Luxus Tapas
Bestilte luxus Tapas til 20 personer.
Flot anrettet på bræt, gode råvarer, smagfuld og rigelig med mad.
Luxus Tapas
Bestilte luxus Tapas til 20 personer.
Flot anrettet på bræt, gode råvarer, smagfuld og rigelig med mad.
Idag desværre nok sidste gang vi besøger Mester MUMS i Randers .
Ellers altid været glad for stedet men service er smuttet 🥹
Ringer først på ugen for bestilling til lørdag - kæk svar nemmest gøre online !
Ingen info om man helst skal bestille hurtigst.
Jeg sætter mig til taster torsdag med det resultat jeg ikke kan bestille til lørdag .
Fredag i telefonen efter dialog får jeg mulighed hente fredag aften ,og stille på køl til lørdag . Da jeg afhenter er det pludselig gør det selv projekt som ska samles lørdag til fuld pris.
Nogle stykker vi før købt er ikke større end håndmadder og slet ikke kvalitet og wow som vi hentet flere gang.
Fredags lux er flottere og større end det jeg betalte fuld pris for som lux smørrebrød
Spørger høfligt om jeg ik må hente lørdag da det her ikke hvad jeg bestiller og betaler for- ta det eller undvær er melding fra kølig blond kvinde !
Jeg går derfra med den dårligste oplevelse længe noget sted.
Mine ellers varme anbefalinger af stedet bliver stoppet fremefter.
Trist 😞
Har fået 2 x pålægsplade med rugbrødsbund
Virkelig godt
Frisklavet til aftalt tid
Der var mere end nok til alle
👍🏼👍🏼
Kommer helt sikkert igen
Vi bestilte 2 sandwich og noget smørrebrød. Det var klar til tiden og man bliver mødt af rigtig søde piger. Venlig betjening og rar atmosfære selvom der er travlt. Maden er super lækker og frisk.
Vi bestilte tapas til et familiearrangement i god tid. Skulle sende en oversigt over de ønskede tapas til mestermums. Dagen før arrangementet får vi besked om, at mailen ikke var kommet igennem. Den var formentligt slet ikke sendt :-(
Vi får rekonstrueret listen og sendt den fredag aften. Vi skal bruge det lørdag kl 12.
Alt bliver lavet til perfektion. Tusind tak for hjælpen :-)
Vildt lækker pålægsplade, og prisen kan man ikke klage over! Det smagte skønt, så vildt lækkert ud og gæsterne elskede det.
Vi har fulgt Mester Mums lige siden han kom til Randers.
Og har fået mad derfra masser af gange, altid til 5 stjerner.
Anbefaler dem gerne, de laver lækker smørrebrød, tapas, pølseborde, helstegt pattegris.
Ja de laver vel nærmest alt man kunne tænke sig.
Idag stod den på valgflæsk, perfekt stegt og masser af det👍
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.