MH-Elektric Reviews 14

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

1. Electrician

Written by the company

MH-Elektric er elektriker og el-entreprenør på Sjælland med opgaver i hele landet. Siden 2004 har vi leveret el, sikring, data og energioptimering til virksomheder, offentlige bygherrer og private hjem – med fokus på driftssikkerhed og dokumentation. Vi tager ansvar for hele forløbet – fra foranalyse og projektering til installation, idriftsættelse og service. Vores faste projektteams sikrer klare milepæle, kvalitetssikring og rettidig levering – uanset om det gælder belysning, tavler, solceller/ladestandere, CTS, sikring eller varmeenergi.

4.5

3-star
2-star
1-star

Alt spillede

Alt spillede, og vores aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Kan bestemt anbefale!

January 7, 2026

Hej Frederik

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at alt spillede, og at aftalerne blev overholdt som forventet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for anbefalingen. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe.

MH-elektric 🔌

Profesionelle

Profesionelle, til tiden og fleksibel

March 14, 2026

Hej Keyvan

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord.
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores arbejde.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe.

Kompetente montører!

Vi hyrede MH ind til at lave en forsikringssag, som de har løst meget tilfredsstillende.

En anden montør fra et andet firma, havde ikke formået at løse opgaven, men det gjorde MH.

Hurtige svar/aftaler, kompetente og forklarende. Kan varmt anbefales.

February 18, 2026

Kære Steven

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre, at du oplevede både hurtig respons, klare aftaler og en kompetent løsning på jeres forsikringssag – særligt når opgaven tidligere ikke var blevet løst tilfredsstillende. Det betyder meget for os, at vi kunne finde den rigtige løsning og samtidig sikre en god dialog undervejs.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din anbefaling.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har gennem mange år brugt…

Jeg har gennem mange år brugt MH-Elektric tidl. Zahle & co. Jeg bliver altid mødt af stor faglig kompetence og som altid står på spring for at hjælpe.

February 3, 2026

Reply from MH-Elektric

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på den. De bedste hilsner MH-elektric

Varm anbefaling!

Nu har vi fået lavet EL i både badeværelse og køkken. Frederik, som gav tilbud og stod for koordineringen, har med dags varsel redet os ud, når vi selv fik dummet os. Arbejdet har været lavet i tre etaper, og alle aftaler har været holdt til punkt og prikke.
Jeg kan varmt anbefale.

December 17, 2025

Hej Søren,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er utrolig glade for at høre, at I er tilfredse med el-arbejdet i både badeværelset og køkkenet. Vi giver din ros videre til Frederik – han sætter en stor ære i at få logistikken til at gå op, også når der opstår uforudsete udfordringer undervejs.

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer sikkert gennem de tre etaper af jeres projekt. Nyd jeres 'nye' rum!

De bedste hilsner, Teamet hos MH-elektric.

Professionelle og ordentlige

MH-Electric stod for alt el-arbejde i forbindelse med overtagelse/renovering af vores hus i 2021. Vi havde en god dialog hele vejen igennem, og fik god rådgivning til alt fra placering af og antal stikkontakter, til fund af ulovlig el, de fik rettet og gjort korrekt/lovligt igen. De udskiftede også det gamle relæ.

Vi anvendte MH-Electric igen året efter (2022), da vi skulle have etableret en ladestander til el-bil. Da vi bor i en mindre rækkehusbebyggelse, var det ikke lige til ift. placering, men vi fik god og professionel rådgivning til forskellige løsninger og hvordan de bedst kunne udføres.

Vi anbefalede MH-Electric til vores naboer, som også fik etableret ladestandere (i hhv. 2024 og i 2025), så nu har de udført ladestandere for 3 ud af 5 huse i bebyggelsen, og til stor ros fra naboerne også. Det er fedt at MH-Electric lever op til den anbefaling vi har givet videre :-)

Vi har altid oplevet god og professionel rådgivning og udførelse af opgaverne, til fornuftige priser. De folk fra MH-Electric, som vi har haft forbi, har være søde og fleksible og altid udført opgaverne professionelt og ordentligt. Alle aftaler er overholdt og de har altid ryddet pænt op efter sig når opgaven er afsluttet.

Vi har haft tillid til MH-Electric i hele processen og følt os trygge hele vejen, både med hus og efterfølgende med ladestander - og vil til enhver tid bruge dem igen :-)

January 17, 2025

Hej Jannie.

Mange tak for din fine og detaljerede anmeldelse. Vi er glade for, at I har været trygge i hele processen – lige fra udbedring af de ulovlige installationer til de mere komplekse løsninger med ladestandere i rækkehusbebyggelsen.

Hos MH-Elektric vægter vi netop dialogen og den professionelle rådgivning højt, så vi er meget taknemmelige for, at I har båret vores anbefaling videre til jeres naboer. Det betyder meget for en lokal virksomhed som vores.

Tak for jeres loyalitet og det gode samarbejde siden 2021.

