See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Afgelopen zaterdagmiddag een bestelling gedaan bij MaximaVida van een ronde outdoor tafel set “Vancouver XL”, speciaal voor buiten. We werden goed op de hoogte gehouden wanneer de DPD het pakket zou... See more

Company details

1. Furniture Store
  2. Landscaping Supply Store
  3. Rug Store

Written by the company

Bij MaximaVida vind je geen compleet ingerichte huizen en tuinen, maar kan iedereen zijn eigen stijl ontwikkelen. We laten graag zien hoe je een kastje kunt pimpen of een tafel kunt samenstellen, maar nodigen je vooral uit om er je eigen draai aan te geven! Op onze webshop maximavida.com vind je ons ruime assortiment picknicktafels, (tuin)meubelen, dierenverblijven en hekwerk én onze nieuwe lijn woonaccessoires! Door MaximaVida ontwikkelde producten worden voornamelijk geproduceerd in Azië en Oost Europa. We beschikken over grote voorraden en zijn al jaren een betrouwbare leverancier voor de horeca, recreatie en overheidsinstellingen. Met de producten die wij bij MaximaVida met veel zorg en aandacht voor detail ontwikkelen hopen we dat jullie maximaal van jullie eigen huis, tuin en dieren kunnen genieten!

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Wat een amateuristische bende

Wat een amateuristische bende. 3x! verkeerde levering. Wanneer het dan uiteindelijk juist geleverd word op het juiste adres, zodanig beschadigd dat het bankje niet in elkaar te zetten is. Inspiratieloos word je te woord gestaan en is er geen geen enkele intentie om je tegemoet te komen na alle wanpraktijken. Je mag zelf even het beschadigde pakket van 24 kg ergens afleveren voor retourzending. Maar een advies voor u: Nooit iets kopen bij deze regelrechte prutsers.

March 30, 2026

Beste Bram en Anne,

Wat vervelend dat jullie dit zo hebben ervaren. Dat is niet de manier waarop we het graag zien en we nemen de volledige verantwoordelijkheid voor onze partner DPD.

We willen wel graag wat context toevoegen. Jullie hebben het bankje besteld voordat jullie op vakantie gingen. Het was voor DPD dus niet mogelijk om het pakket te bezorgen. Ook is het pakket door jullie niet afgehaald bij het afhaalpunt. In totaal hebben we drie keer de pakketten verzonden, volledig op onze kosten.

Toen bleek dat het product beschadigd was aangekomen, hebben we direct meegedacht over een oplossing. We hebben zelfs aangeboden om een nieuwe bank volledig gemonteerd bij jullie te bezorgen en de beschadigde bank weer mee retour te nemen. Dit om jullie zo goed mogelijk te helpen. Dat aanbod hebben jullie helaas afgeslagen.

We doen er alles aan om dit soort situaties netjes op te lossen en mee te denken waar we kunnen. Tegelijk vragen we ook een stukje medewerking, zodat we het samen goed kunnen afronden.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Rated 1 out of 5 stars

Zware teleurstelling: slechte service en beschadigde levering

Begin februari een bankje besteld bij MaximaVida, maar het hele proces verliep erg chaotisch. Ik kreeg tegenstrijdige informatie over de bezorging en het pakket zou bij een afhaalpunt liggen, terwijl het eigenlijk thuisbezorgd zou worden. Daar bleek het vervolgens niet aanwezig. Dit was overigens ruim voor onze vakantie mochten ze het daar op willen gooien ;).

Na meerdere telefoontjes en onderzoeken werd het bankje uiteindelijk alsnog geleverd, maar deze was zo beschadigd en verbogen dat montage niet mogelijk was.

De service vond ik erg klantonvriendelijk en rommelig. Uiteindelijk moesten we het zware pakket zelf terugbrengen om ons geld terug te krijgen, zonder goede oplossing of vervanging.

