Mie Sønder Koch Advokatfirma Reviews 49

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre advokat for min datter. Mie Sønder Kochs fokus på, at alle børn har ret til både en mor og en far, ses tydeligt i hendes arbejde. Vi er gået fra ingen kon... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan på det varmeste anbefale Mie Sønder Koch. Vi har i dag vundet en sag om intet samvær, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre advokat ved min side gennem hele forløbet. Fra... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har haft Mie som advokat i to forskellige sager i familieretten. Begge gange har hun været en god, empatisk, lige på advokat. Hun har styr på juraen og god til at give en ro i maven, forklare og hjælp... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling i familieretssag. Jeg valgte Mie, fordi hun udelukkende kigger på hvad der er bedst for børnene. Jeg oplevede Mie som forligssøgende, skarp, rolig og ordentlig igennem hele... See more

Written by the company

Advokat med speciale i familieret og strafferet.

4.4

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Fuldstændig fantastisk advokat

Fuldstændig fantastisk advokat! Frifundet i landsretten på usandheder fra mor, med mors manual. Mie var super sej og gik lige til stålet.
Hun har virkelig styr på sit arbejde, og ser de små ting der betyder noget i det store billede. Kun ros herfra !

February 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Knivskarp med børnene for øje!

Mie er fantastisk! Hun kan sit kram inden for både strafferet og familieret! Mie yder altid sit ypperste for at komme frem til bedst mulige udfald for sine klienter, og tager ikke til takke med mindre end det bedst mulige udfald! Helt klart de varmeste anbefalinger herfra!

January 1, 2025

Tak 🙏

Skarp og professionel

Efter lang tids overvejelse og med mange års højkonflikt med mine børns far, kontakter jeg Mie for rådgivning. Hun fik ret hurtigt overblik over sagen. Hun vejledte meget konkret og jeg følte mig tryg lige fra start. Vores sag bliver indgivet til familieretten op til hendes ferie. Men alligevel svarer hun på mail, og beroliger mig da jeg er meget nervøs. Hele vejen igennem har hun fået mig til at holde fokus på det der var relevant, og ligge det til side som ikke var. Da vi sad der på dagen, var det med følelsen af at jeg ikke kunne være mere forberedt. Mie er virkelig skarp og professionel, og jeg er virkelig glad for hun var med ved min side. Endelig var der en der så det samme som mig. I dag faldt dommen... jeg fik den fulde forældremyndighed. Nu er det slut med at skulle kæmpe mere.
Af ❤️ tak Mie 🙏

January 2, 2025

Fremragende advokat

Har brugt Mie i en forældremyndighedernessag og samvær.
Mie er en super dygtig advokat og har styr på alt vedr. Familie sager,
Hun har virkelig støtte mig igennem hele min proces.
Har været god til at forklare hvad der kom til at ske i min sag.
Vi vandt sagen men en stor sejr.

Kan kun takke Mie for alt det hun har gjordt for min datter og jer.
Er så taknemmelig 🤩

December 17, 2024

Reply from Mie Sønder Koch Advokatfirma

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏

Kæmpe anbefaling herfra!!

Jeg blev anbefalet at ønske Mie Sønder Koch som advokat flere steder fra da jeg skulle ud og finde en advokat i familieretten og har ikke fortrudt at jeg valgte hende en eneste gang. Mie er skarp, præcis og så gør hun tingene overskuelige for en hvilket har gjort jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Udover det så er hun altid klar med et hurtigt svar, og man er ikke i tvivl om Mie arbejder udelukkende ud fra barnets bedste og er professionel hele vejen igennem.

Tak bliver et fattigt ord, men tusinde tak for hjælpen Mie. Du har været ærlig hele vejen igennem, og så har du arbejdet engageret og været let tilgængelig undervejs også. Tak tak tak!!

Og en kæmpe anbefaling herfra! :-) Hvis jeg skulle få brug for en advokat igen vil jeg ikke tøve med at tage kontakten til dig.

Jeg ønsker dig alt det bedste i fremtiden.

Hilsen en meget taknemmelig mor.

