Matters Copenhagen ApS Reviews 28

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Skønt tøj i lækker kvalitet. Beskrivelsen passer med det tøj, som jeg modtager - både størrelse og kvalitet. Lever altid op til hurtig levering og lækker indpakning. Og IKKE mindst bygget op om et... See more

1. Women's Clothing Store

Written by the company

Vi er en danskejet onlineshop med tøj til kvinder, etableret i 2024. Vores mission er at forlænge levetiden af kvalitetsprodukter, for at minimere tøjspild. Vi mener, at tøjet fortjener en ny chance i sin oprindelige form, da tøjet vi sælger, vil være af høj kvalitet, nyt, tidløst og stilfuldt. Hos MATTERS Copenhagen vil du finde et udvalg af danske premium brands. Tøjet er fra tidligere kollektioner, hvorfor vi gør det muligt at købe luksus styles til reduceret pris.

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Skøn vare og super god og venlig…

Skøn vare og super god og venlig betjening.

April 7, 2026

Kære Helle

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os, at vores kunder oplever en god og venlig betjening 🙏❤️

Rated 5 out of 5 stars

Skønt tøj i lækker kvalitet

Og IKKE mindst bygget op om et stærkt koncept.

March 13, 2026

Reply from Matters Copenhagen ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at høre, at både kvalitet, pasform og hele oplevelsen lever op til dine forventninger. 🙏❤️

Rated 5 out of 5 stars

Sehr sympathische Online Boutique.

Schon die Idee, Teile aus vorherigen Kollektionen zu finden ist super.Die nordische Marken haben eh einen Stil ,der nicht jedes Jahr wechselt und wenn man ein Modell gerne trägt, ist es schön das nachkaufen zu können.
Umso mehr, dass die Besitzerin Tina eine absolut sympathische ,kompetente und communicative Person ist und sehr schön die Modelle präsentiert.
Ich wünsche ihr viel Erfolg mit ihrem liebenswerten kleinen Boutique.

February 1, 2026

Dear Mara,
Thank you so much for your wonderful review. It truly means a lot to me. ❤️ I’m delighted that you appreciate the idea of bringing back pieces from previous collections — and even more grateful for your kind words about me and the way I present the styles.
Creating a webshop with a warm, personal atmosphere has always been my goal, and feedback like yours makes the journey feel incredibly rewarding.

Thank you for taking the time to share your experience. It is deeply appreciated.

Best regards
Tina from MATTERS Copenhagen

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og fantastisk…

Hurtig levering og fantastisk kundeservice 👌

December 23, 2025

Kære Mette

Tusind tak for anmeldelsen ✨
Det betyder utroligt meget for os 🙏❤️

Rated 5 out of 5 stars

Bæredygtig virksomhed med gode værdier…

Bæredygtig virksomhed med gode værdier og fantastisk service 💚❤️

December 15, 2025

Kære Nina
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi utrolig stor pris på 🙏❤️

Med venlig hillsen

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig levering og lækkert…

Super hurtig levering og lækkert kvalitetstøj til gode priser.
Vil helt sikkert handle hos jer igen.
Nini

November 8, 2025

Kære Nini
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi utrolig stor pris på. 🙏❤️

Kvalitetstøj til lave priser

Det er anden gang jeg har købt tøj fra Matters Copenhagen. Virkelig gode priser for tøj af høj kvalitet. Elsker især Rue de Tokyo.

October 4, 2025

Kære Lene

Tusind tak for at vende tilbage til os og den fine anmeldelse. Det betyder utrolig meget 🙏❤️

Rated 5 out of 5 stars

Super god og hurtige service

Super god og hurtige service. Tøjet passer til beskrivelsen og har en mega lækker kvalitet.

October 4, 2025

Kære Anja
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Det sætter vi utrolig høj pris på ❤️

Rated 5 out of 5 stars

God kvalitet og god samvittighed

Super god service og god vejledning.
Skønt tøj i høj kvalitet
Kan anbefales til alle der er bevidst om miljøet og ønsker at fornye garderoben

September 18, 2025

Kære Jette
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os 🙏❤️

God og venlig kundeservice

God og venlig kundeservice . Fornuftige priser på kvalitetstøj samt hurtig levering . Kan bestemt anbefales .

September 19, 2025

Kære Rikke
Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling. Det betyder utrolig meget for os 🙏🥰

Tina fra MATTERSCPH

Rated 5 out of 5 stars

SUPER service og lækre varer.

Købte en lækker skjorte i økologisk bomuld, som ankom utrolig hurtigt med en sød hilsen i form af et håndskrevet kort, og en dejlig og brugbar gave (armygrønt bomuldsnet) oven i købet! Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Matters. Er vild med konceptet!

April 25, 2025

Kære Anette
Tusind tusind tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi utrolig meget pris på ✨

Rated 5 out of 5 stars

Gode klassiske styles i lækre materialer super service

Gode mærker og klassiske styles i lækre materialer. Jeg har noget andet tøj fra nogle af mærkerne som de har, og fik her til en god pris.
En meget sød og super god service, min bluse kom virkelig hurtigt. Jeg vil helt sikkert handle hos dem igen

February 25, 2025

Kære Lene
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os, at kunne yde en god service, til trods for vi er en online webshop ✨

Rated 5 out of 5 stars

Super god og personlig kundeservice

Super god og personlig kundeservice; fik kompetent vejledning om størrelser og pasform, og varerne kom før forventet. Men endnu vigtigere: Så fedt at få muligheden for at tage nogle gode, bæredygtige valg med super lækkert kvalitetstøj til gode priser!!:)

February 25, 2025

Kære Aline
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os 🙏✨

Rated 5 out of 5 stars

Genialt koncept at minimere tøjspild

Genialt koncept at minimere tøjspild! Matters har tidsløse styles i kvalitetsmaterialer. Jeg har købt en smuk lyserød skjorte og en blød lyseblå skjorte. Jeg glæder mig til at se mere fra Matters - og hepper på lækkert uld, silke og viskose 🌻🌻✨

February 19, 2025

Kære Sabina
Tusind tusind tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at vores kunder synes om konceptet og er glade for deres køb ✨🙏

Rated 5 out of 5 stars

Godt koncept. Hurtig levering.

Mega godt koncept. Let bestillingsprocedure og hurtig levering. Bestilte lørdag og hentede varen tirsdag middag.

February 11, 2025

Kære Lene
Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på 🙏✨

Mega godt koncept

Super oplevelse. Har lige købt en fed skjorte. Top kvalitet, nemt at navigere på hjemmesiden, god pris og hurtig levering. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her. Og elsker at tøjet ikke bare går til spilde, blot fordi det er fra last season. Min bedste anbefaling for shopping til endnu bedre priser:-)

February 3, 2025

Kære Jannie
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er vi utrolig glade for. Det betyder rigtig meget for os 🙏✨

Rated 5 out of 5 stars

Klassisk tøj af fin kvalitet til…

Klassisk tøj af fin kvalitet til fornuftige priser. Shoppen er brugervenlig.

January 24, 2025

Kære Lene
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er vi utrolig glade for ✨

Take a closer look