Alt spillede
Alt spillede, og vores aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Kan bestemt anbefale!

Reply from MH-Elektric
MH-Elektric er elektriker og el-entreprenør på Sjælland med opgaver i hele landet. Siden 2004 har vi leveret el, sikring, data og energioptimering til virksomheder, offentlige bygherrer og private hjem – med fokus på driftssikkerhed og dokumentation. Vi tager ansvar for hele forløbet – fra foranalyse og projektering til installation, idriftsættelse og service. Vores faste projektteams sikrer klare milepæle, kvalitetssikring og rettidig levering – uanset om det gælder belysning, tavler, solceller/ladestandere, CTS, sikring eller varmeenergi.
Agernvej 4, 3490, Kvistgård, Denmark

Reply from MH-Elektric
Vi hyrede MH ind til at lave en forsikringssag, som de har løst meget tilfredsstillende.
En anden montør fra et andet firma, havde ikke formået at løse opgaven, men det gjorde MH.
Hurtige svar/aftaler, kompetente og forklarende. Kan varmt anbefales.

Reply from MH-Elektric
Jeg har gennem mange år brugt MH-Elektric tidl. Zahle & co. Jeg bliver altid mødt af stor faglig kompetence og som altid står på spring for at hjælpe.

Reply from MH-Elektric
Nu har vi fået lavet EL i både badeværelse og køkken. Frederik, som gav tilbud og stod for koordineringen, har med dags varsel redet os ud, når vi selv fik dummet os. Arbejdet har været lavet i tre etaper, og alle aftaler har været holdt til punkt og prikke.
Jeg kan varmt anbefale.

Reply from MH-Elektric
MH-Electric stod for alt el-arbejde i forbindelse med overtagelse/renovering af vores hus i 2021. Vi havde en god dialog hele vejen igennem, og fik god rådgivning til alt fra placering af og antal stikkontakter, til fund af ulovlig el, de fik rettet og gjort korrekt/lovligt igen. De udskiftede også det gamle relæ.
Vi anvendte MH-Electric igen året efter (2022), da vi skulle have etableret en ladestander til el-bil. Da vi bor i en mindre rækkehusbebyggelse, var det ikke lige til ift. placering, men vi fik god og professionel rådgivning til forskellige løsninger og hvordan de bedst kunne udføres.
Vi anbefalede MH-Electric til vores naboer, som også fik etableret ladestandere (i hhv. 2024 og i 2025), så nu har de udført ladestandere for 3 ud af 5 huse i bebyggelsen, og til stor ros fra naboerne også. Det er fedt at MH-Electric lever op til den anbefaling vi har givet videre :-)
Vi har altid oplevet god og professionel rådgivning og udførelse af opgaverne, til fornuftige priser. De folk fra MH-Electric, som vi har haft forbi, har være søde og fleksible og altid udført opgaverne professionelt og ordentligt. Alle aftaler er overholdt og de har altid ryddet pænt op efter sig når opgaven er afsluttet.
Vi har haft tillid til MH-Electric i hele processen og følt os trygge hele vejen, både med hus og efterfølgende med ladestander - og vil til enhver tid bruge dem igen :-)

Reply from MH-Elektric
MH har været fantastiske i deres arbejde med at flytte el rundt i min lejlighed. De har været fleksible i forhold til planlægningen for at processen kunne kører gnidningsfrit. De har været søde og rare, og jeg kan virkelig kun give mine varmeste anbefalinger.
Tak til MH teamet!

Reply from MH-Elektric
De er pålidelige og overholder altid de aftaler, der bliver lavet. Et særligt stort plus skal lyde til Torben Flagsø, som er en fremragende koordinator – venlig, hurtig til at svare og rigtig dygtig til at finde praktiske løsninger. Kan varmt anbefales!

Reply from MH-Elektric
MH-Elektric i Hillerød har stået for hele el-entreprisen i forbindelse med vores totalrenovering og der har ikke været en finger at sætte på samarbejdet.
Alle aftaler har været overholdt, og har der været den mindste udfordring, så er vi blevet orienteret.
Lige fra planlægning og sparring til eksekvering har været i top.
Samtidig har de været meget åbne, når vi pludseligt fik en ekstra ide eller lignende.

Reply from MH-Elektric
God service, telefonen blev taget selv en sen fredag. Der blev lagt en plan for problemet. To flinke unge mennesker, der kunne deres kram dukkede op mandag og fiksede problemet. Genialt 👌🏻

Reply from MH-Elektric
Vi har haft samarbejde med MH Elektric i rigtig mange år. De er seriøse, punktlige og meget nemme at arbejde sammen med. De bedste anbefalinger herfra.
Tim Andersen Entreprise ApS.

Reply from MH-Elektric
Forskellige opgaver blev udført. Meget kompetent personale og god kommunikation.

Sublimt arbejde udført.
Velorkestreret af Frederik (Gilleleje-afdeling), blev der med "kort varsel" stillet på adressen af dygtige Emil, som ud over at løse de opgaver vi havde aftalt også havde lidt tid til at hjælpe med de andre hængepartier jeg havde på el-arbejde.
2 gange har jeg benyttet MH-Electric, og der hersker ingen tvivl om at de også bliver hidkaldt næste gang der skal laves et godt stykke arbejde.
Fint håndværksmæssigt arbejde og fokus på oprydning - præcis sådan en håndværker man gerne vil byde velkommen med en kop morgenkaffe.
Tak gutter!
Jesper Neumann Jensen
Ps. fedt at I har en praktikant med ud, så der er flere der kan vække interesser på det punkt.!