Merkencollectief

Company details

Contact info

Rated 1 out of 5 stars

Geen geld terug ondanks tevredenheidsgarantie!

Op Facebook een advertentie gezien ve product met "tevredenheidsgarantie". Je zou je geld terug krijgen als je niet tevreden bent. Je zou product niet eens retour hoeven te sturen. Helaas, product werkt niet en geen geld terug. Ja, ze bieden eerst 30% retour en daarna 50%, maar geen volle 100%.

May 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Helaas is dit bedrijf onbetrouwbaar!

Dit bedrijf kan zeker wat verbeteren en dat is de klantenservice. Ik kreeg een bericht dat een bedrag teruggestort was op mijn rekening. Niet dus!! En nog steeds niet en niets meer gehoord na een mail aan hun.
Schandalig dit!!

April 23, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dit is het slechtste bedrijf ooit

Dit is het slechtste bedrijf ooit ! Ik had initieel nummer 27 ipv 26 doorgegeven. Maar daarna snel gecorrigeerd al minstens 15 x doorgestuurd en nu hebben ze weer doorgestuurd. Ze doen of mijn mails niet krijgen maar zeggen wel telkens Dankje voor het bericht. Daarnaast heb ik de laatste 6 x al gezegd ik wil nu gewoon mijn geld terug en daar komt gewoon geen antwoord op. Ik ben woest . Als er -10 sterren bestonden zou ik dat doen. Ik ben nog nooit zo schandelijk behandeld!!!

February 20, 2025

Niet bestellen

Die ene ster is nog te veel. Zijn oplichters. Moet schuimen,nee dus. Waar die spray uitliep heb ik nu korstjes,opgezet en rood. Op mijn kin. Betaald, een mail gestuurd, mailadres bestaat niet. Dus oplichters,waar ik ingetrapt ben. En nu zie ik er niet uit,dankzij die lui

April 7, 2025

HairOff

Product voldoet niet aan de reclame van de advertentie. Niet goed, geld terug zonder retournering.
Nu moet ik het product retour naar China doen. 1e klas oplichters !!!!

February 15, 2025

Oplichters

Oplichters. Bestel je een product van een beoaald merk dan betaal je volle pot maar krijg je hetzelfde product maar van een goedkoop merk toegestuurd.
Antwoorden op mails doen ze niet. Zo een mensen zouden moeten vervolgd worden.

January 2, 2025

Heb er 3 besteld en krijg er maar 1

Heb er 3 besteld en krijg er maar 1, al verschillende keer gemaild maar nog steeds de andere 2 niet gekregen geen pakbon erbij niks alleen een verschrompeld zakje waar maar 1 in zat, ook geen geld terug van de andere 2 begin er niet aan

December 17, 2024

Eén grote oplichtersbende

Eén grote oplichtersbende. Ze verkopen troep die niet werkt. Ondanks de garantie op de site dat je 365 dagen 100% terugbetaalgarantie hebt zonder product terug te hoeven sturen, wordt je verplicht de spullen in originele verpakking naar China te sturen op eigen kosten. Ze vermelden op voorhand dat het duur kan zijn om te verzenden, dat het lang kan duren en dat ze pas betalen als ze ontvangen hebben. TRAP ER DUS NIET IN WANT HET WERKT NIET EN JE KRIJGT MAAR 30% van je geld terug

September 12, 2024

Onbetrouwbaar

Veel kleinere verpakking ontvangen dan in het reclamefilmpje en product werkt gewoon niet. Ze bieden de garantie: niet goed, geld terug maar ze proberen je af te schepen met 30% terugbetaling ipv 100%. Oplichters dus, trap hier niet in. Wel snel reactie op mails

June 13, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look