Voor mij geen aanrader: slechte communicatie, beschadigde levering en weinig klantgerichte service.

March 30, 2026

Beste Bram en Anne,

Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Alleen maar plusjes

Zeer snelle levering: de volgende dag al! Zeer degelijke verpakking van de lockerkast. Materiaal is net zo degelijk als de verpakking. In elkaar zetten kostte geen enkele moeite. Wel mag de beschrijving met tekeningen iets groter. Kortom: ik kan MaximaVida van harte aanbevelen.

March 27, 2026

Beste Ruurd,

Wat een mooie review, dank je wel!

Fijn om te horen dat de levering, verpakking en kwaliteit van de lockerkast zo goed bevallen. Daar doen we het voor 💪
En top dat het monteren soepel ging, daar besteden we veel aandacht aan.

Je opmerking over de handleiding nemen we zeker mee. Soms zit het verschil in net wat meer overzicht, dus daar kunnen we nog winst pakken.

Heel veel plezier met je lockerkast!

Prima verlopen

Ik had na het lezen van de reviews hier behoorlijk wat schrik om te bestellen. Maar wat ik zocht (tuinbankjes in teak zonder rug) vond ik nergens naar mijn smaak en in de juiste afmetingen. Dus heb ik het toch maar geriskeerd. En daar ben ik blij om. Alles is prima verlopen. Ik was bij het ingeven van mijn adresgegevens blijkbaar iets vergeten invullen, en al na enkele uren kreeg ik een vriendelijk telefoontje om dat op te lossen. De volgende dag werden mijn bankjes al geleverd. Bij mijn tweede bestelling van een iets groter artikel stond de verzendtijd aangeduid als 5 tot 10 dagen. En dat werd ook prima nageleefd. Dus alles volgens afspraak verlopen en erg tevreden!

July 11, 2025

Beste Sofie,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je toch de stap hebt gezet om bij ons te bestellen en dat alles zo goed is verlopen. We doen er alles aan om iedere bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat je met een goed gevoel kunt bestellen.

Fijn dat je precies vond wat je zocht en dat ook beide leveringen netjes volgens afspraak zijn gegaan. Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden. We wensen je veel plezier van je tuinbankjes!

Fijne klantondersteuning!

Een tijd terug de "MaximaVida metalen tuinstoel" gekocht. Zes stuks totaal. Het zijn fijne stoelen. Goed stapelbaar, lekker stevig en groot zit vlak.

Helaas was van een stoel het rubber van de poot losgekomen en konden we deze niet meer vinden. Na wat contact met de klantenservice kregen we heel snel een nieuw pootdopje opgestuurd, inclusief reserve.

Top service!

June 23, 2025

Beste Wilco,

Wat een leuke review. Dank je wel!
Wat fijn dat de stoelen zo goed bevallen. Lekker stevig, ruim én makkelijk stapelbaar, precies zoals we ze bedoeld hebben.

Jammer van dat ene pootdopje, maar super dat we je daar snel mee konden helpen. En een reserve is altijd handig om achter de hand te hebben.

Veel plezier met de stoelen en geniet van het buiten zijn.

Je weet ons te vinden als we nog iets voor je mogen doen!

Rated 1 out of 5 stars

Niet blij met de tafel die we hebben…

Niet blij met de tafel die we hebben aangeschaft, we zagen pas 2 dagen later nadat de tafel in elkaar was gezet en goed op z’n plek stond dat het tafelblad gebogen is en konden dus niet direct mailen dat het product niet naar wens was. Ze gooien het op het feit dat we (blijkbaar) een binnentafel buiten hebben gezet. Misleidende omschrijving in de tekst. Al was het een buitentafel geweest, gebogen was ie sowieso! Enige begrip die ze tonen is 20% korting op een nieuw product.. 1 ding is zeker, hier kopen we nooit meer! Wat een drama klantenservice!

