Super service og imødekommende…
Super service og imødekommende personale. Gode priser og flot resultat. Vi er meget glade for resultatet hos både børn og voksne.
Jeg købte en jakke igår, og jeg har allerede modtaget det. Det er over alt alt forventning. Hvor er det fedt! Tak!
Lidet imødekommende personale!
Min teenagesøn skulle klippes ved frisør for første gang og jeg bookede tid online. Vi ankom ti minutter før tid og alle havde travlt. Vi blev spurgt to gange, om vi havde en tid og anden gang blev der sagt “hun er klar om 5 min.”, hvorefter vi ventede i 25 min. Da vi endelig kom til, var der ingen beklagelser over ventetiden og hun himmelvendte øjnene, da jeg sagde, at jeg havde bestilt vask. Jeg følte nærmest jeg skulle undskylde for at have forstyrret hende.
Da jeg spurgte til råds om min søns hår og voks, sukkede hun og havde ikke rigtig noget svar.
Alt i alt en ret dårlig første frisør-tur for min søn og vi skal ikke derind igen. De får kun to stjerner fordi klipningen var pæn.
Har fulgt med i et stykke tid hos dem på Instagram og nu tog jeg springer med at booke en tid. Havde en så fin oplevelse med farvning og klipning hos dem. Dejlig atmosfære, profesionelle og utrolig søde mennesker som gjorde det en rigtig god oplevelse - det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der!
Jeg kan varmt anbefale Merle & Wilde frisør og butik i Faxe ❤️
De er profesionelle, søde, forstående og har masser af spas i posen.
De er nærværende omkring selve kunden uanset hvad der ellers foregår omkring dem.
Jeg sætter mig bare og ved ikke altid hvad jeg vil have og uanset hvad de finder på bliver det WOW på den positive måde.
De har en fest på job og man kan mærke det gode arbejdsmiljø samt gode humør der smitter ❤️ jeg kører gerne de knap 100km for den oplevelse de søde og profesionelle frisører giver mig!
Hvores datter ,fik den bedste behandling/klip, Hun havde været ved en anden frisør,som det ikke gik godt ved,så det skulle rettes.
Den bedste frisør jeg har prøvet! Sascha er super dygtig og har lavet mit drømme hår! Kan varmt anbefales 🤗☺️
Da jeg kom ind af døren fik jeg afvide hun lige var en smule forsinket, hvilket jo kan ske.
Men jeg måtte vente næsten 40minutter og da det blev min tur spurgte hun om jeg ville have vasket mit hår, som hun håbede jeg ville sige nej til, fordi hun var bagud.
Men min behandling jeg havde booket var med vask & føn, så det fik jeg da jeg sagde ja.
Jeg skulle blot have klippet spidser og pandehåret lidt kortere.
Jeg endte med at gå derfra med halv vådt hår, da hun havde travlt og mit pandehår var der kæmpe forskel på, ca 5cm kortere i den ene side end i den anden, meget tydeligt.
Jeg opdagede det først da jeg kom hjem fordi de havde travlt.
Jeg skrev til dem så snart jeg kom hjem og så det.
De tilbød mig at rette det dagen efter, men da jeg var rejst på ferie var dette ikke en mulighed og jeg måtte selv forsøge at rette det så godt jeg nu kunne, da jeg ikke kunne gå med det hår en hel uge på ferie.
Jeg mener man burde have refunderet ydelsen, da den ikke var optimal.
MEN det er bare min holdning.
Det er selvfølgelig rigtigt fint at de tilbød at rette dette, men ikke en mulighed da jeg var taget på ferie.
Jeg kommer ikke igen og kan desværre ikke anbefale denne salon til nogle, øvøv.
Møder en frisør der på ingen måde kan råde og vejlede og desuden ligner en der ikke gider og jeg følte lidt som om jeg kom til ulejlighed. Der kom en sælger imens jeg sad der og det var tydeligt at det var meget vigtigt og der var 3 personer der skulle være omkring hende og drikke kaffe og spise kage. Der blev ringet fra en børnehave til den frisør der skulle farve mit hår hvilket betød at jeg sad med vådt koldt hår i 10-15 min inden en anden frisør havde tid til at fortsætte.Deres føntørrer er meget ubehagelige og kolde. Der er koldt i lokalet. Men jeg fik en cola og chokolade hvilket jeg synes var lækkert. Meen tror ikke jeg kommer igen desværre. Resultatet af frisuren var jeg tilfreds med. 😊 men personalet er ikke ligefrem kundeorienteret.
Super hyggelig og lækker butik og frisør i hjertet af faxe. De er søde og imødekommende, og super dygtige. Jeg kommer helt sikkert igen
Hurtig levering, hyggelig personlig hilsen vedlagt og lækker jakke modtaget, klar anbefaling herfra!
Sacha er min alltime favorite frisør. Rigtig sød og virkelig dygtig. Merle og Wildes univers i Faxe er virkelig et besøg værd. Dygtige frisører i hyggelige omgivelser og du kan let blive fristet af alt det skønne tøj og accessories de har i butikken.
Besøg butikken eller smut ind forbi webshoppen. Du bliver ikke skuffet.
Et ekstra plus er, at der altid er ledig parkering i nærheden.
Jeg fik en virkelig, virkelig god service over telefonen og hurtig afsendelse af pakken derefter. Stor anbefaling :)
Fin pakke modtaget hurtigt.
Ganske anbefalingsværdigt 😍