Riktigt dålig bil
Riktigt dålig bil, VARNING KÖP EJ!
"Haft" bilen i nu snart 12 månader, varav 2 månader i verkstad. Första gången va direkt efter utag och bilen hamna i "felsäkert" läge, slutade fungera. Jag lämnade in den, och fick en lånebil. Uttryckte oro med tanke på att man har barn, men det va ingen fara utan det va bara en uppdatering av mjukvaran som tog en MÅNAD. 10 månader senare samma fel, jag hamnar mitt på E20 med två små barn och väntar på bärgningsbil. Dom bokar upp en hyr bil på cirkelK i 2 dygn, dom har ingen förståelse för transport strecka till macken och tillbaka, därefter står utan bil i två dagar, får en besin bil som låne bil i mini format(nissan cube) från Mbil där jag lesar bilen från. Ytterligare 2 dagar till får jag en MG "laddhybrid" från Hedin bil som bärgaren lämnat in bilen på, den bilen som vägrar gå i EV läge så det blir tanka igen. 3 veckor senare fortfarande inget svar eller förklaring eller lösning. Det går inte o kontakta maxus, mbil tar inte ansvar, hedin tar inte ansvar. Detta blir sista gången man leasar från nån av dessa firmor och företaget maxus ska vi inte ens prata om.
December 5, 2023
Unprompted review