June 6, 2025

Beste Kelsey,

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de tafel en onze service. Dat is natuurlijk niet de ervaring waar je op gehoopt had

We hebben je melding zorgvuldig bekeken en je meerdere keren gesproken hierover. Omdat de tafel buiten is geplaatst terwijl het om een binnentafel gaat, valt het gebruik buiten de voorwaarden van onze garantie. We begrijpen dat dit niet het antwoord is waar je op hoopte. Desondanks hebben we een korting aangeboden op een nieuw product als tegemoetkoming. Dat waren we niet verplicht om te doen maar we wilden je daarin wel tegemoetkomen

We vinden het belangrijk om iedere klacht serieus te behandelen en dat hebben we in jouw geval ook gedaan. We respecteren het dat je dit anders hebt ervaren

Super goede dienstverlening

Super goede dienstverlening! Ik kocht enkele jaren geleden een prachtige lockerkast bij maximavida. Bij een verhuis ging een paar kleine onderdelen verloren waardoor de leggers en deuren niet meer werkten. Na een mailtje hebben ze me de vermiste onderdelen gewoon gratis opgestuurd!

May 24, 2025

Beste Margo,

Wat geweldig om je mooie beoordeling te zien! We willen je graag bedanken voor de tijd die je hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het is ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, daar doen we het voor.

Bij MaximaVida streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service en producten te bieden, en jouw positieve woorden motiveren ons om dit iedere dag weer te doen.

Nogmaals bedankt en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Waardeloze partij!

Waardeloze partij! Een beschadigde kledingkast ontvangen, waarbij het probleem vervolgens bij de klant wordt neergelegd en zij zelf op allerlei manieren onder de terugbetaling willen uitkomen. Gelukkig liep het via Bol.com en hebben zij de terugbetaling opzich genomen + Bol.com zal deze partij verder onderzoeken.

Nog nooit zulke niet klantgerichte medewerkers meegemaakt!

April 30, 2025

Beste Claudia,

Bij MaximaVida besteden we veel aandacht aan het zorgvuldig verpakken van onze artikelen en het ontwikkelen van duidelijke opbouwinstructies. Dit doen we bewust, om retourzendingen zoveel mogelijk te voorkomen en onze klanten een prettige ervaring te bieden.

Uiteraard is het mogelijk om een bestelling retour te sturen. We voorzien klanten daarbij van duidelijke retourinstructies, zodat artikelen op een veilige en nette manier bij ons terugkomen. Het is daarbij de verantwoordelijkheid van de consument om ervoor te zorgen dat het product in goede staat wordt geretourneerd.

Mocht een artikel beschadigd bij ons terugkomen, dan zijn wij gerechtigd hiervoor kosten in rekening te brengen. Wettelijk gezien mogen wij tot 100% van het aankoopbedrag inhouden, maar dat vinden wij niet redelijk. Daarom hanteren wij in zulke gevallen een vergoeding van 50% van het aankoopbedrag.

We hopen hiermee duidelijkheid te geven over onze werkwijze en het beleid dat wij zorgvuldig en met aandacht hanteren.

Ondeugdelijke product

Ondeugdelijke product
Direct de klacht kenbaar gemaakt bij de klantenservice
Deze kwamen met antwoorden die ook niet bevredigend zijn.
Het bankje is zo beschadigd en dan moet je het er meedoen met een repair spray. Een bankje van bijna 400 euro
Dit kan toch niet de bedoeling zijn !!!!!
Dus moeten we nu tevreden zijn met 15 euro tegoed. !!!! Wat een teleurstellende oplossing en mooie woorden. Top 😔

April 10, 2025

Beste Olga,

Bedankt voor jouw review en voor het delen van je ervaring. Zoals we ook in ons eerdere mailcontact en telefonisch gesprek hebben besproken, waarderen wij jullie feedback enorm en nemen we dit altijd serieus.