December 13, 2024

Reply from Mie Sønder Koch Advokatfirma

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏

Rated 1 out of 5 stars

Uetisk Advokat

Det har stået på i perioden Juli 2024 til slutningen af September 2024

Ikke læst min sag, går ikke op i, at overholde Barnets tarv

Man skal aldrig nogensinde vælge dette advokatfirma. Jeg havde Mie i min sag. Hun havde tydeligvis ikke læst min sag. 2 min inde i vores første telefonsamtale spurgte hun mig" Hvad jeg selv regnede med når min eks havde vores datter 9 dage og jeg havde hende kun 5 dage". Jeg sagde" det er altså mig som har hende 9 dage og min eks som har hende 5 dage" Så sagde Mie" Nå det står ikke tydelige beskrevet i sagen"

Det er tydeligt beskrevet i sagen, så hendes udsagn er et tydeligt bevis på at hun ikke har læst den.

Mit ønske i denne sag er at beskytte min datter imod en pædofil.
Min eks kæreste har været udsat for seksuelle overgreb af sin stedfar som lille, derfor er hun den dag i dag også meget psykisk syg. En stedfar som stadigvæk er gift og bor sammen med min eks's mor. Derfor har min eks og datter stadigvæk samvær med denne mand. Jeg vil derfor have, at Familieretten skulle indhente min psykisksyge eks's sundhedspapirer, som love og retningslinjer siger de skal i en pædofil sag. Men Mie prøver at tvinge mig til forlig. Hun siger han er ikke dømt som pædofil. Hun siger, at jeg bliver slagtet derinde (underforstået i retten), hun siger at hun ikke er her for, at forsvare mine interesser, men kun at rådgive mig. Hun truer med at hoppe fra min sag som advokat. Mie er under hele samtalen nedladende og truende og afbryder mig konstant når jeg forklarer eller stiller spørgsmål.
Det er først til allersidst da jeg fortæller hende, at jeg plejer at optage mine samtaler at hun næsten begynder at tale ordentligt til mig. Hun siger at hun nok skal gå efter, at få disse sundhedspapirer i spil. Men det gør hun aldrig.
Så hendes eneste interesse i denne sag var, at indgå et forlig og mørklægge en pædofil sag.

Næste gang jeg hører fra Mie er først når der skal sendes et processkrift til Retten. Jeg spøger Mie om jeg skal gøre noget i forhold til dette processkrift. Hun siger nej det står hun for.
På den sidste dag hvor det er muligt at sende procerskriftet ind, kontakter Mie mig. Nu skal jeg lige pludselig godkende dette processkrift. Og der er kun 6 timer til deadline. Og i det processkrift som Mie har sendt til mig kan jeg hurtigt konstaterer, at hun har undladt skrive alt om en pædofil mand, og min eks's sundhedspapirer har hun heller ikke forlangt.
Jeg orker ikke at diskuterer med hende mere, jeg har fået diagnosen psykiskstess efter at have været i et mange årige forhold med min eks hvor hun har udsat mig for psykiskvold. Så jeg beder Mie sende processkriftet, og håber på at de vil hører på mig i retten.

2 dage før retten beder jeg Mie, at sende den paragraf til mig der siger, at Familieretshuset og Familieretten kun skal tage sager med dømte pædofile seriøst.
Denne paragraf er hun ikke bekendt med siger hun.

Dagen i Familieretten
Det første jeg spørger Mie om ude foran retssalen 2 min før vi skal ind er. Om hun ville lade sin datter sove oppe ved en pædofil. Hun svarer ikke og prøver igen, at dreje tingene over på, at dette bare er en samvær sag!!!
Inde i retten afbryder hun mig konstant når jeg svarer på de spørgsmål hun selv stiller mig. Hun bliver ved med, at kører tilbage til, at dette bare er en samværs sag!
Tro mig jeg ville meget gerne have gået mere i detaljer om hvad der blev sagt i retten. Men det må jeg ikke når det er en lukket retssag.

Jeg håber, at min fortælling kan være med til, at andre forældre og børn undgår denne Uetiske Advokat.

Opsummering;
Mie havde ikke læst min sag.
Mie var ligeglad med mine interesser, om at beskytte min datter.
Mie ville bare true mig til forlig.
Mie gik ikke op i, at overholde Barnets tarv.