Venlig hilsen, MH-Elektric

Fantastisk samarbejde med MH

MH har været fantastiske i deres arbejde med at flytte el rundt i min lejlighed. De har været fleksible i forhold til planlægningen for at processen kunne kører gnidningsfrit. De har været søde og rare, og jeg kan virkelig kun give mine varmeste anbefalinger.

Tak til MH teamet!

January 6, 2026

Hej Anne Louise

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder meget for os at høre, at både arbejdet, fleksibiliteten og samarbejdet har fungeret godt for dig.
Vi forsøger at lægge vægt på, at processen skal være tryg og smidig – og at man møder ordentlige mennesker undervejs, ikke bare teknik.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for de varme anbefalinger.

Rated 5 out of 5 stars

De er pålidelige og overholder altid aftaler

De er pålidelige og overholder altid de aftaler, der bliver lavet. Et særligt stort plus skal lyde til Torben Flagsø, som er en fremragende koordinator – venlig, hurtig til at svare og rigtig dygtig til at finde praktiske løsninger. Kan varmt anbefales!

September 30, 2025

Hej Marie

Tusind tak for de flotte ord – det gør os oprigtigt glade.

Det betyder meget at høre, at du har oplevet os som pålidelige.

Vi sender rosen direkte videre til Torben.

Tak fordi du ville dele din oplevelse og for anbefalingen.

Du er altid velkommen hos os igen.

Mvh.

Rated 5 out of 5 stars

MH-Elektric i Hillerød har stået for…

MH-Elektric i Hillerød har stået for hele el-entreprisen i forbindelse med vores totalrenovering og der har ikke været en finger at sætte på samarbejdet.
Alle aftaler har været overholdt, og har der været den mindste udfordring, så er vi blevet orienteret.
Lige fra planlægning og sparring til eksekvering har været i top.
Samtidig har de været meget åbne, når vi pludseligt fik en ekstra ide eller lignende.

June 1, 2025

Hej Brian

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner. Vi bliver virkelig glade for at høre, at forløbet har været godt for jer – og at samarbejdet har føltes let og trygt hele vejen.

Det har været en fornøjelse at komme hos jer, og vi sætter stor pris på både dialogen og den gode tone gennem hele projektet.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det. Det betyder meget for os.

Rated 5 out of 5 stars

God service, telefonen blev taget selv en sen fredag. Der blev lagt en plan for problemet. To flinke unge mennesker, der kunne deres kram dukkede op mandag og fiksede problemet. Genialt 👌🏻

November 3, 2025

Reply from MH-Elektric

Mange tak for din anmeldelse!
Det betyder meget for os, at du oplevede god service – også en sen fredag. Vi er glade for, at vores folk fik løst problemet hurtigt og ordentligt.
Tak fordi du valgte MH-elektric 👌🏻

Virkelig kompetent firma

Vi har haft samarbejde med MH Elektric i rigtig mange år. De er seriøse, punktlige og meget nemme at arbejde sammen med. De bedste anbefalinger herfra.

Tim Andersen Entreprise ApS.

November 18, 2025

Reply from MH-Elektric

Tusind tak for de flotte ord og for et stærkt samarbejde gennem årene. Vi sætter stor pris på jeres anmeldelse.

Vi glæder os til mange flere gode projekter sammen.

Rated 5 out of 5 stars

Yderst professionelle og til fair pris.

Forskellige opgaver blev udført. Meget kompetent personale og god kommunikation.

November 11, 2025

Reply from MH-Elektric

Hej Mikael, tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi virkelig stor pris på! Tak fordi du gav dig tiden til at anmelde os. Vi håber du får en rigtig god dag. Med venlig hilsen Filip Frank Jørgensen KMA-chef i MH-elektric.

Sublimt arbejde udført.

Sublimt arbejde udført.

Velorkestreret af Frederik (Gilleleje-afdeling), blev der med "kort varsel" stillet på adressen af dygtige Emil, som ud over at løse de opgaver vi havde aftalt også havde lidt tid til at hjælpe med de andre hængepartier jeg havde på el-arbejde.

2 gange har jeg benyttet MH-Electric, og der hersker ingen tvivl om at de også bliver hidkaldt næste gang der skal laves et godt stykke arbejde.

Fint håndværksmæssigt arbejde og fokus på oprydning - præcis sådan en håndværker man gerne vil byde velkommen med en kop morgenkaffe.

Tak gutter!

Jesper Neumann Jensen

Ps. fedt at I har en praktikant med ud, så der er flere der kan vække interesser på det punkt.!

November 13, 2025

Hej Jesper

Tusind tak for de flotte ord. Det betyder virkelig meget for hele holdet at høre, at både planlægning, håndværk og stemning på dagen rammer rigtigt. Frederik og Emil gør en stor indsats – og det samme gør vores praktikanter, som vi er glade for, du bemærker.

Vi sætter pris på din tillid gennem flere opgaver, og vi glæder os allerede til næste gang.

Take a closer look