Het is jammer om te horen dat het monteren van de gevelbank lastiger was dan verwacht, mede door de constructie van de muurbeugel. Na jullie eerste melding bij onze klantenservice was voor ons nog niet helemaal duidelijk wat er precies speelde. Daarom hebben we in eerste instantie geprobeerd te helpen met extra uitleg over de montage.

Later werd ons duidelijk dat de muurbeugels tijdens het monteren kleine lakschade hadden opgelopen. Dit vinden wij natuurlijk erg vervelend, en daarom hebben we jullie hiervoor een passende compensatie aangeboden en inmiddels ook overgemaakt.

We vinden het spijtig om te lezen dat de hele situatie voor jullie toch niet naar wens is verlopen. We hebben er alles aan gedaan om samen tot een goede oplossing te komen, al begrijpen we dat dit voor jullie niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Zoals ook telefonisch besproken, proberen we altijd eerlijk en realistisch te blijven in wat we kunnen bieden.

Smeedijzeren hek Lichtenvoorde

Gekocht 38 meter gegalvaniseerd smeedijzeren hek Lichtenvoorde. Zwarte coating. Hek is degelijk, was netjes verpak, goed te plaatsen. Ik heb gekozen om zelf RVS bouten te kopen en die na plaatsing te schilderen in plaats van de normale zwart gelakte bouten en moeren

October 1, 2024

Beste Harm,

Heel erg bedankt voor jouw mooie 5 sterren review! Wat fantastisch om te lezen dat alles naar wens was en dat alles gelukt is. Wij wensen je onwijs veel plezier van je nieuwe hekwerk.

Rated 1 out of 5 stars

Ondeugdelijk product en geen geld terug

Eerst een bankje gekocht bij deze club. Gezien de hoge kosten voor verzending i.c.m. eigen kosten voor retour zenden dit bankje via bol.com gekocht. Deze beviel en is top!

Hierna bij hen op de website 2 tuinstoelen, 2 loungestoelen en een bijzettafel gekocht. De tuinstoelen en de bijzettafel waren oké. Echter de loungestoelen zijn beschadigd ontvangen en pastte niet in elkaar. Om die reden co tact gezocht en dit gemeld (netjes vooraf foto’s gemaakt van de beschadigingen).

Na het contact en het retour sturen merkten wij al snel op dat de toon veranderde en dat wij als consument het grote probleem zijn. We hadden het product al in elkaar gezet en om die reden kunnen we het product terug krijgen of 50% van de aankoopwaarde retour ontvangen. Ondanks dat de handleiding en de volgorde van in elkaar zetten anders was dan op de handleiding stond.

Nu hebben we uiteindelijk een geschil en kunnen we fluiten naar onze centjes en producten. Top service en raadt men aan om
Via bol.com producten te kopen van dit bedrijf, dan heb je zekerheid dat service cf. het consumentenrecht verkocht wordt.

Order: 15709

August 5, 2024

Beste Jasper,

We vinden het erg jammer dat je ons een 1 ster review hebt gegeven. We willen onze service graag blijven verbeteren en reviews helpen ons daar enorm bij. Graag zouden wij het willen uitleggen.

Je hebt contact met ons opgenomen, want je kreeg de stoel niet in elkaar en de bouten hadden lakschade. Voor de lakschade aan de bouten hebben we nog aangeboden een spray op te sturen. Wij hebben telefonisch contact met jou opgenomen om uitleg te geven over de montage van deze stoelen. Je gaf aan dat je geen vertrouwen had in het artikel en het daarom retour wilde sturen. We hebben je aangegeven dat we het erg jammer vinden, maar dat retour sturen van een artikel mogelijk is. Daarbij hebben we via de mail nog een kopie van de pakbon meegestuurd waarin duidelijk staat aangegeven dat we opgebouwde artikelen niet zullen accepteren, dit in verband met schade.

