Alles naar wens gegaan. Website perfect. Afspraken perfect Montage uitstekend en snel gedaan. Heel goed en prijs ook
See what reviewers are saying
De mannen kwamen netjes op tijd en met een uur flink doorwerken zat er in zowel mijn voordeur als achterdeur een driepuntssluiting. Mijn bestaande cylinders zijn gebruikt, moest nog wel specifiek vrag... See more
Wij hebben op de voordeur, en een tweetal achterdeuren, sloten laten plaatsen. Vantevoren prima communicatie via de mail. Goede prijsafspraak. Monteur was, zoals afgesproken, keurig op tijd. Klus is v... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Geweldig vakkundig werk geleverd voor…
Geweldig vakkundig werk geleverd voor een goede prijs.
Zojuist driepuntsluiting laten plaatsen…
Zojuist driepuntsluiting laten plaatsen in de voordeur en achterdeur. Geweldig! Nette mannen, snel en professioneel gewerkt. Mooi deurbeslag. Ik beveel ze echt een ieder aan.
Professioneel, snel, goede prijs
Gisteren is bij mij op professionele en snelle wijze een driepuntsluiting in een nieuw kozijn gezet. Ook de prijs is goed. En vriendelijke mensen!
Werken snel, schoon en professioneel
Werken snel en schoon. Nadat zij klaar waren werd de rommel opgeruimd en gestofzuigd. Uitleg gekregen hoe de sluiting is bij te stellen wanneer de deur gaat werken vanwege de zon in zomer. Zeer tevreden. Een aanrader.
Snel en professioneel
Snel en professioneel de sloten geplaatst in zowel de voor- als achterdeur. Inclusief beslag en cilindersloten! Erg tevreden!
Perfect werkend achterdeur driepuntsslot
Werkten snel en netjes. Hebben alles professioneel geïnstalleerd, het driepuntsslot werkt perfect en erna alle rommel opgeruimd. Absoluut een aanrader!
Voor en achterdeur voorzien van 3 puntssluiting
Door Kevin en collega voor en achterdeur laten voorzien van driepunts sluiting. Goed op elkaar ingespeeld die 2 en bovendien hele aardige jongens. Ruimen netjes alles op , communicatie vooraf was top , netjes op tijd, prijs/kwaliteit gewoon goed . Goedkoopste van NL.
Zeker aan te bevelen.
Kevin en collega bedankt 👍
review
Voor 300 euro zetten Kevin en compagnon bij mij een 3punt slot met kerntrekbeveiliging. Ik ben geen specialist, maar zag er professioneel uit. Netjes afgewerkt. Deur sluit perfect. Zag er niet eenvoudig uit om dit zelf te doen. Aanrader.
Super!
Zeer net en professioneel bedrijf! Maakt
mooi werk, gebruiken goede materialen en stofzuigen naderhand zelfs de straat!!!
Absolute aanrader!
Vandaag hebben wij en ook onze buurman…
Vandaag hebben wij en ook onze buurman driepuntssluitingen laten plaatsen in voor-en achterdeuren, door dit bedrijf. Wij zijn zeer tevreden en de heren werken erg netjes en precies. Een aanrader!!
Vandaag hebben Kevin en Rick mijn voor…
Vandaag hebben Kevin en Rick mijn voor en achterdeur van een driepuntssluiting voorzien. Ze zijn professioneel en gebruiken kwalitatief zeer goede materialen. Ik ben zeer blij met de goede afwerking en het mooie en degelijke resultaat, precies zoals we hadden afgesproken.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.