Klart NUL!! stjerner herfra. Hold jer væk fra Mie.

August 15, 2024

Reply from Mie Sønder Koch Advokatfirma

Kære Nicolai. Mange tak for at tage dig tid til at bedømme mig. Det er prisværdigt. Jeg kan desværre ikke genkende din beskrivelse af forløbet, og jeg kan desværre - grundet min tavshedspligt - heller ikke beskrive, hvordan forløbet efter min opfattelse har været. Så jeg vil bare ønske dig held og lykke herfra. Mange venlige hilsner Mie

Rated 5 out of 5 stars

Mie er en advokat der ser det store…

Mie er en advokat der ser det store billede,hun kæmper barnets sag, og er altid til rådighed når man har brug for hende. En god advokat med det etiske i orden. Jeg vil anbefale Mie Sønder Koch til enhver tid.

November 7, 2024

Reply from Mie Sønder Koch Advokatfirma

Kære Mia. Mange tak for de 5 stjerner. Jeg ønsker dig alt det bedste.

Rated 5 out of 5 stars

Med Mie føler man sig tryg

Mie er grundig og dygtig. Hun formår at få de juridiske termer ned på et niveau, så man hele tiden forstår hvad der foregår, og kan føle sig tryg.

Jeg ville aldrig vælge andre end Mie, hvis jeg skulle få brug for en advokat igen.

October 31, 2024

Reply from Mie Sønder Koch Advokatfirma

Kære Frederik. Tusind tak for din anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Vælg Mie, for dit barns skyld

Helt fra start har jeg vidst at Mie var på mit barns side. Ulig andre advokater, ville hun aldrigt starte sager som til syvende og sidst, ville gøre en sag værre for et barn, eller ville forværre situationen med den anden forælder. Det har givet mig tryghed at vide, at vi bevæger os mod noget bedre for vores barn, også selvom modpartens advokat har forsøgt med beskidte tricks.

Hvis du virkeligt ønsker det bedste for dit barn, så vælg at arbejde med Mie. Hendes moral er høj og i retten er hun stærk, fokuseret og i stand til at skære igennem. Også overfor modpart, så barnet forbliver i fokus.

Det giver mig tryghed at vide, at skulle jeg nogensinde få lyst til at være tarvelig tilbage, så ville jeg få det at vide direkte fra Mie. Hun ved, at også bagefter en sag, er det barnet som er vigtigst.

For første gang nogensinde, har vi nu en samværsordning hvor barnet trives. Det er uvurderligt at opleve. Jeg ved at Mie vil fortsætte med at kæmpe for at vi kan beholde en ordning med et barn i trivsel.

August 8, 2024

Børnenes Advokat

Mie og jeg har haft en lang rejse, som ikke er slut endnu. Mie som advokat, er profesionel, utrolig empatisk og et fantastisk menneske. Mie er altid klar på telefonen med gode råd og en løsning når det spidser til. Mie skaber en ufattelig ro og klarhed når vores børn har brug for det. Og nej vi har ikke altid ret og det ved Mie godt og taler ikke en efter munden. For Mie er børnenes advokat.

August 16, 2024

Tusind tak 🥹

Fantastisk dygtig advokat!

Fantastisk dygtig advokat!

Jeg var så heldig at have Mie ved min sidde i en familiesag, hvor der meget hurtigt blev afsat dom til barnets bedste.
Jeg giver min største anbefaling herfra!

August 28, 2024

Reply from Mie Sønder Koch Advokatfirma

Tusind tak for den fine anmeldelse 🥰

Rated 5 out of 5 stars

MSK Mie & Tine har været den Aller…

MSK Mie & Tine har været den Aller bedste støtte igennem et langt forløb, hvor Retten i Aarhus af flere gange har lavet aflysninger endda på selve dagen! Mie & Tine har fra start været støttende men også ærlige, jeg havde brug for også at se indad.