Je hebt het artikel retour gestuurd naar ons en je hebt alles netjes verpakt zodat het goed bij ons aan zou komen. Bij het controleren van de retour zagen we opbouw schade. Aangezien je had aangegeven dat je de stoel niet gemonteerd kreeg hebben wij zelf de stoel gemonteerd. Als dit inderdaad niet mogelijk zou zijn geweest dan had je het aankoopbedrag terug gekregen. We hebben de stoel echter volgens de opbouwinstructie volledig kunnen monteren zonder problemen.

Nadat wij de stoel gemonteerd hadden, hebben we weer telefonisch contact met jou opgenomen en uitleg gegeven over de montage van de stoel. We hebben je aangeboden de stoel, op onze kosten, weer naar je op te sturen, maar hier ging je niet mee akkoord.

Er zijn dus meerdere opties geboden, maar helaas zijn we hierin niet tot een gezamenlijke oplossing gekomen. Zoals in onze mail ook vermeld stond, als je geen keuze maakt zullen wij een deel van het aankoopbedrag terugstorten. Dit hebben we dan ook gedaan en jou daarvan op de hoogte gesteld.

We hopen dat je, ondanks deze teleurstelling, wel veel plezier zal hebben van de andere artikelen die je bij ons hebt besteld en dat we in de toekomst meer voor je kunnen betekenen.

Rated 4 out of 5 stars

Fijne, snelle service en levering!

Bij ons werkte een onderdeel niet meer naar behoren (door de verhuizing) en binnen een dag hadden we contact over een nieuwe. Top service

August 14, 2024

Beste Tsjerk,

Heel erg bedankt voor je mooie review! Altijd fijn dat we mensen goed kunnen helpen, daar worden wij blij van.
We wensen jullie heel veel plezier van de kast en heel veel geluk in jullie nieuwe woning.

geen service ondeugdelijk product

Eerst al moeten bedelen voor een vervoersafspraak, 2 /3 werkdagen zijn zeker niet gehaald. Dagelijks heb ik contact moeten zoeken. Toen ik belde, o ik neem het hoog op en eind van de dag weet je meer. De volgende dag nog niets.
Toen mijn zending eindelijk arriveerde, direct gecheckt. Tuintafel zit nog in de doos, direct duidelijk dat het scheef erin zit, en niet aangedraaid kan worden. Direct gebeld en foto's gestuurd. Productspecialist zou er naar kijken. kreeg eerst bericht dat het door het vervoer kwam, los getrild. Ik weer gebeld, dat dit niet het geval is. Scheve inbus schroef, heel erg vast zittend, dit had ik natuurlijk al geprobeerd. Noemt aan de telefoon ook nog, dat ze het vervelend vindt om slechte service te verlenen.
Verwachtte service, maar nee, kan op mijn kosten de set retourneren. Want ik had al "korting" gehad. Al zit er korting op een product, dan betekent dat toch niet dat het product beschadigd of niet correct in elkaar moet zitten? Er stond niet bij, dat er korting was omdat het product niet correct in elkaar zat. De enige service in dit verhaal was van de chauffeur die belde dat hij er bijna was.
NIETS KOPEN bij MAXIMAvida. Als ze verkeerd zitten lossen ze niets op en verschuilen zich achter onzin

August 5, 2024

Beste Annemiek,

Bedankt voor het delen van je ervaring! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven. We doen elke dag ons uiterste best om onze service te verbeteren, en jouw review helpt ons daarbij.

Allereerst wil ik je informeren over de bezorging. Zoals op onze website staat vermeld, wordt jouw artikel geleverd via een externe transporteur. Deze transporteur neemt contact op om een leverdatum te plannen. Er staat dan ook niet op de site vermeld dat het artikel binnen 2/3 dagen geleverd zal worden. We begrijpen dat dit proces soms verwarrend kan zijn. Zodra jij ons belde, hebben we meteen de transporteur gevraagd om zo snel mogelijk contact met je op te nemen en een afspraak in te plannen. We doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat de levering zo soepel mogelijk verloopt.

