicatie hierover , ook snel geleverd , waren alle webshops maar zo , eerlijke prijs , eerlijk product

March 2, 2026

Heel tevreden,

Heel tevreden,
Eerste instantie had ik een twijfel over de pasvorm.
Eenmaal binnen gekregen meteen in de auto geplaatst en het lijkt net origineel kwa pasvorm.
Boven verwachtingen!

November 21, 2025

Snel geholpen goeie kwaliteit

Snel geholpen
De mat was van beter pas vorm dan verwacht

Had even niks gehoord van ze
Na een bericht via whatsapp werd er snel en correct gereageerd

Echt een aanrader wat mij betreft

January 27, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look