Company details
- Deck Builder
- Garden Building Supplier
- Patio Enclosure Supplier
Written by the company
Midesti Outdoor Living is een Belgische onderneming die zich volledig toelegt op het creëren van hoogwaardige en stijlvolle buitenoplossingen voor particulieren en bedrijven die hun tuin, terras of buitenruimte willen omvormen tot een volwaardige leefomgeving. Vanuit onze showroom in Genk begeleiden wij klanten in Limburg en ver daarbuiten met een totaalconcept dat begint bij het eerste advies en eindigt bij de oplevering van een project dat tot in de kleinste details klopt. Ons aanbod bestaat uit lamellen overkappingen en pergola’s, glazen schuifwanden, veranda’s, carports, zonweringen en andere aluminium oplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetische meerwaarde bieden aan elke woning. Bij Midesti geloven wij dat een tuin of terras meer is dan enkel een buitenruimte: het is een plek waar comfort, rust en beleving samenkomen, een verlengstuk van de woning dat het hele jaar door gebruikt kan worden. Daarom werken wij uitsluitend met duurzame materialen van topkwaliteit, zoals aluminium profielen en veiligheidsglas, die garant staan voor jarenlang zorgeloos genieten. Dankzij onze jarenlange ervaring en de passie van ons eigen montageteam kunnen wij projecten realiseren die volledig afgestemd zijn op de wensen en de levensstijl van de klant. Wij hechten veel waarde aan transparante communicatie en duidelijke afspraken: van een overzichtelijke offerte tot een heldere planning, zodat onze klanten precies weten wat ze mogen verwachten. Ons doel is niet alleen om een product te leveren, maar om een oplossing te creëren die het dagelijks leven aangenamer maakt. Midesti staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit, en dat bewijzen we met onze uitgebreide garantie van tien jaar op aluminium constructies en onze blijvende service na de plaatsing. Ons bedrijf groeit snel en dat danken wij vooral aan tevreden klanten die ons aanbevelen bij vrienden en familie of een review achterlaten op Trustpilot, want niets geeft meer vertrouwen dan de ervaringen van anderen. Wij investeren voortdurend in onze showroom en ons assortiment zodat bezoekers inspiratie kunnen opdoen en onze modellen in het echt kunnen beleven, want wij zijn ervan overtuigd dat zien en ervaren de beste manier is om te ontdekken welke oplossing het best bij u past. Of het nu gaat om een moderne lamellen pergola met geïntegreerde verlichting en screens, een klassieke veranda met glazen dak, een flexibele glazen schuifwand die uw terras afsluit zonder lichtverlies of een stijlvolle carport die uw wagen beschermt, bij Midesti vindt u altijd een oplossing die duurzaam, praktisch en mooi is. Daarbij streven wij ernaar om onze levertijden kort te houden en projecten efficiënt en professioneel uit te voeren, zonder in te boeten aan afwerking en kwaliteit. Ons team vertrekt pas wanneer alles volledig naar wens is en de kleinste details kloppen, want wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Met Midesti Outdoor Living kiest u voor een partner die verder denkt dan enkel een product, wij bouwen mee aan een levensstijl waarin genieten, comfort en duurzaamheid centraal staan. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en laat u inspireren door onze realisaties op www.midesti.com
De waarden achter Midesti Outdoor Living
Written by the company

- Onze passie voor buitenleven
- Bij Midesti Outdoor Living geloven we dat een buitenruimte meer is dan enkel een tuin of terras – het is een plek waar comfort, stijl en beleving samenkomen. Daarom bouwen wij elk project met oog voor detail en met materialen die generaties meegaan. Onze belofte aan u? Transparantie, kwaliteit en service van begin tot eind. Van het eerste gesprek tot de finale oplevering begeleiden wij u stap voor stap. Geen verrassingen, wel duidelijke communicatie en een afwerking die tot in de kleinste details klopt. Elke klant verdient een betrouwbare partner, en dat is precies waar Midesti voor staat.
Onze garantie aan u
Meer dan beloftes: garantie die u kunt vertrouwen.

Contact info
Hasseltweg 213, 3600, Genk, Belgium
- +32 488 57 18 97
- info@midesti.com
- midesti.com

Midesti - Overkappingen en zonweringen
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.