Wat betreft de tuintafel, het spijt ons te horen dat deze niet in perfecte staat is aangekomen. Onze producten reizen een lange weg voordat ze bij jou zijn, en het kan helaas gebeuren dat er tijdens het transport een schroef losraakt. We begrijpen dat dit erg vervelend is. In de meeste gevallen kan dit eenvoudig worden verholpen door de schroef weer vast te draaien met een inbussleutel. Soms helpt het ook om de schroef eerst iets verder los te draaien, zodat hij daarna beter vastgedraaid kan worden.

Als je niet tevreden bent met je bestelling, kun je deze uiteraard retourneren.

Nogmaals bedankt voor je feedback. We hopen dat we je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.

Rated 5 out of 5 stars

Afgelopen zondag hapje/drankje gedaan…

Afgelopen zondag hapje/drankje gedaan bij Pappa's Beach House in Hoofddorp. Daar, op het nieuwe terras, stonden deze stoelen. We waren meteen verkocht. Waren al lang op zoek naar luxe stoelen aangezien onze tuinbank was opgevreten door houtworm.
Ze zaten zo lekker dat we meteen de luxe set hebben gekocht met voetenbankje en tafel. Vandaag al binnen en inderdaad, het monteren was een fluitje van een cent. Niet goedkoop maar ja, kwaliteit kost nou eenmaal geld.......
Super!

July 21, 2024

Beste Rob,

Wat een super gave review! Daar worden wij heel erg blij van.

Ontzettend leuk dat je na een lekker hapje/drankje bij Pappa's Beach House onze loungestoelen hebt besteld. Fijn is ook dat deze stoelen van hoogwaardig kunststof zijn gemaakt dus houtworm zal het deze keer niet gaan winnen!

Wij wensen jullie heel erg veel zitplezier in de nieuwe loungestoelen.

Rated 1 out of 5 stars

Een metalen bankje gekocht in kleur…

Een metalen bankje gekocht in kleur cactus. Oogt mooi maar is veel geld voor een gammel bankje. Door de inbusvijzen aan te draaien gaat de lak af de vijzen... bank plooit door

June 14, 2024

Beste Gert,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Met jouw hulp kunnen wij ons blijven verbeteren!

Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van het bankje. Wij schrikken hier zelfs van aangezien we nooit eerder hebben vernomen dat het bankje gammel zou zijn.
Wij hebben geen klacht van je ontvangen via onze mail. Zou je dit alsnog willen doen? Graag onder vermelding van ordernummer en met foto's in de bijlage. Dan kunnen onze Productspecialisten ernaar kijken en komen we wellicht tot een simpele oplossing.

We horen heel graag van je.

2 extra besteld...

We hebben onze 2 houten stoelen met voetenbanken vervangen. De nieuwe zijn boven verwachting. Het ziet er uit als hout maar toch kunststof. Erg praktisch.
We hebben er na binnenkomst gelijk na binnenkomst nog 2 besteld.

April 25, 2024

Beste Bas,

Bedankt voor deze fantastische review! Wat ontzettend leuk om te lezen dat de stoelen boven verwachting zijn.
Wij wensen jou heel veel zitplezier op de mooie loungestoelen! Laat de zon maar komen.

Rated 5 out of 5 stars

Prachtige set van goede kwaliteit

De set is in het echt nog mooier dan op de foto. Prachtig van kleur (en ja, niet alle latjes zijn exact dezelfde tint, maar dat hoort voor mij juist bij de charme van hout), en fijne, degelijke kwaliteit. De stoelen zitten heerlijk, ook zonder kussens.
Het was met twee dagen geleverd,ook altijd fijn.
Ook een pluspunt: de klantenservice is erg vriendelijk. Alles positief dus!

