Zelfs met nieuwbouw zoals bij mij zijn er altijd stopcontacten te weinig. Dit stopcontact is een pracht uitvinding.Zelfs van achter een zetel kan je het tevoorschijn toveren, zoals ik het gedaan heb... See more
See what reviewers are saying
Die elektrische schaar is ideaal je hebt een doos zo in kleine stukken heb ook een stanleymes maar de elektrische schaar is toch makkelijker je bent sneller klaar dan met een stanleymes. Wat ik wel mi... See more
Company replied
Het was een fijn moment toen ik mijn nieuwe stofzuigertje kreeg tegen huisstofmijt- ik ben allergisch en gebruik hem nu iedere dag voor de bank en matras.Wel graag nieuwe Hepa- filters kunnen bestelle... See more
omdat Cindy & Tim vlot, vriendelijk, terzakekundig ondersteuning hebben geboden bij mijn aankoop (beamer). Dit zowel op aankoop-perikelen (rondom eerste ex.) en later m.b.t. de wijze van gebruik.... See more
Company details
Written by the company
Melandi is gespecialiseerd in het aanbieden van rustgevende producten en innovatieve gadgets die het dagelijks leven verrijken en vereenvoudigen. Ons assortiment varieert van stressverlagende items tot handige slimme huishoudelijke apparaten, allemaal ontworpen om uw dagelijkse routine aangenamer en moeitelozer te maken.
Contact info
Prinshendrikstraat 6, 2411CT, Bodegraven, Netherlands
- info@melandi.nl
- melandi.nl
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Top Service
Laats een mooie lamp gekocht bij Melandi, product ontvangen precies zoals het beschreven word. Ook had ik tijdens de verzending nog wat vragen hierover, waar de klantenservice mij goed in heeft geholpen!

Reply from Melandi
Een hele fijne webshop met leuke…
Een hele fijne webshop met leuke producten had auro projectors besteld en kado gegeven aan vrienden ze waren super blij ermee met de kwaliteit ervan plus goede aardige communicatieve klanten service waar je terecht kunt.

Beste mensen
Beste mensen, LET OP!!!!
Als je bij hun een artikel besteld en het is niet naar wens en je wilt het retour sturen dan moet je dit doen met een track en trace! En geloof mij, is helemaal niet goedkoop. Ik heb een artikel gekocht van 39€ en ik wil het retour sturen en dit zou mij 22€ kosten! Ik heb uiteindelijk beslist het niet retour te sturen daar de kosten veel te hoog zijn! Echt belachelijk! Lees goed de website en voorwaarden zou ik zeggen :)

Reply from Melandi
Dropshipping en Chinese rommel!
Leveren spullen direct uit China. Duurt weken voor je het hebt, als je het al krijgt, en retour sturen terug China! Kosten meer dan de aanschaf! Kwaliteit is van Chinese makelij, zwaar matig. Leuke filmpjes maar fake natuurlijk!

Chinese brol
Chinese brol! Ik bestelde een kidsbag voor €60, bij aankomst was deze totaal niet wat we gedacht hadden dus vragen we een retour aan. We moeten het met track en trace terugsturen naar China op eigen kosten. Kost van de verzending €72! Triestige klantenservice terwijl het pakje uit willebroek BE kwam...ik bestel hier NOOIT meer! Oplichters.

makkelijk bestellen bij Melandi
Onlangs een een aankoop gedaan bij Melandi en ik ben zeer tevreden. De website is gebruikersvriendelijk en het bestellen ging eenvoudig en snel. Productbeschrijving was duidelijk/gedetailleerd dus makkelijk om het juiste product te vinden.

Reply from Melandi
Erg fijne webshop duidelijke artikelen…
Erg fijne webshop duidelijke artikelen en snelle levering!
Zeer slechte ervaring oplichters…
Zeer slechte ervaring oplichters producten komen van China en trekt op
Niets had een CarPlay/netflix streamer besteld voor in de auto werkt langs geen kanten !!! 100€ de vuilbak
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.