Company details

1. Men's Clothing Store

Information provided by various external sources

Bade og undertøj til dig der er til lidt mere end bare en 3 pak på tilbud. Kvinder har jo altid et stort udvalg at vælge imellem, så hvor skal det være så kedeligt for mænd ! Vi har eksisteret siden 2011, og har en stigende omsætning og mange tilbagevende kunder.. Vi har bade- og underbukser i både boxer, trunk, brief, jocktrap samt tilbehør fra både USA, Australien, Spanien fra førende leverandører, bl.a. Andrew Christian, Addicted, Timoteo, XGT, Cocksox, Cellblok13, Mister B. Gregg Homme, JBS, N2N Bodywear m.v.

4.0

2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

Det endte godt

Fik leveret en anden farve variant,end det bestilte.
Kontaktede sælger, dog manglede der respons.
Har nu modtaget den rigtige farvevariant + en MEGET fin kompensation.

December 12, 2015

Super service.

Jeg bestilte 2 par jockstraps torsdag aften, og de blev leveret mandag.
God e-mail service.
Lidt skidt, at jeg ikke kunne bruge mit mastercard, selvom der stod at jeg kunne, så måtte i stedet lave en bankoverførsel.
Jeg skrev en besked og gjorde dem opmærksom på problemet.
Fik dog først svar 2 dage efter.
Men alt i alt en rigtig god service.

October 21, 2015

Super side!

Stort og fedt udvalg, til meget overkommelige priser! Hurtig levering (Jeg fik mine varer dagen efter jeg bestilte!). Meget venlig kundeservice, som er yderst behjælpelige - rigtig god service!
Handler helt sikkert her igen :-)

June 19, 2015
Rated 4 out of 5 stars

Priserne er lave men bestilling lidt besværlig

Bestilte nogle boxershorts på menscloset.dk - 9 stk. i alt.
Bestillingen bliver hurtigt håndteret og afsendt - jeg tjekker den mail jeg får ved afsendelse og her står der at det ønskede antal ikke er på lager og de derfor blot har afsendt 4 stk.

Jeg skriver tilbage jeg ikke er tilfreds med at deres lager først og fremmest ikke stemmer. Det var et rigtig skarpt tilbud og derfor var irritationen over at modtage unde 50% af det bestilte antal desto større.
Men også at jeg ønsker at få tilføjet en anden farve til ordren.

Jeg fik et svar tilbage om at hjemmesiden desværre ikke fik opdateret fra lageret og at de beklagede den manglende levering. Jeg fik dog oplyst hvilke farver der var tilbage i min størrelse og at de ville eftersende disse uden jeg skulle betale fragt.

Som sagt irriterende at man kun får under 50% af sin ordre leveret i første omgang - men når så servicen efterfølgende er i top, så bliver det til 4 stjerner

March 11, 2013

Fuldendt service

Har handlet et par gange - første gang med returnering , da jeg havde angivet forkert str.
Ualmindelig hurtig levering af varerne i den rigtige str. og uden problemer af nogen art .
I modsætning til mange andre online shops god kontakt til firmaet
både pr. mail og tlf.

August 7, 2012

Underbukser.

Hej.

Jeg bestilte 2 forskellige par underbukser, og jeg hvade dem få dage efter i min postkasse, det gik hurtig og nemt.
Jeg vil helt sikker gøre det igen.

Mvh Henrik

October 6, 2011