April 12, 2024

Beste Dominique,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze 5 sterren review! Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice, die kunnen we in onze zak steken!
Wat ontzettend goed dat jij net als wij weg zijn van de charme van massief hout en de werking daarvan.

Wij wensen je heel erg veel plezier van je nieuwe tuinset.

Rated 4 out of 5 stars

Klantenservice gaat vooruit!

De tuinstoel die ik besteld had leek al een keer in elkaar gezet te zijn, aangezien je markeringen van ringen in de kunstof te zien waren. Op zich geen probleem, helaas ontbraken er ook 2 schroeven, dat was balen, op naar de bouwmarkt. Vervolgens was de armleuning niet goed gemonteerd door de fabriek, er zat wat speling in het onderdeel.
Dit meteen gemeld bij de klantenservice.
Zij waren bereid om de ontbrekende schroeven op te sturen , maar de stoel niet meer terug wilde nemen omdat deze was opgebouwd. Niet dus!
Ik heb meteen een foto gemaakt van het losse onderdeel.

Helaas, maar de klantenservice schermt meteen met het niet terugnemen van hun product. (Terwijl ik dit ook niet van plan was, èn de stoel mogelijk al een keer gemonteerd was)
Terwijl je een internetaankoop ten alle tijde kan terugsturen. Juridisch gaan ze nat…

Nogmaals, product is netjes, alleen die achterdochtige, niet klantvriendelijke en vooringenomen klantenservice zou iets beter kunnen.

Overigens was met stoel 2 niks aan de hand, mooi product, alles compleet, spatzuiver..

Update: vandaag netjes teruggebeld door de klantenservice. Zij geven aan dat veel aankopen onverkoopbaar terugkomen en dat zij hier ook last van hebben. Begrijpelijk, gelukkig namen ze mijn feedback goed op, en gaan erop letten om niet elke klant over één kam te scheren. Extra ster verdiend!

March 29, 2024

Reply from MaximaVida

Bedankt voor het schrijven van je review! Door het delen van je ervaringen kunnen wij ons blijven verbeteren.

De stoelen die je bij ons met 50% korting hebt besteld zijn inklapbaar. Zoals ook op onze site aangegeven staat; “pak de stoelen voor het inklappen nooit vast bij de armleuningen, je trekt deze dan los van de stoel”. Mochten ze toch iets loslaten dan is dit gelukkig eenvoudig op te lossen.

Ik begrijp dat er wat mail en telefoon verkeer is geweest tussen jou en onze klantenservice. In de mail kan ik zien dat mijn collega bovenstaande ook heeft aangegeven en jou daarbij uitleg heeft gegeven hoe dit makkelijk op te lossen.

Verder zie ik in het mailverkeer dat het niet helemaal duidelijk was wat je precies van ons verwachtte. Wij zullen dit meenemen in onze evaluatie.

Ik zie dat het probleem inmiddels is opgelost en ik wens je dan ook heel erg veel plezier van de stoelen. Met het mooie weer dat eraan komt zal dat geen probleem zijn!

Rated 5 out of 5 stars

Geweldig bedrijf en supermooie tuinstoelen!

Fantastische ervaring bij MaximaVida. Twee prachtige Adirondack kunststof zwarte loungestoelen besteld en zelf opgehaald. We werden met alle vriendelijkheid welkom geheten en de bestelde stoelen werden door de eigenaar zelf in onze auto geladen. Eenmaal thuis gekomen hebben we ze direct in elkaar gezet en we zijn ontzettend blij met deze loungestoelen. Wat een superkwaliteit! Ze zijn zeer gemakkelijk in elkaar te zetten en zitten fantastisch!

March 15, 2024

Hallo Henk,
Bedankt voor je geweldige review! Het is altijd fijn om te lezen dat klanten tevreden met de producten en de hulp die we bieden. We wensen jullie heel erg veel zit plezier in de mooie loungestoelen en hopen jullie in de toekomst nog vaker te mogen helpen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look