Mckoereskolen Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

De har ikke styr på tingene

De har ikke styr på tingene. Jeg kontakter køreskolen i forbindelse med at jeg vil opgradere mit mc kørekort og derfor skal have en køreprøve og alt går som det skal indtil jeg står ved manøvrebanen og skal til at igang, da den prøvesagkyndige informerer mig om at mit kørekort ikke er gyldigt til at blive opgraderet grundet manglende erfaring. Dette havde kørelæreren ikke lige tænkt på at tjekke op på inden han bookede prøven og spildte min tid, sagkyndiges tid og sin egen tid. Derefter valgte han så også lige at trække mig for en køretime, der svarede til en 30 min køretur fra skolen til manøvrebanen. Jeg er er klar over at jeg måske selv skulle have vidst at mit kort ikke kunne opgraderes endnu, men at kørelæreren ikke havde styr på det synes jeg simpelthen er for svagt.

April 10, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Mc kort

Trods underlæggende trusler om ikke at anmeld mc skolen her, vælger jeg at gøre det, i det håb om at der er flere der har oplevet det samme som mig og en kvindlige bekendt,
Teori efter den udleveret bog skulle være 4x45 min,det er kortet ned til 2x45 min. vi lærte mere på internettet.
Da vi skulle på bane og køre mc første gang, går min mc op på mange omdrejninger, og herefter i stå, du råber mig ind i ansigtet at hvis jeg ikke kan finde ud af det så skal jeg forlade banen.
hmm tænker ikke det er med min gode vilje at den komme der op.
tilmelder mig for at lære at køre ikke blive nedgjort og råbt af, og min kvindelige bekendte der også er på bane for samme behandling, da vi sætter spørgsmåls tegn ved din undervisning, er svaret der er 2 kollegaer mere her ude de kan bekræfte at du underviser,
ps min kæreste befinder sig alle 3 timer ved banen.
Da det ikke er optimalt skal vi på bane igen, hvilket vi er indforstået med. Da der skal være styr på det.
Vi skal til teori et par dage efter. du vælger at sende os begge en sms 2 timer før at vi skal på et andet hold, det er dårlig stil.
Da du viste det da vi var på bane.
Sammen med dette skal jeg stå til ansvar for min kæreste opslag på din side, ang din undervisning, igen er det en sms, jeg er fra den årgang hvor man taler med hinanden når man er utilfreds.
Vi vælger at skriv dig en klage og aflevere den. Da den bliver afleveret kalder du min kvindlige bekendte en paranoid gamle kone hjerne, og ville ikke skrive disse ting her, hvis vi ikke kunne bevise de ting.
Du fortæller også at vi skal huske at MC miljøet er et lukket miljø, og du ikke kan komme i klubben ……. Vælger ikke skrive navnet her af respekt for dem, at der kunne du ikke komme hvis du var så dårlig , hvad har det med nået at gøre. Jeg vælger at slutte opslaget her, trods at jeg kunne forsætte, men tænker det bliver slette vh Gitte og conny

November 8, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Super undervisning

Super undervisning. Her lærer du virkelig at køre motorcykel. Ikke bare teorien og det minimum der skal til.
Her er der gjort overvejelser for hvordan tingene skal gøres og i hvilken rækkefølge.
Jeg havde ikke troet at jeg ville have så let ved at bestå.

Kan klart anbefales.

October 21, 2019