Den dag hvor min sag (familieret) blev afgjort og afsluttet, var samme dag hvor retten (Aarhus) igen prøvede at aflyse, min advokat Tine Linde 🍀 slog i bordet og fik løst situationen så retsmødet (model A) kunne gennemføres. At min sag samme dag blev afgjort og afsluttet med det bedst tænkelige udfald, havde jeg slet slet ikke regnet med! Af hjertet tak for støtten og vejledningen ❤️

Glemmer aldrig MSK og især ikke Tine.
Håber aldrig jeg får brug for en advokat indenfor familieret igen, men hvis det skulle ske, vil jeg omgående kontakte MSK 🙌

August 22, 2024

Reply from Mie Sønder Koch Advokatfirma

Tusind tak for de flotte ord som jeg også vil give videre til min super dygtige kollega Tine 🥰

Exceptionel god

Jeg havde fornøjelsen af, at have Mie ved min side i min familie sag. Jeg følte mig tryg ved Mie, fra vores første samtale. Top professionel, knivskarp og god til at forklare. Overholder aftaler og er nem at få fat i. En ting der også var vigtigt for mig, var at Mie også har møderet for landsretten, hvis min sag skulle ende der. Generelt bare flink og rar, og knalddygtig til sit arbejde. En klar anbefaling herfra.

August 12, 2024

Reply from Mie Sønder Koch Advokatfirma

Tusind tak for den varme anmeldelse 🥰

Kære Mie

Kære Mie

Jeg vil lige knytte en bemærkning på min datters og mine vegne.

Jeg valgte dig ud fra din professionelisme, og din åbenlyse kamp for barnets behov og krav. Jeg er i en verserende sag vedr. min datter. Hvor du på alle mulige måder i opstarten, udviste en professionel tilgang, der gjorde at jeg fik en hvis ro i maven, tiltrods for jeg på daværende ikke havde set min datter. I retten var du helt igennem direkte og havde sagens kerne for øje. Du fik sågar snakket mig i rigtig retning ifht nogle ting, jeg var umådelig utilfreds med. Men som du sagde det handler om Ellie, du kommer til at sluge nogle kameler. Ydermere har du sågar givet dig tid til at svare og forholde dog til min sag igen, nu hvor mor ikke udlevere, trods rettens afgørelser herom- og i din ferie! Det sætter jeg umådelig stor pris på, da ferie og familien betyder hele verden for den enkelte. Af hjertet tak for din helt igennem indlevelse i min verden, af nederlag ifht min datter ❤️

July 27, 2024

Tusind tak for anmeldelsen 🥰

Den bedste advokat 🙏🏽

Jeg har i de sidste 3,5 år haft Mie som advokat både i indviklede familiesager og i en stor nævninge sag, hvor jeg kunne risikere mange års fængsel. Takket være Mie og hendes professionelle, dedikerede og dygtige måde at arbejde på, ender jeg med at blive frikendt.

Jeg vil altid være evig taknemmelig for Mies hårde arbejde, samt føle mig set og forstået i den situation, som jeg stod i, når man i mange år kun har mødt modgang igennem systemet.

Så på vegne af mig og hele min familie, vil vi sige stort tak til dig, for at tro på mig og kæmpe for mig hele vejen, samt være med til at sætte et punktum efter mange års kamp.

May 20, 2024

Tak 🥰

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har brugt Mie Fra start af mit…

Jeg har brugt Mie Fra start af mit forløb i familieretten og det har været helt igennem det bedste valg jeg kunne have truffet.

Jeg stod med et barn der boede hos sin mor, var udsat for svigt, fysisk og psykisk vold. En mor som var både anholdt for salg af narkotika og dømt for vold mod børn.
Inden jeg mødte Mie, der havde jeg ikke del i forældremyndighed, jeg havde kun samvær hver 2. Weekend.
Men med Mies hjælp der lykkedes det mig at få min datter i sikkerhed.

Jeg har nu fælles forældremyndighed
Og jeg har bopælen.
Og min datter ser sin mor fra torsdag til mandag hver 2. Uge

Hun har givet mig en kæmpe ro igennem det her forløb, hun står altid til rådighed.
Vi mødes altid før en evt. Retssag og laver en plan, så man er fuldstændig klar inden man træder ind.

Jeg kan kun anbefale mie
Og jeg kommer aldrig til at ville finde mig en anden advokat.

Du er et fantastisk menneske.
Du er en benhård advokat
Og jeg føler mig så heldig at jeg har fået dig med på min vej.

Tusinde tak for dig Mie

November 1, 2023