Mental Underholdning - Karsten Sørensen Reviews 177

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har oplevet Karsten 2 gange tidliger. Denne gang havde jeg selv booket ham i forbindelse med min 60 år fødselsdag. Karsten tryllebandt 55 herre i 40 min. Han er på en gang meget seriøs og samtidig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi var 200 mennesker samlet til julefrokost, hvor det hele startede med Karsten leverede et fantastisk show. Vi var alle overrasket flere gange undervejs, hvor han virkelig sætter tanker i gang, samt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde fornøjelsen af Karsten til en firmafest med omkring 45 deltagere. Det var et helt vildt sjovt og gennemført show, hvor alle blev involveret - et indslag der virkelig kan anbefales. Vi snak... See more

Company details

1. Corporate Entertainment Service
  2. Entertainment Agency

Written by the company

Mentalist og psykologisk entertainer Karsten Sørensen. Underholdning til privat og erhvervsarrangementer med manipulationer, tankelæsning og forudsigelser.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Underholdning til bryllup

I forbindelse med min datter og svigersøns bryllup, kom Karsten Sørensen og det var en stor fornøjelse. Indragelse af gæster og brudepar. Hans gode humor smittede på alle gæsterne, samt undring om hvordan han gjorde det. Jeg giver Karsten de bedste anbefalinger, helt klart pengene værd.

May 2, 2026
Unprompted review

Virkelig god underholdning

Virkelig god underholdning

Karsten er sjov, nærværende og til stede i sin underholdning, det passede perfekt til vores julefrokost.
Alle var meget imponerede!

November 28, 2025

Fantastisk show!

Fantastisk show!

Karsten optrådte til et arrangement for økonomiafdelingen hos Aalborg Forsyning.

Karsten leverer altid et fantastisk show fyldt med underholdning, uforudsigelighed og stof til eftertanke.

Karsten formår at performe med en god kombination af seriøsitet, professionalisme og humor, så man altid føler sig tryg og godt underholdt.

Der har udelukkende været positive anmeldelser fra deltagerne efterfølgende.

Alt i alt en varm anbefaling herfra!

November 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Intet mindre end et fantastisk show!

Vi havde fornøjelsen af Karsten til et mindre firma arrangement. Karsten leverede høj professionalisme og formåede at inddrage hele forsamlingen med både humor og forbløffelse igennem hele showet.
Den eneste ulempe ved showet var, at tiden gik alt for hurtigt og vi kunne sagtens have booket ham til et længere show.
De varmeste anbefalinger herfra hvis i vil have et spektakulært show med masser af underholdning og grin.

Underholdning på højeste niveau

Allerede fra første kontakt var alt klart og professionelt håndteret, og Karsten fulgte løbende op både inden arrangementet og på selve dagen. Aftenen var fyldt med humor, nærvær og fascinerende mentale tricks. Vi sad gentagne gange tilbage med spørgsmålet: “Hvordan gjorde han det?”. 🤔
Karsten leverer underholdning på højeste niveau, og vi kan varmt anbefale ham til alle, der ønsker en oplevelse ud over det sædvanlige. 👍

En fantastisk oplevelse

Vi var godt informeret om showet og det var en tryg proces.
Karsten er meget nærværende, og showet er med stor kvalitet og man undre sig, hvordan Karsten kan være så sikker i de forskellige opgaver.
Alle synes det var et fantastisk show.

FANTASTISK

Som jeg havde forudset, så var det intet mindre end FANTASTISK med Karstens optræden.
Alle var vilde med det og nogle var lettere chokeret :-) på den gode måde..
Så tusind tak for at gøre vores aften til en man husker.
Jeg vil anbefale alle, store som små arrangementer til at invitere Karsten til deres fest.
Det er et indslag man vil blive ved at tale om i lang tid.

Kæmpe stjerne!!

November 17, 2025

Fantastisk oplevelse igen

Karsten var som altid i hopla og gæsterne ventede spændt, da jeg mange gange har fortalt om, hvad de kunne forvente sig. Det vakte stor jubel og forundring, når de udvalgte deltagere blev afsløret i deres valg.
Det gør en fest til en oplevelse, når Karsten har været forbi. Altid velforberedt, smilende og så dejlig en oplevelse.
Vi ses helt sikkert igen.

October 25, 2025

Hokus pokus eller hvad?

Karsten gjorde vores afslutningsfest endnu bedre med hans indslag og deltagerne spørger stadig sig selv, hvad det nu lige var der skete? Hvordan gør han det? Vi var godt underholdte😃

October 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Det var en super oplevelse

Det var en super oplevelse. Karsten bød på top professionel underholdning hvor vi alle var 'fanget' i de flere forskellige øvelser som Karsten have med i sin kuffert. Snakken kører fortsat flere dage efter om hvordan det kan lade sig gøre at han ved så meget.
Virkelig mine bedste anbefalinger.

October 7, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look