MediHealthGroup B.V. Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Ik werd keurig op tijd geholpen. Het meisje dat mij hielp was vriendelijk. Huid onderzoek stelt niets voor, er wordt één plekje gescand. ECG apparaat werkte niet goed, ze is minstens 20 minuten bezig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Afspraak was snel geregeld, voldoende parkeergelegenheid en makkelijk vindbaar. Pand toont wat gedateerd, maar behandeling was prima. Fijne behandelaar en duidelijk wat er allemaal ging gebeuren. Zo'n... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ontzettende aardige kundige verpleegkundige die je alles goed uitlegde en op je gemak stelt.Moest 15 wachten en ze kwam gelijk zeggen het loopt iets uit.hoe anders als in een ziekenhuis chapeau.Volgen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Het is een prettig idee dat je jaarlijks, zonder kosten, een gezondheids check kunt laten doen. Je wordt professioneel geholpen door zeer vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg. Zeer tevreden, volge... See more

Company details

1. Health and Beauty Shop
  2. Health Consultant
  3. Occupational Safety and Health

Written by the company

Voor een aangenamer leven voeren wij vitaliteit als beleid. Zowel op de werkvloer als thuis zou ‘vitaliteit als beleid’ het motto moeten zijn. MediHealthGroup focust zich op verschillende welzijnsgebieden: – Geestelijke gezondheid – Sport en voeding en Lichaamswaarden. Creëer bewustwording! Wij vinden het belangrijk dat wij naast het aanbieden van testen ook jou begeleiden in de vervolg stappen naar een vitaler leven. Werk samen met een van onze coaches aan een gezondere levensstijl, win advies in en doe belangrijke kennis op.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Snel

Snel, vlot,en duidelijk

February 20, 2024

Reply from MediHealthGroup B.V.

Dank u wel voor uw reactie!

Rated 3 out of 5 stars

Bij binnenkomst werden wij mijn partner…

Bij binnenkomst werden wij mijn partner en ik niet begroet .balie medewerkster blijf aan de telefoon en wees naar bordje waar we op moeten lezen dat we moeten zitten en wachten.Zoiets nog nooit meegemaakt erg onpersoonlijk geen fijne ervaring.

Goedemorgen mevrouw Benninger,

Waarschijnlijk heeft u het over de baliemedewerkster van het gezondheidscentrum en niet over onze eigen medewerkster. Wij zullen met het medisch centrum bespreken hoe dit voorval heeft kunnen plaatsvinden en het verzoek indienen om aan de baliemedewerkster te vragen of zij beter van hulp kan zijn in het vervolg.

Excuses voor het ongemak en een hele prettige middag gewenst!

Sarah

Rated 5 out of 5 stars

Ik moest voor de 2e keer komen omdat de…

Ik moest voor de 2e keer komen omdat de 1ste keer niet goed was gegaan. Deze mevrouw was heel duidelijk en motiveerde mij heel goed om door te blazen.

Reply from MediHealthGroup B.V.

Fijn dat het goed verlopen is! Dank u wel voor uw reactie!

Professioneel.

Vriendelijk, begripvol en professioneel personeel.

Reply from MediHealthGroup B.V.

Fijn dat u uw positieve ervaring met ons deelt! Dank u wel!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer nette benadering eñ behandeling…

Zeer nette benadering eñ behandeling ben zeer tevreden

Helaas bestaat de MediHealthGroup niet meer is in maart 2024 failliet gegaan .

Rated 5 out of 5 stars

Geholpen door een erg vriendelijke…

Geholpen door een erg vriendelijke dane. Gaf duidelijke uitleg wat er werd gedaan.

Reply from MediHealthGroup B.V.

Dank u wel voor uw reactie, ook namens onze medische assistentes.

Rated 5 out of 5 stars

waren bij aankomst meteen aan de beurt

waren bij aankomst meteen aan de beurt, was op ons gerekend, mijn zoon naar 1 behandelkamer, ik naar de 2e. Heel vriendelijk geholpen, uitgebreid vragen gesteld over mijn gezondheid, de testen gedaan, en na een uur was het klaar. Meteen voor volgend jaar weer een afspraak gemaakt.

Prettige vakkundige verpleegkundige

Leuke, spontane vrouw die je op je gemak stelt en geen risico's neemt. Ook eentje die weet wat ze doet

February 16, 2024

Reply from MediHealthGroup B.V.

Dank u wel voor uw reactie! Wij hebben getraind personeel die plezier in hun werk hebben. Fijn om dan te horen dat u op uw gemak was.

Accuraat

Vriendelijk, duidelijk en accuraat.

February 16, 2024

Reply from MediHealthGroup B.V.

Dank u wel voor uw reactie!

iemand met begrip

iemand met begrip, een luisterend oor en kennis van zaken. Steld je gerust en kan zich verplaatsen in mijn situatie.

Reply from MediHealthGroup B.V.

Fijn dat u zo'n positieve ervaring had bij ons! Dat horen we graag. Dank u wel voor uw reactie.

Netjes behandelt

Netjes behandelt
Er werd goed geluisterd
Ruimte was schoon
Ze kwam deskundig over

Prima

Hebben prima geholpen en zeer vriendelijk

Reply from MediHealthGroup B.V.

Fijn om te horen dat u vriendelijk geholpen bent!

Rated 5 out of 5 stars

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen is beter dan genezen. Wanneer een probleem tijdig herkent wordt kan er ook iets aan gedaan worden om problemen te voorkomen.

February 14, 2024

Reply from MediHealthGroup B.V.

Daar staan wij helemaal achter! Wij bieden preventief onderzoek precies om de reden die u noemt. Dank u wel voor uw mooie reactie!

The Trustpilot Experience

Take a closer look