Meet5 Reviews 77

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

GEEN ENELE STER WAARD. Clubje dat niet aan eigen doelstellingen voldoet. Invloedrijke captains die mensen eruit kunnen laten gooien zonder kans op weerwoord, captains die onderling concurreren op... See more

Rated 5 out of 5 stars

Leuke ontmoetingsapp voor mensen die met elkaar activiteiten willen doen zoals samen wandelen, samen eten, cafébezoek, naar een optreden gaan of zelfs naar een dansfeest. De leden bepalen zelf wat de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Deze app is eenvoudig en vriendelijk in gebruik. Gemakkelijk om activiteiten bij te wonen of zelf iets te organiseren. Bij meet5 ontmoet je leuke mensen en kunt zelf vriendschappen aan overhou... See more

Rated 5 out of 5 stars

Laagdrempelige mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Inschrijven is eenvoudig. Net voor de 1e keer geluncht met een aantal mensen en het grote voordeel is dat iedereen er open instaat. Tenslotte... See more

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Meet 5 App

Ich habe nun Meet 5 über die Meet 5 App über mehrere Monate getestet. Ich muss sagen das ich absolut froh darüber bin, und auch weiterhin dabei bleiben werde.
Man lernt sooo viele tolle Menschen kennen die einfach nur herzlich sind. Dazu kann man selber wählen an was für Veranstaltungen Unternehmungen oder ähnliches man teil nimmt. Ich bin absolut begeistert...wenn ihr nettes Leute ohne dem üblichen Dating Kram kennenlernen wollt...kommt zu Meet 5 .
Mich findet ihr definitiv da 👍🏼

August 8, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ga weer genieten van het leven!

Na het overlijden van mijn man kwam ik in een isolement terecht.
Gelukkig kwam ik in contact met Meet5
En nu heb ik vele leuke en gezellige ontmoetingen/activiteiten, waardoor je heel snel nieuwe vrienden maakt.
Ik heb mijn sociale leventje weer terug.
Blijf niet thuis zitten kniezen, sluit je aan bij Meet5!
Wacht niet langer, meld je aan!

August 1, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Leuk om aan de activeiten del te nemen

Leuk om aan de activeiten del te nemen, en zo in contact te komen met mensen.

Alleen vind ik het wel jammer dat je geen optie hebt om per maand te betalen, want alles in een keer betalen is voor mij te duur, want helaas.kan je soms niet prive berichten sturen of antwoorden, want dan heb je weer premium nodig.

August 5, 2025

Meet 5 activiteit …

Ik heb meegedaan aan diverse activiteiten en het was echt gezellig met de groep mensen die aanwezig waren. Iedereen was vriendelijk en ik voelde mijzelf snel opgenomen in de groep, had ik eerder moeten doen.

July 24, 2025

Zeer goede app

Zeer goede app. Zeer leuke en makkelijke app. om nieuwe vrienden te maken.
Keuze van activiteiten in overvloed. Echt tevreden 😊.

August 4, 2025

Mijn eerste ervaring met meet 5

Mijn eerste ervaring met meet5 was een wandeling in het Delftse Hout. Zoiezo was het een mooie wandeling door een mooi natuurgebied. Daarnaast was het ontmoeten van nieuwe mensen een fijne ervaring met mooie en diverse gesprekken. Het koffiedrinken met elkaar na de wandeling was

July 24, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Je découvre ce site de sorties

Je découvre ce site de sorties. J'ai eu l'occasion d'effectuer ma première le 14 juillet. C'était sympathique boire un verre, échanger en toute simplicité. Je vais poursuivre avec 2 autres sorties de prévues.

July 15, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik zou zeggen....Doen Eerst wat…

Ik zou zeggen....Doen Eerst wat rondgekeken en toen de stap gezet en me aangesloten bij een activiteit. Echt leuk.Lunchen met een groep , spelletjes spelen en er komt steeds meer bij.
Heerlijk nu ik met pensioen ben om zo nieuwe mensen te ontmoeten .

July 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Had ik eerder moeten doen

Sinds een half jaar doe ik mee aan diverse activiteiten. Coverbands, wandelingen, kajakken. Heel divers. Zo heb ik leuke mensen leren kennen en ben ik weer gaan "leven". Thuis zitten is geen optie. Zeer blij met jullie site!!

July 5, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look