Maya Soele® Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en helt fantastisk oplevelse med Maya Soele! Fra første kontakt var kommunikationen i top - hurtige svar, god rådgivning og fuldt fokus på vores behov. Bestillingen gik lynhurtigt, og aller... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og så fint pakket ind. Super flot design og lækker kvalitet. Jeg har tidligere bestilt SOSU'EN ved Maya Soele, som skulle bruges til en gave efter endt praktikophold, til et fantast... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk produkter og virkelig hurtig levering! Bestilte tirsdag d. 21/10, hvor produktet jeg bestilte var i retsordre. Jeg kontaktede dernæst Maya og hun vendte prompte tilbage med s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en Svendegave hjem, som jeg længe havde vidst jeg ville give. Da jeg havde lidt eftertænksomhed omkring produktet og muligheden for, at svare måske havde fået tilsvarende ide, kontakte... See more

1. Figurine Shop
  2. Art Handcraft

Written by the company

Maya Soele® er dansk design som hylder de erhvervsfaglige fag og funktioner, med unikke og personlige figurer til hvert enkelt fag Serien er i luksuriøst og tidløst design, og udført i FSC® 100% certificeret træ. Maya Soele® er FSC®- certificeret under certifikatnummer SCS-COC-005763-DR (FSC®C132484)

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

30 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk gave der er SÅ SIGENDE og SÅ…

Fantastisk gave der er SÅ SIGENDE og SÅ SMUKT udført, at det går lige i hjertet. Med en personlig indskrift er der ikke et øje tørt. Jeg er vild med det produkt, jeg har bestilt og nu modtaget.
Hurtig levering; fra bestilling søndag aften til levering tirsdag eftermiddag. What not to like?

June 9, 2024

Reply from Maya Soele®

Det betyder så uendeligt meget, at få så flot en anmeldelse. Tusind mange tak for de flotte flotte ord❤️🙏

Elektriker

God service og hurtig levering

May 22, 2024

Reply from Maya Soele®

Tusind tak for de flotte ord, og dejligt at Maya Soele Elektrikeren faldt i god jord🥰

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk produkt og super hurtig…

Fantastisk produkt og super hurtig hjœlp, levering o.s.v. helt klart anbefaling herfra og en væve som går lige i maven ❤️❤️❤️❤️❤️ af dem herfra...

May 14, 2024

Wow. Tusind tak for den meget meget flotte anmeldelse. Tak!❤️🙏

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, super flot produkt. Kan varmt anbefale

March 11, 2024

Reply from Maya Soele®

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den er vi virkelig glad for. Tak!!

Super flot produkt

Hurtig levering, enda med gravering også.
Super flot træarbejde.

March 11, 2024

Reply from Maya Soele®

Tusind tak for den flotte anmeldelse, den er vi så glade for. Tak!

Rated 5 out of 5 stars

Det var præsenteret rigtig flot på…

Det var præsenteret rigtig flot på websiden . Så blev noget grebet af situationen og tænkte , der var LIGE DET , jeg søgte . En gave til min søn , der skal op , til sidste eksamen som Sosu onsdag den 14. marts 24 . At det oversteg ALLE forventninger , da jeg fik den hjem og så , hvor smuk den var i virkeligheden , blev jeg bare så glad . Et fantastisk stykke arbejde . Tak . ❤️❤️❤️

February 27, 2024

Tak Britta. Bare TAK! for den super flotte anmeldelse🙏❤️
Og kæmpe stort tillykke med din dygtige søn. Han kommer til at gøre en stor forskel for mange mennesker🥰

Smukt produkt & skøn service

Jeg bestilte en Svendegave hjem, som jeg længe havde vidst jeg ville give.
Da jeg havde lidt eftertænksomhed omkring produktet og muligheden for, at svare måske havde fået tilsvarende ide, kontaktede jeg Maya Soele. Den hjertevarme forståelse omkring mine overvejelser og servicen jeg modtog, er ikke til, at tage fejl af.
Tusind tak for, at kunne give en så fin hyldest videre til den udlærte VVS'ER.

January 26, 2024

Reply from Maya Soele®

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse og at hjælpen kunne bruges.
Så glad for at gaven faldt i god jord, og endnu en VVS’er blev hyldet.

Lækkert produkt

Hurtig levering, super service og utrolig lækkert produkt i flot og skånsom emballage 🫶🏼

January 5, 2024

Reply from Maya Soele®

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🥰

Rated 5 out of 5 stars

Super flot produkt i god kvalitet

Super flot produkt i god kvalitet. Ringede til hovednummeret for at stille spørgsmål og Maya var sød til at give sig tid til at svare. En rigtig god oplevelse og kan anbefale andre at købe derfra.

January 5, 2024

Reply from Maya Soele®

Hvor er det bare godt at høre Emil! Tusind tak for den flotte anmeldelse, og dejligt at du kunne bruge hjælpen da du ringede.

Meget meget tilfreds ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Meget meget tilfreds ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg bestilte en “sosu” svendegilde figur online d. 10/1. Og i dag d. 12/1 modtog jeg den. Det var hurtigt 😀
Jeg var meget spændt på at se den. Den er endnu pænere og mere detaljeret end jeg havde forventet… Meget flot…

- Det er en gave til en sygeplejerske fra en hjerteafdeling - så vi kan ikke aflevere den i den kassen, da der står “sosu” på 😀
Men pyt. Vi er blevet enige om at pakke den ind i cellofan. Det kan den sagtens - den er SÅ flot… ❤️

Skrev til dem inden jeg bestilte, og jeg fik den fineste behandling.

Det er uden tvivl et sted jeg vil anbefale til andre.
Og et sted jeg vil handle igen en anden gang ☺️👍🏻

January 12, 2024
Unprompted review

Reply from Maya Soele®

Wow. Af hjertet tak for den meget flotte anmeldelse🙏❤️ Kæmpe tak.
Og så er det simpelthen så flot en gestus med figuren I har købt. Er sikker på at hun bliver så rørt over jeres betænksomhed 🥰

Rated 5 out of 5 stars

Hjemmesiden er let at navigere i og er…

Hjemmesiden er let at navigere i og er mega flot designet.

Alt virker fra bestilling til modtagelse - hurtigt og effekt.

Jeg kan absolut anbefale andre at købe Maya Soeles produkter

September 20, 2023

Reply from Maya Soele®

Af hjertet tak for den meget flotte anmeldelse. Den varmer og gør os stolte!

Så flotte figurer

Så flotte figurer - som hylder vigtige fag ❤️ kan klart anbefales

November 10, 2023
Unprompted review

Reply from Maya Soele®

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse Kim🙏

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bilder mig ind at jeg var blandt de…

Jeg bilder mig ind at jeg var blandt de første som bestilte, så forløbet indtil leveringen var godt, jeg har købt, mureren, tømmerren, og elektrikeren, alle blev glade og kommenterede de flotte figurer. Med Mayas dejlige lyse og intelligente væsen kan det kun blive godt.

September 1, 2023

Reply from Maya Soele®

Du var den aller første Ole til at bestille en figur. Og ikke bare én men 3. Tusind tak for både den super flotte anmeldelse og ikke mindst tak for handlen!
Så fedt at de blev glade for figurerne. Det bekræfter jo bare endnu engang at vi har ramt det rigtige design.
Tak Ole!

Take a closer look